Şimdi Ara

Bu Çizikler Boyasız Nasıl Çıkar ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
15.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: achilleus1986

1)tamponu çizilen arkadaş araban kaskolu değilmi?
    2)üstübü nedir?

ben bu üstübünün ne olduğunu biliyom böyle ipten bez gibi bişey ama anlatımıcam galiba yarbay arkadaş anlatır berkievet araba kaskolu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flyer17 -- 26 Mart 2007; 0:41:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: achilleus1986

1)tamponu çizilen arkadaş araban kaskolu değilmi?
    2)üstübü nedir?

Üstübü parça bez olarak ta adlandırılır fakat üstübü diye satılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yarbay -- 26 Mart 2007; 0:44:02 >
  • şimdi içime dert oldu uykum kaçtı yahu neyse madem ben bu durumda yarın gidiyorum carrefoura pasta cilalı derin çizik gidericilerden alıyorum uyguluyorum ve bütün gece de çıkması için dua ediyorumçıkmazsada kader dikkat etmezsen sıfır yanaşcam dersen olcağı bu deyip gidip o yerlere 100-150 ytl neyse bayılıp geliyorum sonrada gidip taksitle maksitle bir park sensörü alıyorum çünkü her gece benim bu arabayı buraya yanaştırcağım düşünülürse e gecenin bi vakti veya her dakika arkaya bakcak birini de bulamıcağıma göre gidip taksitle falan bir park sensörü taktırıyom arabaya yoksa ben daha çok uykusuz kalıp boya parası veririm çok

• Pasta cila uygulamasında çıkması için bir gece beklemene gerek yok. Pasta cilayı üstübü vasıtasıyla çizik olan yerlere sıfır çizerek daireler halinde bastırarak sürüyorsun ve çizik olan yerlere iyice yediriyorsun. Ama dediğim gibi pastacilanın içinden çıkan süngeri kullanma üstübü al sonrada eline krem sürermiş gibi daireler halinde çizik olan kısıma bastırarak süreceksin kapanan yerlerkapanacak hemen
  • İşyerime gelebilirsen, pasta-cila ile çıkabilecek bir durumdaysa 5 dakikada halledelim...Rötüş gerektiren kısımları da hallederiz.

Atatürk Stadyumu, 1. Sanayi Sitesi taraflarına işin düşerse uğra. Dert edilecek bir durum değil, kafana takmayasın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bal974 -- 26 Mart 2007; 18:02:27 >
  • ilgin için saol abi pm attım
  • quote:

Orjinalden alıntı: bal974

İşyerime gelebilirsen, pasta-cila ile çıkabilecek bir durumdaysa 5 dakikada halledelim...Rötüş gerektiren kısımları da hallederiz.

Atatürk Stadyumu, 1. Sanayi Sitesi taraflarına işin düşerse uğra. Dert edilecek bir durum değil, kafana takmayasın...

Bravo
  • Arkadaşlar bu pasta cila işine neden bu kadar kafayı takıyorsunuz adı üstünde pasta cila yani araçtaki boyayı bozmadan oluşmuş yani arabayı bezle silerken oluşmuş yüzeysel çizikleri giderip boyayı parlatmaya yarayan bir nesne .Pasta ister tamponda olsun ister kaporta kısmında olsun derine inmiş çizikleri hiç bir şekilde kapamaz aksi gibi siz oraya uygulama yaptıkça o bölgedeki boyayı daha fazla zedeleme riskiniz vardır.Ayrıca eğer pasta cila işlemini tam olarak nasıl yapıldığını bilmiyorsanız ve çok bastırarak uygularsanız boyanızın sıyrılmasına sebebiyet verebilirsiniz.Sonuç olarak çiziklerden ya rutuş ile veya parçayı boyatarak kurtulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CGK -- 26 Mart 2007; 21:33:38 >
  • o cizikler cıkmaz. boya kalmamıs , astarı gorunuor altında beyaz beyaz. tamamını yok etmen ıcın boyatmalısın. Pendık sanayı boyacısı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.