Şimdi Ara

Bu Bir Baz İstasyonu mu ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bizim burada var mı yok mu bilmiyorum? Kanser olan olmadığına göre yoktur.
  • Bizimde var karşı apartmanda, ara sıra balkonda yattığımda direk ona bakarak uyuyorum.
  • hem 3G isterük diye yırtınırız hemde baz istasyonlarına karşıyız yok öyle ..

birde aylık 9.000 lira biraz uçuk bir rakam gibi aylık 9.000 lira verseler millet koynuna alır yatağa girer baz istasyonuyla ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: safkan afgan

Bizimde var karşı apartmanda, ara sıra balkonda yattığımda direk ona bakarak uyuyorum.

gözlerinin içine bakma
  • quote:

Orijinalden alıntı: _1301217_

hem 3G isterük diye yırtınırız hemde baz istasyonlarına karşıyız yok öyle ..

birde aylık 9.000 lira biraz uçuk bir rakam gibi aylık 9.000 lira verseler millet koynuna alır yatağa girer baz istasyonuyla ..

hakkatten ya 3g de sar miktarı 10 katına çıkmasın...
  • Bizim apartmanda 1 kişi kanserden öldü.Diğerlerini bilemiyorum çevresinde 50'ye yakın apartman var...

2 yıl önce bende türemişti bir hastalık.Bütün vücüdüm sapsarı kesiliyor, ve sonrasında halsizlik beliriyordu.

Tıp fakültesinde yapmadıkları test kalmadı bulamadılar.Sonra genetiktir diye yolladılar.Şuanda tekrar başladı yüzüm kıpkırmızı oluyor ellerim sararıyor.Pazartesi günü randevum var gideceğim...
  • 3G nedeniyle baz istasyonlarının sayısınıda arttırıcaklarmış.
  • Aylık değil, Yıllık para veriyorlar bildiğim kadarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uynus

Bizim apartmanda 1 kişi kanserden öldü.Diğerlerini bilemiyorum çevresinde 50'ye yakın apartman var...

2 yıl önce bende türemişti bir hastalık.Bütün vücüdüm sapsarı kesiliyor, ve sonrasında halsizlik beliriyordu.

Tıp fakültesinde yapmadıkları test kalmadı bulamadılar.Sonra genetiktir diye yolladılar.Şuanda tekrar başladı yüzüm kıpkırmızı oluyor ellerim sararıyor.Pazartesi günü randevum var gideceğim...

Baz istasyonuyla bir ilgisi mi var bunların?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.