Şimdi Ara

Bu bilgisayarı almayı planlıyorum tavsiyeleriniz önemli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    32 GB ram gereksiz. 1 TB ssd de gereksiz.
     Bu bilgisayarı almayı planlıyorum tavsiyeleriniz önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Altıpatlar -- 7 Nisan 2015; 19:02:21 >
  • 32 gb ram ve 1 TB SSD fazla değil mi? Ben pek anlamam ama bir de bu bütçeyle GTX Titan X ekran kartlı bir sistem olsa daha iyi olmaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spycho

32 gb ram ve 1 TB SSD fazla değil mi? Ben pek anlamam ama bir de bu bütçeyle GTX Titan X ekran kartlı bir sistem olsa daha iyi olmaz mı?

1 Tb hdd az bile hocam ben çok oyun oynayan biriyim mesala gt5 şuan 60gb yeni çıkan oyunlar çok yüksek gb larda çıkıyor ekran kartı ve işlemci yi değiştirdiğimde 9500 e kadar çıkıyor fiyat Gigabyte GTX970WF3 4GB 256Bit GDDR5 16X 2*DVI + 1*HDMI + 3*DP, DirectX 12 özellikle bu ekran kartını aldım çünkü 1.1 ghz hızına ulaşabilen tek ekran kartı mhz değil dikat edin ghz pc yi aldım yarın büyük ihtmalle elimde olucak monitörü değiştirdim asus yaptım 27 inç 4K/UHD monitör ASUS PB279Q modelini aldım onunla birlikte 8500 e geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ajan666

quote:

32 gb ram ve 1 TB SSD fazla değil mi? Ben pek anlamam ama bir de bu bütçeyle GTX Titan X ekran kartlı bir sistem olsa daha iyi olmaz mı?

1 Tb hdd az bile hocam ben çok oyun oynayan biriyim mesala gt5 şuan 60gb yeni çıkan oyunlar çok yüksek gb larda çıkıyor ekran kartı ve işlemci yi değiştirdiğimde 9500 e kadar çıkıyor fiyat Gigabyte GTX970WF3 4GB 256Bit GDDR5 16X 2*DVI + 1*HDMI + 3*DP, DirectX 12 özellikle bu ekran kartını aldım çünkü 1.1 ghz hızına ulaşabilen tek ekran kartı mhz değil dikat edin ghz pc yi aldım yarın büyük ihtmalle elimde olucak monitörü değiştirdim asus yaptım 27 inç 4K/UHD monitör ASUS PB279Q modelini aldım onunla birlikte 8500 e geldi

Hocam HDD'den bahsetmiyorum. 1 TB SSD yazmışsınız. Ben SSD olarak 1 TB'ın fazla olduğunu söyledim. Yani 1 TB SSD'ye o kadar para vermek şu anki piyasaya göre gereksiz. Yanlış anlamayın sizin tercihinize karışmak istemem ama 120 veya 250 GB SSD alıp yanına 1 - 2 TB HDD alabilirsiniz. Oynadığınız oyunları SSD'ye atarsınız, oynamadıklarınızı da HDD'ye koyarsınız. Oynayacağınız bir oyun olduğunda HDD'den, SSD'ye kopyalarsınız dosyalarını.

Ayrıca yanlışım varsa düzeltin ama MSI Gaming GTX 970 modeli de 1.1 Ghz hızına ulaşabiliyor diye biliyorum. OC ve Gaming modları mevcuttu o kartta sanırsam. Gaming modu 1100 mhz, OC modu ise 1140 Mhz veya fazlaydı sanırsam. Emin değilim değerler hakkında.

• quote:

http://www.alemfiyat.com/Oyun_bilgisayari

Arkadaşlar bu bilgisayar gece rüyalarıma girer oldu almayı planlıyorum siz bu konuda ne düşünürsünüz.

Ohanda, ohannesburger filan. 8000 TL'cik.

Anca bunun yarısı edecek bir sistem o.

• quote:

quote:

quote:

Hocam HDD'den bahsetmiyorum. 1 TB SSD yazmışsınız. Ben SSD olarak 1 TB'ın fazla olduğunu söyledim. Yani 1 TB SSD'ye o kadar para vermek şu anki piyasaya göre gereksiz. Yanlış anlamayın sizin tercihinize karışmak istemem ama 120 veya 250 GB SSD alıp yanına 1 - 2 TB HDD alabilirsiniz. Oynadığınız oyunları SSD'ye atarsınız, oynamadıklarınızı da HDD'ye koyarsınız. Oynayacağınız bir oyun olduğunda HDD'den, SSD'ye kopyalarsınız dosyalarını.

Ayrıca yanlışım varsa düzeltin ama MSI Gaming GTX 970 modeli de 1.1 Ghz hızına ulaşabiliyor diye biliyorum. OC ve Gaming modları mevcuttu o kartta sanırsam. Gaming modu 1100 mhz, OC modu ise 1140 Mhz veya fazlaydı sanırsam. Emin değilim değerler hakkında.

Yok hocam rahat olun sizin yorumlarınızı çok beğendim ve ilgilendiğiniz için çok memnun oldum bu arada Evet hocam GTX 970 ulaşabiliyor benim orada demek istediğim Nvida chip set olarak ve overclock yapmadan 1.1ghz hızında olması beni şaşırtı bunu yapabilen firma asus msı gigabyte değil zaten bunu yapan firma nvidia bunu anlatmak istemiştim :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.