Şimdi Ara

Bu bir tek bende mi oluyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet maalesef bir tek sende oluyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yüklediğim resimler boşa gitti sanıyordum. Bundan sonra image tagı kullanmadan direkt link atacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

Bu konuyu ben aylaaar önce açtım. Hatayı bildirmekle yetinmeyip, ne yapmaları gerektiği hakkında tavsiye de verdim. Halen daha düzelmedi. Siz anlayın artık teknik ekibin forumu ne sıklıkla kullandığını. O kadar çok şey yazıp sildim ki, 5-10 dakika geçti yollaya basana kadar.
    https://forum.donanimhaber.com/yeter-artik-mobilde-fotograf-sorunu--138038277
    Bu sorun çok uzunn zamandır mevcut. Benim diklat ettiğim bir nokta var. Sayfanın yüklenmesi tamamlanmadığında gerçekleşiyor bu hata. Yani fotolar tam inmediğinde. Diyelim ki bizim internetimiz yavaş yüklenmedi eyvallah. Ama fotoya tıklayıp tam boyutu görmek istediğimizde fotoyu indirip bize göstermesi gerekmez mi? İllaki tüm sayfayla beraber mi yüklemesi lazım? Sitenin çalışma sistemindw sıkıntı. Bir çözüm getirmeleri şart. Jeolog. hocam lütfen iletir misiniz sorunu detaylı olarak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Veronicaa

Bu sorun çok uzunn zamandır mevcut. Benim diklat ettiğim bir nokta var. Sayfanın yüklenmesi tamamlanmadığında gerçekleşiyor bu hata. Yani fotolar tam inmediğinde. Diyelim ki bizim internetimiz yavaş yüklenmedi eyvallah. Ama fotoya tıklayıp tam boyutu görmek istediğimizde fotoyu indirip bize göstermesi gerekmez mi? İllaki tüm sayfayla beraber mi yüklemesi lazım? Sitenin çalışma sistemindw sıkıntı. Bir çözüm getirmeleri şart. Jeolog. hocam lütfen iletir misiniz sorunu detaylı olarak?

Alıntıları Göster

Bu sorun ara sıra kendini tekrarlıyor hocam, üstteki arkadaş kimse ilgilenmemiş demiş ama o zaman onunla iletişime geçmiştim ve sorun düzelmişti. Kalıcı bir çözüm bulunmadı sanırım tekrar yaşanmakta şuan. Tekrar bir çalışma yapıldı sürüm çıkınca düzelecektir diye umut ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.