Şimdi Ara

BU CONNECT GİTMİYO (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tango beğendiğine sevindim,güle güle kullan.yalnız opel combo üzerine bayağı bir araştırma yapmıştık.opel combodaki beklentilerinden eksik olan bir şey var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: caparso2002

tango beğendiğine sevindim,güle güle kullan.yalnız opel combo üzerine bayağı bir araştırma yapmıştık.opel combodaki beklentilerinden eksik olan bir şey var mı?

GÜNÜN BİRİNDE MUHAKKAK Bİ COMBO ALACAM AMA 1.7 CDTİ OLANINI.COMBODAN VAZGEÇMEMİN TEK NEDENİ 1.7 CDTİ NİN NE ZAMAN VE HANGİ FİYATLA ÜLKEMİZE GELECEĞİNİN BELLİ OLMAMASI.MACERAYA ATILACAK KADAR ZENGİN DEĞİLİM.BU YÜZDEN ŞİMDİLİK YERLİ TERCİH ETTİM.BU COMBODAN VAZGEÇTİĞİM VEYA EKSİK BULDUĞUM ANLAMINA GELMİYOR.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TANGO1

ARKADAŞLAR BU GÜN ARABAYI ALDIĞIM GALERİYLE GÖRÜŞTÜM BANA DEDİLER Kİ "İSTESEK KİLOMETREYİ AŞAĞI ÇEKER ÖYLE TESLİM EDERDİK ÖYLE DAHA MI İYİ OLURDU ? BİZDE NEYSE O,ARAÇLARI YA KIRŞEHİRDEN YA DA ANKARADAN GETİRİYORUZ,SENİN İSTEDİĞİN RENK ( MAGNUM GRİ ) KIRŞEHİRDE YOKTU BİZ DE ANKARADAN GETİRDİK"
    ARTIK ADAMLARA İNANMAKTAN BAŞKA ÇAREM YOK ŞİMDİLİK SORUN YOK İNŞAALLAH BÖYLE DEVAM EDER.BU ARADA ARABA BAYAA HOŞUMA GİTTİ ALMAK İSTEYENLERE TAVSİYE EDERİM

gitmeme konusunda ne dediler?
  • quote:

Orjinalden alıntı: crein

quote:

Orjinalden alıntı: TANGO1

ARKADAŞLAR BU GÜN ARABAYI ALDIĞIM GALERİYLE GÖRÜŞTÜM BANA DEDİLER Kİ "İSTESEK KİLOMETREYİ AŞAĞI ÇEKER ÖYLE TESLİM EDERDİK ÖYLE DAHA MI İYİ OLURDU ? BİZDE NEYSE O,ARAÇLARI YA KIRŞEHİRDEN YA DA ANKARADAN GETİRİYORUZ,SENİN İSTEDİĞİN RENK ( MAGNUM GRİ ) KIRŞEHİRDE YOKTU BİZ DE ANKARADAN GETİRDİK"
    ARTIK ADAMLARA İNANMAKTAN BAŞKA ÇAREM YOK ŞİMDİLİK SORUN YOK İNŞAALLAH BÖYLE DEVAM EDER.BU ARADA ARABA BAYAA HOŞUMA GİTTİ ALMAK İSTEYENLERE TAVSİYE EDERİM

gitmeme konusunda ne dediler?

GİTMEME MESELESİ BENİMLE İLGİLİYMİŞ.BENZİNLİDEN İNİNCE DİZELİ YANLIŞ KULLANMIŞIM.BAŞKA Bİ ARKADAŞ DENEDİ GAYET İİ GİDİYO...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.