Kismetse haziranda evlenicem haliyle beyaz esyamiza bakiniyoruz bu aralar :D Forumdan edidigim bilgilere ve butcemize gore begendiklerimizi almak istiyoruz. Sizce uygun mudur bu butceye daha iyisi olabilir mi?
Buzdolabi = Samsung RT62UDEW Camasir Makinesi = Samsung WF-6700 mu Profilo cm1001ctr mi? Bulasik Makinesi = Profilo bm 4223 Siemens set ustu ocak. Bunun kodunu yazmamisim. Set ustu elektriklisi olmayan gazli ocak. Cam kapagi var.
Butcem yaklasik 3000 TL. Daha dogrusu en fazla 3000TL diyeyim. Bunlarin hepsini darty'den buldum ve oradan almayi dusunuyorum hem world karta taksitinden dolayi hem de darty'nin hizmetinden memnun oldugumdan.
Simdiden bilgileriniz icin tesekkurler,
Zaman ayırıp forumda ki bilgilerden derlediğiniz bu liste bence çok başarılı olmuş...
Çamaşır Makines Profilo olmak kaydıyla gönül rahatlığıyla edinebilirsiniz...
Bir arkadaşımız Samsung'u Darty'den aldığınızda servisin Darty'ce sağlandığını yazmıştı, zaten memnunsanız sorun olmayacaktır diye umuyorum...
Cevabınız için teşekkürler, bugün yarın almaya gideyim o zaman :)
Yalnız Siemens set üstü ocak biraz pahalı gelirse Profilo modellerinize bakmanızı tavsiye ederim...
Birde lütfen internet fiyatlarını araştırıp alacağınız yerle buna göre pazarlık etmeyi unutmayın... Üzücü olan tercihlerini onaylatan bazı arkadaşlar bunu unutup, farketmeden yüksek fiyatlarla edinebiliyor...
Umarım en kısa zamanda hayırlısıyla edinir, güle güle kullanırsınız...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme