Bobo çok iyi bir golcü. Milli takıma çağrılması bence normal. Ancak ederi konusunda ben arkadaşlara katılmıyorum. Liverpool' a attığı gol ona bu fiyatı sağlamıştır ve de hak etmiştir. Diğer ünlü futbolculara da bakarsanız bu tür goller ve performanslar fiyatlarını birden arttırır. Liverpool' da ki Torres kazması o kadar eder mi?
Dunga istifa
Brezilya federasyonuna bende sesleniyorum burdan...
olmaz böyle şeyyy
quote:
Orjinalden alıntı: ömer ortaköy
Ayrıca kalecelik özelliğide var @sanfiyto
boboda bişi yok ne olsun adam işini yapıyor :) boboyu sorcağınıza lincoln'ün nesi var diye sorun zira adam sürekli sakat
O parayı verirlerse satalım gitsin. GS'nin Ribery vakasına dönmesinden iyidir.
Bırakın para kazanmayı, adamlar verdiği bonservisi bile kurtaramadı.
Saygılar...
quote:
Orjinalden alıntı: Cehennemmarşı
Bobo çok iyi bir golcü. Milli takıma çağrılması bence normal. Ancak ederi konusunda ben arkadaşlara katılmıyorum. Liverpool' a attığı gol ona bu fiyatı sağlamıştır ve de hak etmiştir. Diğer ünlü futbolculara da bakarsanız bu tür goller ve performanslar fiyatlarını birden arttırır. Liverpool' da ki Torres kazması o kadar eder mi?
Torres kazma mı? Adam daha ne yapsın. İnter i yıktı dün gece
quote:
Yahu size gülemiyorum bile ama güleceğim...
Lafa bak Bobo brezilya milli takımına neden çağrıldı? demişsiniz...
O çağrılmayacakta kim çağrılacak, Bobo 21 yaş altı Brezilya Milli takımı kaptanıydı, bilip bilmeden yorum yapıyorsunuz ya onu anlamıyorum ben...
Ayrıca Bobo kadar iyi top süren, ayağında sağlam top tutan, çalım atan kim var Türkiye'de forvet olarak bunu söyleyin?
Bırakın böyle boş yorumları, Bobo şu anda oynamıyor evet doğru, bunun altında da aldığı transfer teklifleri var büyük olasılıkla...
Bobo'nun iyi bir oyuncu olduğu doğru. fakat Boboda olmayan şey istikrar...
Bırakın 2-3 hafta istikrarlı olmayı, bir mac icinde bile 10dakka iyi oynayıp 10 dakka yerlerde surunebiliyor.Bunun nedeninin ben maclara kafa olarak hazırlanamadığını düşünüyorum. Bazı maclarda bobo ismini 20-30 dakka duymuyoruz bile.
Acıkcasi ben Bobo'nun iyi bir fiyat karşılığında gönderilmesinden yanayım. Bobo yeri geldiğinde çok net pozisyonları cok rahat harcıyor.Özellikle avrupa maçlarında yakaladığımız pozisyonları değerlendirmemiz lazim.
Bobo'nun artılarına ve eksilerine bir göz atarsak;
Hava hakimiyeti iyi Top tutma ve saklama özellği yüksek kendini unutturabiliyor
Pres yapamıyor kolay pozisyonları harcıyor uzaktan sut veya sut cekerek attığı gol pek hatırlamıyorum maç içinde istikrarsız
quote:
Orjinalden alıntı: MHMN
quote:
BOBODİNHO BOBODİNHOOOO
quote:
Orjinalden alıntı: sanfiyto
15 milyon dolarlardan bahsediliyor. bu adam bizim bilmediğimiz başka bir ligde dahamı oynuyor? milli takıma nasıl çağrıldı? bu adamın ne gibi üstün özellikleri var?
Bobo nun 2005-06 sezonunun ikinci yarısında kiralık olarak geldiği haliyle şu anki durumu arasındaki fark, bu kadar kısa sürede ne kadar geliştiğini ve ne kadar yetenekli olduğunu gösterir. Ayrıca bu adam 23 yaşında
Torres kazması
fbli arklar antuda üçbck atıodunuz bobo size çakarken :) şimdi noldu yha adam deil fln gitsin bi hava alsın ya bu neya her ayana aldıgında tehlike oluo diodunuz noldu onu anlamadım ... ßoßoyu tartışmam tartışana karışmam ßoßo türkiyenin tartışmasız en iyi forvetidir .!
biz de bilmiyoz abi ne varmış?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme