Bildirim
Bu çikolatayı nereden bulabilirim?
Salomon 409220M Outsnap Cswp Siyah Erkek Bot : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B07M6BNJLQ
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Hayırlı olsun götürdün domuzları karnına.Bu çikolatayı tavşan kanıyla yapıp,domuz yağına bandırıyorlar gardaş Türkiye'de bulabileceğini sanmıyorum.Almanya'da da görmedim aslında.Türkçe'de galiba Paskalya bayramı deniliyor onun olduğu zamanlarda olabilir sırf.Çünkü mutlu Paskalya Bayramı yazıyor -
nası ya, domuz yağı mı vardır içinde? -
Yok dostum dalgasına dedim -
NussKnacker. -
quote:
Orijinalden alıntı: berke1235
Yok dostum dalgasına dedim
ha iyi bari, korktum bi an
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justkilled -- 11 Nisan 2012; 14:45:51 > -
quote:
Orijinalden alıntı: justkilled
quote:
Domuzdan ölmezsin merak etme Yanlışlıkla yedikten sonra da günah olacağını sanmıyorum.Zaten Almanya'da artık hepsi aşılı,temiz
-
quote:
Orijinalden alıntı: lazloo
NussKnacker.
evet o da çok güzel, bak aklıma düşürdün şimdi, onu da arayayım google'da biraz -
quote:
quote:
İyi de olmadığına da emin olamazsın.Sonuçta o adam yapmıyor.Şaka yapmış sonra açıklamış ama gerçekten olabilir de.Alman üretimi sonuçta, onların böyle bir hassasiyeti yok.Bu sebeple dikkat etmenizi tavsiye ederim -
quote:
quote:
NussKnacker.
evet o da çok güzel, bak aklıma düşürdün şimdi, onu da arayayım google'da biraz
Tek gecerim onu.Diger firmalar halt yemis. -
quote:
NussKnacker.
konuya girerken bunu umut ederek girdim -
nussknacker ile ilgili şöyle bişey buldum, giden gören bilen var mıdır acaba:http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=20546096
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justkilled -- 11 Nisan 2012; 14:52:40 > -
quote:
NussKnacker.
Bu çikolatayı nerde bulabiliriz türkiye'de ?Almanya'dan gelen bi tanıdık getirdi bi kere müthiş birşeydi yahu. -
quote:
Orijinalden alıntı: Einheitsfront
quote:
NussKnacker.
Bu çikolatayı nerde bulabiliriz türkiye'de ?Almanya'dan gelen bi tanıdık getirdi bi kere müthiş birşeydi yahu.
Valla bende anca Almanya dan gelenlerle yetiniyorum .Ancak bazi benzin istasyonlarinda bulunuyormus. -
Dm stuttgartin bimidir her yerde var dm ürünü olduğu için türkiyede bulamazsın -
quote:
Orijinalden alıntı: Executor06
quote:
quote:
İyi de olmadığına da emin olamazsın.Sonuçta o adam yapmıyor.Şaka yapmış sonra açıklamış ama gerçekten olabilir de.Alman üretimi sonuçta, onların böyle bir hassasiyeti yok.Bu sebeple dikkat etmenizi tavsiye ederim
Türklerin tepkisini çekeceği için öyle bir şeye cesaret edemezler koymaya.Yazmak zorundalar domuz yağı içerir diye.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
İyi de olmadığına da emin olamazsın.Sonuçta o adam yapmıyor.Şaka yapmış sonra açıklamış ama gerçekten olabilir de.Alman üretimi sonuçta, onların böyle bir hassasiyeti yok.Bu sebeple dikkat etmenizi tavsiye ederim
Türklerin tepkisini çekeceği için öyle bir şeye cesaret edemezler koymaya.Yazmak zorundalar domuz yağı içerir diye.
Türkiyede yediğin çoğu markanın ürünü şüpheliyken Almanlara mı güveneceksin
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Türkiyede yediğin çoğu markanın ürünü şüpheliyken Almanlara mı güveneceksin
Türkler bunun içinde domuz yağı olduğundan bile şüphelenmezler Türkiye'de satılanların ama Almanya'da domuz yağı vardır diye şüpheleniyorlar
-
quote:
Hayırlı olsun götürdün domuzları karnına.Bu çikolatayı tavşan kanıyla yapıp,domuz yağına bandırıyorlar gardaş Türkiye'de bulabileceğini sanmıyorum.Almanya'da da görmedim aslında.Türkçe'de galiba Paskalya bayramı deniliyor onun olduğu zamanlarda olabilir sırf.Çünkü mutlu Paskalya Bayramı yazıyor
ostern mi paskalya demekti almancayı biraz unuttumda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mackman01 -- 11 Nisan 2012; 19:40:55 >
Benzer içerikler
- torrent eşlere bağlanıyor
- zor kelimeler
- karim beni aldatıyor mu
- gant neden pahalı
- 15 yaşında 20"lik diş çıkar mı
- 5g nedir zararları
- penis nakli
- suudi arabistan
- prompt mühendisliği nedir
- sodyum iyon batarya
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X