AMD yi arayalım bi dahaki sefere gereksiz pin koymasınlar böyle, masraf oluyor yaw
quote:
Orjinalden alıntı: can-selcik
Hala çalışmasının nedeni eğer çıkan pinler sokette kaldıysa işlemci sokete tekrar takılınca o pinlerin tekrar yerlerine temas etmesi olabilir. Başka bir anakartta test edersen çalışmayabilir eğer böyleyse.
Hayır o ihtimal benimde aklıma gelmişti ama tüm pinleri soketten çıkardım zaten. Yani o 11 tane pinin soketle hiç bir şekilde bağlantısı yok. Phenom'a ait pin tablosunu bulamadım. Bulsaydım o pinlerin ne iş içn orda olduğu öğrendirdik. Opteronunki ile karşılaştırdım ama bir şey çıkmadı. Tüm pinler meşgul görünüyordu şemaya göre...
Walla benim aklıma birşey gelmedi. İçimden tek gelen şey " AMD kalitesi" demek geliyor...
Gerçekten şanslıymışın işlemci tarafından kullanılmayan ayaklar sanırım
deneyelim benim P4 533 mhz fsp var böyle 800 Mhz yapalınilirmi ya eğer olursa 5 veya 6 yıl sonra benim bilgisayar iyice külüstür olunca bir denerim
quote:
Orjinalden alıntı: tiger cage
amd boşuna boğaz patlatmıyor ben işlemci yapıyorum karalını yapıyorum hatta ve hatta pinlerini sökseniz bile benim işlemcim çalışır diyorşaka şaka
geçmiş olsun servise fln göstermeyi denedin mi?
iLginç ya.pinLer eksik çaLışıyor.
bir capon atasözü derki ; çalışıyorsa kurcalama
Ben de ramin soğutucusunu sökerken çiplerden ikisi soğutucuyla beraber çıktı geldi. Senin gibi şanslı değilmişim ki benim ram çöpe gitti.
quote:
Orjinalden alıntı: dellino
Ben de ramin soğutucusunu sökerken çiplerden ikisi soğutucuyla beraber çıktı geldi. Senin gibi şanslı değilmişim ki benim ram çöpe gitti.
Çalışsaydı kullanıcakmıydın hocam
hocam amd işlemcilerde bellek kontrolcüsü işlemcinin içinde belki o pinler ram slotuna gidiyor olabilir. ram slotlarını değiştirip dene bakalım çalışmayan slot varmı ;)
hocam çok şanslısın amd athlon var 1 pin kırıldı gitti işlemci inanırmısın veri ayağını kırdım ekran yok :D
herşey meraktan yoksaaa toz almak bahane bozmak şahane
quote:
Orijinalden alıntı: darqexet
hocam çok şanslısın amd athlon var 1 pin kırıldı gitti işlemci inanırmısın veri ayağını kırdım ekran yok :D
quote:
Orijinalden alıntı: darqexet
sen yine şanslısın.bir tanıdığım işlemciye dokundu işlemci bozuldu.abdestsiz gezmek diye buna derim.
Şaka gibi.
The Posting Dead
quote:
Orijinalden alıntı: Confusion
solitaire oynar gibi bi hevesle pinleri sökmeye devam et arkadaşım, biz de görelim kaç pin gerekli kaçı deil ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
150USd lik işlemciyi zayii etme kuyumcularla yada forumdan bu işi yapabilen bi kaç arkadaş onlarla görüş pinlerini yaptır arkadaşım yazık olmasın
Koptum kardeşim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme