Şimdi Ara

BU CBF 150 ÇOK MU YAKIYOR?..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar geçenlerde arkadaşa bir cbf aldık ..Bazen için yada gezmek için çayırovadan kadıköye gidiyoruz..Git gel 75 km..Bu cbfye 10 liralık benzin attımı çayırovadan kadıköye gidiyor geri gelirken kaynarcada bırakıyor..Son iki üç gidip gelmede hep aynı yerde bıraktı..Bazen benim burgmanla gidiyoruz..Benim motora 15 liralık benzin atıyoruz aynı yolu rahat gidip geliyor mahallede de bi iki gün alt sokak üst sokak markete dükkana gidip geliyor benzin bitiyor....Bendeki burgman 400 ile de 3-4 tür aynı şeyi denedik aynı benzini yiyor..Bu cbf çok mu yakıyor sıkıntısı nedir..

Ekleme: Dün gece çayırovadan üsküdara kız kulesine gittik iki motor..Git gel 76 km..Benim motora 15 liralık benzin attık yine bu cbfye 10 liralık benzin attık..Cbf gelirken yine kaynarcada bıraktı..Ben yolu tamamladım bugün mahallede markete eve vs gittim geldim az önce bitti benzinim.Dün gece biraz sert kullandım gelirken üsküdardan 145e kadar çıktım bazı yerlerde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hachiko -- 29 Temmuz 2015; 0:19:26 >

• aga normal değil mi? 2.5 litre filan ediyor 100km de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 lira ile 76 km gidiyorsa öpün başınıza koyun normaldir. he ama10 lira ile baktın 55 60 km yakıyor o zaman anormaldir işte
  • Arkadaşlar 75 kmlik olu tamamlayamıyor yazdım yukarıda gelirken kaynarcada kalıyor yani 50-60 km ol zor gidiyor..
  • cbf lerin yağ yaktığı söyleniyor, yağ ekliyor musunuz?
  • CBF 150 145 km hz . Sen motorun cbf olduğuna emin misin. Zira cbf 150 dediğin motor o hızı yapması imkansız.
  • Yağ ekliyoruz eksiltiyor zaten..
    145 km hız benim burgmanle yaptığım hız..
  • Neden iki motora da 10 TL ya da 15 TL'lik yakıt almıyorsunuz?:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Neden iki motora da 10 TL ya da 15 TL'lik yakıt almıyorsunuz?:)

Arkadaşa sormam lazım :D Sıkıntı şu iki motorunda hemen hemen aynı benzini tüketmesi cbfnin 10 liralık benzinle taş çatlasın 60 km gitmesi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.