Şimdi Ara

BU BU NEDİR BU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MİİLLET BU NE İŞE YARIYO DAHA ÖNCE HİÇ BU FORUM AÇILDII MI BİLMİYORUM AMA YARDIM EDİN

NE İŞE YARAR BU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Free_happy -- 20 Ekim 2006; 19:49:17 >

• kendi aline bırakın made by cemre
  • abi neye bakalım yaawwws pişi yoqqii
  • Bir resim veya link vermemişsin ne ne işe yarıyor...?
  • YA KUSURA BAKMAYIN RESİM FORMATI BÜYÜKMÜŞ KÜÇÜLTÜM AMA BAYTA KÜÇÜLDÜ YARIDM EDECEK OLAN VARSA NE İİ LAF EDECEK OLAN VARSA BOŞUNA ELLERİNİ YORMASIN
  • quote:

Orjinalden alıntı: icemonster

abi neye bakalım yaawwws pişi yoqqii

• ben bilsem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu nedir?
    4 ay önce açıldı
    (SİLİNEBİLİR) Bu ne ya :)
    15 yıl önce açıldı
    Bu tam olarak ne oluyor
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • caoutik ceneter mi ne ordan unqie eşyalar yada sheller düşüyo bir iki canavar kesyomuşsun bnde dhde okudum işte içnden bişe çıkyomuş onu wermyomuşsun bole çekiliş qibi itemler donyo ve tombala

• chaotic generator yanlıs gormuyosam bifrost tan gelen taslardan birini koyuyon ona sonra cok hızlı item gecmeye baslıyo dur diyon nede durursa o senin oluyo super item de cıkabilir wood +1 bile (abartmak gibi olmasın ama silk bundle bile cıkıyomus galiba arkadasa gozumun onunde sherion dustu ama dur a basmadan once abdes almıstık ikimiz de )
  • Forumda arama yapmayı dene
  • MİLLET BOŞ BOŞ YAZI YAZMAYIN BİLENLER YAZSIN BİLMEYNLER LAF ETMESİN ÇOK ZEKİ DEĞİLSİNİZ YANE ARADIM BULAMADIM Bİ DE BÖLE DENEDİM
  • biri yardım ister ya da merakını gidermek ister hemen birileri gereksiz bi şeyler yazar. biliyosanız yardım isteyene yardım edin bilmiyorsanız susun... arayanbulur'un dediği gibi bir şey olabilir....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilhdmr

biri yardım ister ya da merakını gidermek ister hemen birileri gereksiz bi şeyler yazar. biliyosanız yardım isteyene yardım edin bilmiyorsanız susun... arayanbulur'un dediği gibi bir şey olabilir....
    +1905 o chaotic generatordür cznin ortasındaki bir kapıdan belli saatlerde bifrosta girilir ve o taşlardan düşürülür sonra taşı koyarsın başlarsın ve durursun bir item çıkar abyss gibi birşey yanii yeterince anlatabildimmi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kır_Zincirlerini

quote:

Orjinalden alıntı: ilhdmr

biri yardım ister ya da merakını gidermek ister hemen birileri gereksiz bi şeyler yazar. biliyosanız yardım isteyene yardım edin bilmiyorsanız susun... arayanbulur'un dediği gibi bir şey olabilir....
    +1905 o chaotic generatordür cznin ortasındaki bir kapıdan belli saatlerde bifrosta girilir ve o taşlardan düşürülür sonra taşı koyarsın başlarsın ve durursun bir item çıkar abyss gibi birşey yanii yeterince anlatabildimmi ?

+1905 tamamen doğru bir anlatım
  • kumar oynuyosun orda
  • quote:

Orjinalden alıntı: BanİsFree

caoutik ceneter mi ne ordan unqie eşyalar yada sheller düşüyo bir iki canavar kesyomuşsun bnde dhde okudum işte içnden bişe çıkyomuş onu wermyomuşsun bole çekiliş qibi itemler donyo ve tombala

TOMBALA

• Bifrosttan çıkan taşları oraya koyucan unigq item fln yaratıor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.