Şimdi Ara

Bu bilgisayarı almakla iyi yapmış mıyım? Tavsiyeniz nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSI B450M PRO-VDH PLUS Amd B450 Soket AM4 DDR4 3466(OC) M.2 Anakart

AMD Ryzen 5 2600 3.9GHz 16MB Cache Soket AM4 İşlemci

Asus Amd Radeon R9 290 4GB 512Bit GDDR5 (DX11.2) PCI-E 3.0 Ekran Kartı

G.Skill (1x8GB) Ripjaws V Gaming Serisi 3000 MHz CL16 (16-18-18-38) Kırmızı Renkli Alüminyum Soğutuculu 1, 35V Ram

Dark AquaForce W242R Kırmızı LED'li Sıvı Soğutma

Crucial CT500P5SSD8 P5 500GB 3400-3000 MB/s NVMe PCIe M.2 SSD

Seagate 3.5" 1 TB Desktop HDD ST1000DM003 SATA 3.0 7200 RPM Hard Disk

Nagas G666 650W Siyah ATX Kasa(650 W Sonradan eklenmiştir.)

ViewSonic VX3258-2KPC-MHD 32" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync QHD Curved Monitör

Gaming sıradan klavye mouse ve kulaklık.

Hepsi 2.el kutusu garantisi yoktur. Gerekli testlerin hepsi yapıldı Stres testini, oyunlarda fps ölçümlerini yaptım öyle aldım.

Ve sizce güncel piyasada ne kadar eder bu sistem. Bu arada monitörde ölü piksel veya çizik yoktur panelde kırık çatlak yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enes4488 -- 30 Mart 2022; 20:19:16 >

• ne kadara aldığın ile ilgili olarak değişir.

güncel bileşenler tercih edilebilirdi.

• Hocam 10k Verdim bu sisteme. Ekran kartı konusunda kafamda soru işaretleri vardı ancak şuan kullanıyorum gayet memnunum

• Bu noktada yani satin alim gerceklestikten sonra yapilan yorumlar da, onlari okumasida zor aslinda... madem sordun,

ram 1 adet(ryzen ile kesinlikle olmamasi gereken bir durum), ekrankarti cok ama cok eski bir model, güc kaynagi ise kalitesiz ayrica bu ekrankarti ile nasil bir etkilesim icinde bulunacak merak konusu..

Monitörün hatirina sistem satin alinmis gibi duruyor. 10 bine monitör haric güzel sistemler vardi aslinda... keske satin almadan önce sorsaydin.

• ekran kartı 9 yıllık

aldığın monitöre gerçekten ihtiyacın varsa iyi fiyata almışsın

aksi takdirde yaklaşık fiyata aynı performansta bir sistem toplayabilirdin

2000-2500 TL monitör + diğer donanımlar

• kunGFu kullanıcısına yanıt

Yorumunuz için teşekkür ederim ram ekleyeceğim maaş yatınca :) Sistem monitörün hatırına alındı keza bu monitör olmasa bu ekran kartına yanaşmazdım. Güç kaynağı haricinde değiştirmemi tavisye ettiğiniz başka parça var mıdır. Yaza satmayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enes4488 -- 31 Mart 2022; 13:2:32 >
  • Münebbih kullanıcısına yanıt

Hocam monitör karlı geldiği için bu sisteme yanaştım başka türlü bu sistem 8 ram ve eski ekran kartı ile bu fiyata alınmazdı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Malesef sistem olmamış . Siz bunu tamam anladım burda sormadan almışsınız ama bunu alırken çevrenizden birine sorarak mı aldınız ? yoksa kafanıza göre istenilen paraya bütçem yetiyor diyemi aldınız. Biraz daha açıklamak gerekirse güncele yakın işlemci ve anakart a, o kadar zaman öncesinin kartı takılmış kartın tdp değeri 275 - 300 watt gibi bir şey yani neredeyse 3080 kart kadar watt tüketiyor. Ve performansı da çok çok uzak olacak dedimiz karta göre. Nagas gibi bir kasa psu da aynı marka ise sıkntılı. Ram bir adet 8 gb ? Yani en elle tutulur şeyler bana göre işlemci, m2 ssd oda iyi durumdaysa tabi. Birde mönitör iyi gibi, yani tabi ki son karara çok bir şey diyemeyiz ama keşke konu almadan önce açılıp sorulsaydı diyebilirm sadece.

• Monitör 6 bin civarında.
    Geriye kalan 4000 TL eder.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağlam kazı yemişsiniz su için bol bol. Bu sisteme 10k vermek ha...

• Erhan1982DZC kullanıcısına yanıt

Hocam psu farklı bir marka nagas değil. ram attırımı bugün itibari ile yaptım toplam 16 ram oldu. Şuan sadece ekran kartını değiştirmek kaldı. Aslında işimi görüyor ekran kartı ancak güncelleyeceğim. Şuan bana maliyeti 10.600'e geldi.

• forvet09 kullanıcısına yanıt

Yani çokda bi zararım yok gibi hocam öyle duruyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.