hala bi admin yok ortalarda (gelince yicez naneyi)
ablajııma elleyini vururum hiç acımam
quote:
Orjinalden alıntı: Daywalke®
ben yine geldim
saffını al hacı
quote:
Orjinalden alıntı: beckhir
@angel,sen elinin hamuruyla karışma aplam hariç hepsini vuracam,son 55 dakika aplamı da gti vursun
bekirr demek gti vursun benı he..
olm sen bıttınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
acın lem kapıyı orda oldugunuzu bılıyorum..
mekan deişikliği
nihahahahahahaaaa
ZOCİ DE ARTIK ELİİMİZDE
benden kacabılcegınızımı sandınız
kızlar elımde artık.sızde geberdınız
quote:
Orjinalden alıntı: egzantirig
quote:
@angel,sen elinin hamuruyla karışma aplam hariç hepsini vuracam,son 55 dakika aplamı da gti vursun
apla sen de hiç şakadan anlamıyon haa ben sendenim,sen nerde ben orda aplama yaklaşan karşısında beni bulur. şu andan itibaren serbestsin
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: egzantirig
quote:
apla sen de hiç şakadan anlamıyon haa ben sendenim,sen nerde ben orda aplama yaklaşan karşısında beni bulur. şu andan itibaren serbestsin
zogele olanlar sanada olur bak kafana don yemek istemiyosan sus
gti olm artık kacacak delıgınız de yok.nabcaksnız bılmıyorum
herzmn olduğu gibi iiler yani biz kazancağız
mustafa olm sag yap sag yap topla gel topla gel.hah ole dur.olm bı ının surdan varya dagıtacaz onları.gorursunuz bak..olm sunları bı dagıtalım kurtaralım kızları sonra varyaa ooooo ooo
ben kimden olcam beni alın biriniz
quote:
Orjinalden alıntı: CaVaLLioN
mustafa olm sag yap sag yap topla gel topla gel.hah ole dur.olm bı ının surdan varya dagıtacaz onları.gorursunuz bak..olm sunları bı dagıtalım kurtaralım kızları sonra varyaa ooooo ooo
sonra ne oluyo yaa
quote:
Orjinalden alıntı: Daywalke®
ben kimden olcam beni alın biriniz
bizdensin tabi sen
bısı oldugu yok.gokten 3 elma dusuyo bırı benım basıma bırı senın dıgerınıde onlar pay etsın:D
sen benden taraf ol bakım...
quote:
bısı oldugu yok.gokten 3 elma dusuyo bırı benım basıma bırı senın dıgerınıde onlar pay etsın:D
inanmıyorum sana
quote:
Orjinalden alıntı: çinli
quote: