quote:Orjinalden alıntı: selin son aldığım bilgilere göre yakalanmış arkadaşlar... kızları da serbeste bıraktılar... yanlış bilgi ama bu kadar dır dırı cekemeycem senı solıcem bizimkılere serbest bırakacaz yaff işgence yapyoz sanıcaklar
quote:Orjinalden alıntı: B.S.S. Kim bulunmuş Sadece yerimiz bulunmasın diye internete ve foruma girmiyoruz ara ara girip bilgi veririz Bana kaçmam için yardım ettin Salih.Allah seni sevdiğine kavuştursun
quote:Orjinalden alıntı: mekanikzombi quote:Orjinalden alıntı: selin son aldığım bilgilere göre yakalanmış arkadaşlar... kızları da serbeste bıraktılar... yanlış bilgi ama bu kadar dır dırı cekemeycem senı solıcem bizimkılere serbest bırakacaz yaff işgence yapyoz sanıcaklar Oh be rahatladım şimdi toplayıp arkadaşları geliyom ule bırakın kızı yakarım
huleyyynnn!!! dınlıye dokunanı fururum uleyn..ali kac kere dıcem sıze ele basının yavuklusu kacırılmaz dıye.onunuze gelenı kacırıyosunuz olm.cınlı kacırılmıcaktı bırak onu sımdı.yerıne selin i kacırın
quote:Orjinalden alıntı: CaVaLLioN huleyyynnn!!! dınlıye dokunanı fururum uleyn..ali kac kere dıcem sıze ele basının yavuklusu kacırılmaz dıye.onunuze gelenı kacırıyosunuz olm.cınlı kacırılmıcaktı bırak onu sımdı.yerıne selin i kacırın Üle bırakın kızı dedim dokunananı yakarım bütün kırallık şövalyelerini salarım üzerinize
quote:Orjinalden alıntı: CaVaLLioN huleyyynnn!!! dınlıye dokunanı fururum uleyn..ali kac kere dıcem sıze ele basının yavuklusu kacırılmaz dıye.onunuze gelenı kacırıyosunuz olm.cınlı kacırılmıcaktı bırak onu sımdı.yerıne selin i kacırın Bununla uğraşmayın, delidir ne yapsa yeridir
arkadaşlar kurtarın beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kacırıldım cok korkuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
quote:Orjinalden alıntı: CaVaLLioN huleyyynnn!!! dınlıye dokunanı fururum uleyn..ali kac kere dıcem sıze ele basının yavuklusu kacırılmaz dıye.onunuze gelenı kacırıyosunuz olm.cınlı kacırılmıcaktı bırak onu sımdı.yerıne selin i kacırın CAVALLION BİRGÜN BABAM ÇIKACAK KARŞINA VE ''KIZIMI BIRAKMAK İÇİN KAÇ PARA İSTİYORSUN DİYECEK''
quote:Orjinalden alıntı: egzantirig arkadaşlar kurtarın beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kacırıldım cok korkuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ablama elleyenin kalbini kırarım çok ciddiyim
ne olcak benım halim.. kaçırdılar beni aç susuz duruyom bre.. yaş pasta istiyom ülen... kaçirilirken zayıflamişimm
quote:CAVALLION BİRGÜN BABAM ÇIKACAK KARŞINA VE ''KIZIMI BIRAKMAK İÇİN KAÇ PARA İSTİYORSUN DİYECEK'' ben başkası için şövalyelik yapıyo sanmıştım demek yanıldım
quote:Orjinalden alıntı: angora_s quote:CAVALLION BİRGÜN BABAM ÇIKACAK KARŞINA VE ''KIZIMI BIRAKMAK İÇİN KAÇ PARA İSTİYORSUN DİYECEK'' ben başkası için şövalyelik yapıyo sanmıştım demek yanıldım orası öyle de ele başı o olduğu için ona dıyecek..yoksa parayı kime vericekler...
quote:Orjinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi quote:Orjinalden alıntı: B.S.S. Kim bulunmuş Sadece yerimiz bulunmasın diye internete ve foruma girmiyoruz ara ara girip bilgi veririz Bana kaçmam için yardım ettin Salih.Allah seni sevdiğine kavuştursun sen öle zannet
quote:Orjinalden alıntı: _eDDie_ egzantirig, ben diğer taraftayım, kendini kurtaracak başka birini bul
quote:Orjinalden alıntı: _eDDie_ evet destek geldi, açılın kime destek verıyosun eddıe.kızlara mı kaçıranlara mı??
o kim ya keanu mu eğer bu beni kaçıranlardansa ben burdayım bi yere gitmiyom yok kurtarmaya geldiyse ben burdayım
iş başa düştü yanı..... savulunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn lazer kılıcımı cıkarım hemennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn