Şimdi Ara

Bu bug mı? Riot'a iletmeli miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu fight da öldüm. Jhin benim E yeteneğimden gram hasar almadı?? Rakipte tek kasan Jhin'di. Ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BéTo -- 27 Eylül 2018; 19:3:52 >

• İlet kesinlikle. 8.19 la birliktemidir yeni dünya şampiyonası zırvasıylamıdır nedir çalıdayken nidalenin mızrağını resmen içime aldım totemliydide gram hasar almadım. Karşı taraftakilerde gördüğü için şaşırdılar. Çalıda küçücük olduğu için doğal olarak mızrağın nerden geldiğini göremedim dodgelayamadımda ama mideme değer değmez kuyruğuna kadar sanki içime hapsetmişim gibi oldu hasar almadım. Var oyunda bug

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece öyle kalsa iyi ara sıra karakterler ne yapacaklarını bile şaşırır konuma geldiler dün birkaç arkadaş yaşadı bunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de tuhaf bir şey olmuştu. Aramda Kai'sa ile W vurduğum kişinin canı gitmedi, luden bile sıçradı ama ona vurmadı ne hikmetse
    Şifa falandır dedim, oyun sonu baktım kimsede şifa/bariyer de yoktu.

Mümkünse ingilizce at, burdaki hiç bir biletine gerekli özeni göstermeyecekler. Emin olabilirsin.
  • ilet hemen bi fizz skini çıkararak sorunu çözerler.
    malum skinden başka yaptıkları bi halt yok, bug fix falan hak getire.
  • bazı duvar diplerinde oluyor son yama ile birlikte. üstteki arkadaşın yazdığı gibi Nidalee Q'da da sıkıntı var. Bazı skinlerde Alamet dahil çoğu şeye Q değse de hasar atmıyor
  • reddite atmalsıın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.