# Intel Pentium Dual Core İşlemci T2330 (İşlemci hızı 1.60 GHz 1 MB L2 cache 533 MHz FSB) # Orijinal Microsoft Windows Vista Starter # Wireless Kablosuz Ağ Bağlantısı # 1024 MB 667 MHz Bellek # 120 GB Sata Harddisk # 128 MB Paylaşımlı Ekran Kartı # DVD Combo Sürücü # 14.1" WXGA 1280x768 TFT Renkli Ekran # Multi Card Reader (MS/ MS PRO/ MMC/ SD) PCI-e Mini Card # High definition audio mikrofon # 10/100 Ethernet # Fax-Modem # 3 x USB 2.0 port # 1.3 MP Web Kamera # 87 tuş Q türkçe klavye # Li-ION smart battery # Boyutlar: Genişlik: 333 mm # Derinlik: 243 mm # Yükseklik: 33 mm # Ağırlık: Batarya dahil 2.2Kg
Ben öyle çok fazla download yapan yada oyun oynayan film izleyen falan biri değilim. Yanlızca işte msn, forumlar ve oynarsamda 1-2 tane oyun oynuyorum ki bunlarda çok özellik isteyen oyunlar değil ( cs , ultima vs.) Bu özelliklere sahip bilgisayar benim için yeterli olurmu ve bu pc için yorumlarınız nelerdir? Şimdiden tşkler.
Biraz acelem varda bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinrim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme