SANANE NE GÜSEL KAFA YAPIO HERSEYEDE BAN AAAAAA YETER ARTIK BE.NE GÜSEL Bİ DE ŞİİR TOPİCİ VARDI.İŞTE O TOPİÇTEN ANILAR KEŞKE Bİ 60 OLSAYDIM Hyde çıkar hemen koşar dalarım Yine her zamanki gibi yerlere yatarım Trol king e 3 lü atarım Keşke bi 60 olsaydım Sabah hemen aposa giderim Ks yapar yine ayvayı yerim Golem çekip kendime ederim Keşke bi 60 olsaydım Pelerinli yapam dediler bana 1m verde clan atam sana yine 60+ dediler bana Keşke bi 60 olsaydım Cz ye gider party isterim Beynime nova yedim kırıldı dişlerim Ah şu knight yüzünden battı işlerim Keşke bi 60 olsaydım Okuldan gelir hemen lvl kasarım Sw isterler anında atarım Paraları premiuma basarım Keşke bi 60 olsaydım 18 saat mesai yaparım Kasadan fıss sesi gelir altıma yaparım Pederi 80 YTL zarara sokarım Keşke bi 60 olsaydım Sakın başlamayın sizbu işe Başlayınca bırakamıon bunu bilde işe Artık buu oyun haram bizlere Keşke bi 60 olsaydım Oynadım oynadım yoruldu gözlerim 1 dakka oyamasanm hemen özlerim Yine yandı gül gibi itemlerim Keşke bi 60 olsaydım Okul bitti geldi karne elime İlk defa 2 geldi başlarım böyle işe Canım sıkkın yine soyuldum diye Keşke bi 60 olsaydım Hep priest olmak isterim 31olunca sıkıldım derim Yine oyunu bırakmak isterim Keşke bi 60 olsaydım Bigün yine cz nin tozlu toprağında Ne göriyim hayvan gibi orc var karşımda Buldun kendimi anında town da Keşke bi 60 olsaydım Warrior'un Gözyaşları... Civciv idim Maradon'dan kaptılar 5k verip Lufferson'a attılar Spoiler'a tp yapıp kaçtılar Böyle oyun olmaz olsun ağalar Party party Lufferson'da gezerdim Nerde OK gorsem hemen basardım Arenada gözlerimi açardım Böyle oyun olmaz olsun ağalar En sonunda bir partye alındım Önce şöyle etrafıma bakındım Apostlara ilk vuruşta atıldım Lütfen biraz kibar olun ağalar Lvl 30 oldum tebrik ettiler Bir hamlede party disband ettiler Eziksin sen diye diye kestiler Böyle oyun olmaz olsun ağalar Lvl 40da bir klana yumuldum Kasın beni diye ağlar dururdum Bir pelerin göremeden kovuldum Böyle oyun olmaz olsun ağalar DTSde ks yiyip bakarım Suikaste kurban gider yatarım Exp için babamı bile satarım Böyle oyun olmaz olsun ağalar Nerde shell li görsem zoomu çakarım Cevap verir diye mesaj atarım Raptoruna hayran hayran bakarım Bi 5 milyon verse yok mu ağalar Undying'de Attila'ya rastladım Kesmek için Z ve R ye tıkladım Party ile ben de yeri kokladım Yok mu 10 taş rezzer yok mu ağalar Ezik mezik bir savaşta bulundum Buffer yoktu tek başıma koyuldum yarı yolda bir okçuya vuruldum Lag olmasa gösterirdim ağalar Magic Anvil yanar söner dururdu Silahlarım boyna heba olurdu Tam sarıda bastım hani olurdu Silahımı geri verin ağalar Herkes kospcu olmuş nerde adalet Hiç kimsede kalmadı huzur saadet Ben de kuracağım en sonunda nihayet Banlamayın beni ne olur ağalar Knight Online oynar lvl kasarım Zamanımı yok ederek yaşarım Çok geçmedi belki ben de bıkarım HAYATIMI GERİ VERİN AĞALAR VE Bİ KAÇ TANE DAA 60 oluyom az kaldı 60oluyom az kaldı Bak bugün 55lvl im Hadi gel moradonu gezelim Arenada ezikleri deşerim 60 oluyom az kaldı Orcların arasına dalarım 1sn durmaz hemen yatarım spiketownla güzel para kasarım 60 oluyom az kaldı birgün kohackdaydım yine altma dıçtım dc oldum die 1321 geldi etti benm keyfime 60 oluyom az kaldı okuldan çıkar hemen eve gelirim knighta koşar durmaz ellerim diez3 den select yapıp b1 e girerim 60 oluyom az kaldı bu oyunun içine ettiler beni deli eder bu gm ler bizim towna yine hücum ederler 60 oluyom az kaldı saat 5 olunca hemen forgettene girerim ah şu eziq mageler yüzünden yattım derim zengin oliim die hergece dua ederim 60 oluyom az kaldı mal mal dolaşırken akreplerde ne göriyim antreas gıcımın dibinde havalara uçtum zengin oldum die 60 oluyom az kaldı bir yine kekuri dibimde zavallıcık 2 sn de yerde çıldırırım kutudan kafa(baş) çıktı die 60 oluyom az kaldı ALIN BUDA BENDEN BU DAHA MANYAQ :d Bigün yine cz nin tozlu toprağında Ne göriyim hayvan gibi orc var karşımda Buldun kendimi anında town da Keşke bi 60 olsaydım BURASI COK MATRAK _____________________________
ya 2. ci matrak ama saçma olan şu bu dkr gereksiz topic ilk defa görüyorum böle saçma saçma topicler açıyolar
YA SU HARAKETE SİNİR OLUORUM YAPMAIN.TİKMİDR NEDİR PLS BÖLE YAZMAIN YAZMAIN YAAAAAAA!!!!!!VE BUNU CTİZENDE YAZMIŞ GEREKSİZ YEREYAZMAIN DİO ŞİKAYETİNİZ VARSA BANA PM ATIN DİO OFFFFFFFFFFFF