yau ben hdd için western digital düşünüyodum bi baktım fiyatlara western 162$ samsung 116$ kdv hariç peki bu kadar fiyat farkı neden var bukadar iyimi yani western samsungdan eger deılse samsung alacam walla bu arada bu yazdıklarımın ıkısde sata2
yok mu bilen yau
link versene.vardır bi farkı
BAHSETTİGİN HARDDİSKLER KAC GB
western digital daha iyi. ama sen hangisinden bahsediyosun ? 250 gb serial ata II 16 mb cache olan 140$
kardeş hiç bilgi vermemişin bu bukadar şu şukadar bizden kıyaslamamızı istiyon
mavinin sitesinden baktım filtre kullandım 250 gb dedım samsung la western arasında daglarca fark war
hajular yokmu cevap
ole bı fark yok benım bıldıgım 135e aldım ben exa dan western dıgıtalı 250gb 16cashe
Tabiki western digital daha iyi. Ancak o kadar fiyat farkı olmaması lazım. Bence bir yanlışlık var.
mavi sıkı dur yarın orayı bombalamaya geliyorum saolun arkdaslar eger sitede fiyatı doruysa baska bi yerden alırım bnde
WESTERN D.RAPTOR SERİSİYSE OLABİLİR.10 BİN RPM ÇÜNKİ AMA SAMSUNG GAYET İYİ VE SESSİZ
YANİ NE ONERİOSUN VERECEGIM FIYAT FARKINA DEĞMEZ Mİ?
quote:
Orjinalden alıntı: PC76
WESTERN D.RAPTOR SERİSİYSE OLABİLİR.10 BİN RPM ÇÜNKİ AMA SAMSUNG GAYET İYİ VE SESSİZ
Western kardeş........ Fiyat farkının sebebi mevi bilgisayar iki farklı firmadan alıyor malları sonuç olarak biri daha fazla kar koyuyor olay bundan ibaret kardeş...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme