Bildirim
Bu da benim Char Ronark dan
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yorumlarınız neler master acabilirsem accam buffer malice acık -
gayet güzel bence takıalr fln ama int priestle fazla np kasamazsıN kastırırsın townda oturup buda pvp de sıkıo -
Townda da rahat yok ilk kez cz cıktım saolsun sinir human lar nova town yapiolar 4.1 k dan 3.8 kya dusmus tu np 4k oldu geri. Gene artio -
Ne dusunuryor sunuz up -
up -
Up -
30 yada 50 görevinin bugunu yapıyorsun -
BEn 30 gorevi ni yapmadım hep acık kaldı sora 54 lwl de iptal ettim bug ffilan yapmadım ben .emeğim le kastım harpiler de -
quote:
Orjinalden alıntı: SysRq_
30 yada 50 görevinin bugunu yapıyorsun
-
Yapmiom walla yapmadım yaw adımı kotuye cıkarmayın emekle kasıldı bu char -
ee ne şimdi bu ? -
Charıma yorum bekliom
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutsalbock2 -- 4 Temmuz 2007; 20:55:42 > -
benimde ronarkta çarın var aynı intçi priest biraz itemlerinden bahsette ona göre yorum yapalım
bu arada hp düşük -
+60 Yap Master oL..Bide Konu YanLı$ Yerde -
+60 olursun ve güsel olur -
gusel walla Allah sahibine bağıslasın
töbe töbe ne bu şimdi -
Ah ahh benim ronarkta 65 lwl Bp vardı ama hack yedi
Şimdi olsaydı rahat 70 olurdum çünkü 2 ay oldu hackleneli -
İtem ler gorev takıları hp basılı chitn 5 set wede spear 48 140 defanslı kalkan ayrıa 2tane dd +3 de wardı ark yaktı master accıcam acabilirsem -
quote:
Orjinalden alıntı: kutsalbock2
İtem ler gorev takıları hp basılı chitn 5 set wede spear 48 140 defanslı kalkan ayrıa 2tane dd +3 de wardı ark yaktı master accıcam acabilirsem
5 çitin setle nasıl oluyo bu def.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X