Şimdi Ara

Bu CPU niye çalışıyor. Resimli!!( Çok sayıda pin eksik) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • AMD yi arayalım bi dahaki sefere gereksiz pin koymasınlar böyle, masraf oluyor yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: can-selcik

Hala çalışmasının nedeni eğer çıkan pinler sokette kaldıysa işlemci sokete tekrar takılınca o pinlerin tekrar yerlerine temas etmesi olabilir. Başka bir anakartta test edersen çalışmayabilir eğer böyleyse.

Hayır o ihtimal benimde aklıma gelmişti ama tüm pinleri soketten çıkardım zaten. Yani o 11 tane pinin soketle hiç bir şekilde bağlantısı yok. Phenom'a ait pin tablosunu bulamadım. Bulsaydım o pinlerin ne iş içn orda olduğu öğrendirdik. Opteronunki ile karşılaştırdım ama bir şey çıkmadı. Tüm pinler meşgul görünüyordu şemaya göre...
  • Walla benim aklıma birşey gelmedi. İçimden tek gelen şey " AMD kalitesi" demek geliyor...
  • Gerçekten şanslıymışın işlemci tarafından kullanılmayan ayaklar sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darcyn

Bu şekilde işlemcilere voltaj verilebiliyor. Fsb de artılabiliyor. e2000 serisini 1066fsb yada 1333 fsb ye çıkartabiliyorsunuz. Burada da incelemesi var.
    http://www.tipidpc.com/viewtopic.php?tid=98439&page=1

deneyelim benim P4 533 mhz fsp var böyle 800 Mhz yapalınilirmi ya eğer olursa 5 veya 6 yıl sonra benim bilgisayar iyice külüstür olunca bir denerim

• quote:

Orjinalden alıntı: tiger cage

amd boşuna boğaz patlatmıyor ben işlemci yapıyorum karalını yapıyorum hatta ve hatta pinlerini sökseniz bile benim işlemcim çalışır diyorşaka şaka

• geçmiş olsun servise fln göstermeyi denedin mi?
  • iLginç ya.pinLer eksik çaLışıyor.
  • bir capon atasözü derki ; çalışıyorsa kurcalama
  • Ben de ramin soğutucusunu sökerken çiplerden ikisi soğutucuyla beraber çıktı geldi. Senin gibi şanslı değilmişim ki benim ram çöpe gitti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dellino

Ben de ramin soğutucusunu sökerken çiplerden ikisi soğutucuyla beraber çıktı geldi. Senin gibi şanslı değilmişim ki benim ram çöpe gitti.

Çalışsaydı kullanıcakmıydın hocam
  • hocam amd işlemcilerde bellek kontrolcüsü işlemcinin içinde belki o pinler ram slotuna gidiyor olabilir. ram slotlarını değiştirip dene bakalım çalışmayan slot varmı ;)
  • hocam çok şanslısın amd athlon var 1 pin kırıldı gitti işlemci inanırmısın veri ayağını kırdım ekran yok :D

herşey meraktan yoksaaa toz almak bahane bozmak şahane
  • quote:

Orijinalden alıntı: darqexet

hocam çok şanslısın amd athlon var 1 pin kırıldı gitti işlemci inanırmısın veri ayağını kırdım ekran yok :D

• quote:

Orijinalden alıntı: darqexet

hocam çok şanslısın amd athlon var 1 pin kırıldı gitti işlemci inanırmısın veri ayağını kırdım ekran yok :D

sen yine şanslısın.bir tanıdığım işlemciye dokundu işlemci bozuldu.abdestsiz gezmek diye buna derim.
  • Şaka gibi.
  • The Posting Dead
  • quote:

Orijinalden alıntı: Confusion

solitaire oynar gibi bi hevesle pinleri sökmeye devam et arkadaşım, biz de görelim kaç pin gerekli kaçı deil
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

150USd lik işlemciyi zayii etme kuyumcularla yada forumdan bu işi yapabilen bi kaç arkadaş onlarla görüş pinlerini yaptır arkadaşım yazık olmasın

Koptum kardeşim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.