Şimdi Ara

Bu da benim emektarım :) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
3.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wampaa

Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

Alıntıları Göster
    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrAsSs

Alıntıları Göster
  • bence yapılabilir bir hız hiç kilometre saati kullanmasamda kullanan arkadaşlarım 45 50 arası hız görüyorlar (profesyonel olmayan bisikletlerle)
  • quote:

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: holigan06

bence yapılabilir bir hız hiç kilometre saati kullanmasamda kullanan arkadaşlarım 45 50 arası hız görüyorlar (profesyonel olmayan bisikletlerle)

o km saatleri dijital mi ?
    ben max. 52.5 yaptım ama bisikletim eski ve ve çok ağır mahalle bisikleti ve rüzgarsız bi anı bekledim bunun için sen bi arkdaşlarınla saati doğru mu diye test edin dijital olmayanlar doğru olmuyor genelde yani bisikletçilerde satılan 5-10 liralık olanlar.
  • bir arkadaşımınki seninki gibi çift amörtsörlü diğeri tek . Şimdi arkadaşımla konuştum emin olmak için maks 45 km yi görmüş (tek amörtsörlü olan bisiklet) km saati dijital di onu da teğit ettim.
  • quote:

bir arkadaşımınki seninki gibi çift amörtsörlü diğeri tek . Şimdi arkadaşımla konuştum emin olmak için maks 45 km yi görmüş (tek amörtsörlü olan bisiklet) km saati dijital di onu da teğit ettim.

anladım tek amrtsrlü yapabilir çelik kadro değildir dijitalse doğrudur. O arkadaşında benim durumunu anlıyanlardan bidaha konuştuğunuzda selam söylersen sevinirim ona sorun bisikletteki hızın düşmanı nedir diye bakalım ne diyecek
  • bisikletim 13,9 kg amortisörsüz sanırım bugün 8 km kullandım ve 45 vardı hızım
     Bu da benim emektarım :)
  • Bende bugün yada yarın yeni bisiklet alınca bir deneme yapıp ss atıcam buraya
  • quote:

bisikletim 13,9 kg amortisörsüz sanırım bugün 8 km kullandım ve 45 vardı hızım
     Bu da benim emektarım :)

evet amortisörsüz olması ağırlığı azaltmış baya, güzel bisiklet kazasız belasız kullanın 45 iyi hız

• quote:

Bende bugün yada yarın yeni bisiklet alınca bir deneme yapıp ss atıcam buraya

peki bekliyoruz ss lerinizi o zaman.
  • quote:

quote:

Bisikletin ilk ss ini aldım yarın orta mesafeli bir tura gideceğiz arkadaşlarla km saati almak için dönüşte denemeler yapıp resimleri sizlere atacağım ayrıca dün gps yardımıyla 30 km hız yaptımı ölçtüm ve kendimi zorlamadan normal pedal çevirirken bu hıza ulaştım
  • quote:

quote:

quote:

Bisikletin ilk ss ini aldım yarın orta mesafeli bir tura gideceğiz arkadaşlarla km saati almak için dönüşte denemeler yapıp resimleri sizlere atacağım ayrıca dün gps yardımıyla 30 km hız yaptımı ölçtüm ve kendimi zorlamadan normal pedal çevirirken bu hıza ulaştım

evet denemelerinizi bekliyorum inşallah istediğiniz gibi olur.
    30 km hız 21. viteste normal çevirmeyle oluyor zaten tahminim 45 falan yaparsınız.

• bugün 2 tl ye diğital km sayacı aldım lakin kuramadım detaylı anlatır mı biri. maşanın sağı solu farkedermi sensör jantın neresine takılcak yukarı aşağı orta far keder mi cırc ayarı mı ne çap giriyourz anlamadım karışık biraz :D ingiliz ce kılaavuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bugün 2 tl ye diğital km sayacı aldım lakin kuramadım detaylı anlatır mı biri. maşanın sağı solu farkedermi sensör jantın neresine takılcak yukarı aşağı orta far keder mi cırc ayarı mı ne çap giriyourz anlamadım karışık biraz :D ingiliz ce kılaavuz

sanırım 20 tl yazıcaktınız :)
    bende başta anlamamıştım ama sona çözdüm anlatayım ;
    öncelikle kaç inç jantınız varsa onun kodunu girin benim 26 idi 2080 kodu aynı zamanda çapı oluyor.
    sonra saat ayarınızı yapın böylece cihazla işiniz bitmiş olucak.
    sıra takmaya gelince sağ sol farketmez sensörü hangi maşaya taktıysanız mıknatısıda o taraftaki jantın en üst seviyesine takın sabitleyin, sonra sensörüde mıknatısla aynı hizaya gelicek şekilde maşanın en üst kısmına yapıştırın daha sonrada kablo cihazı tutan parçayı gidona sabitlemek kalıyor onları yaparsınız sanırım.
    bu arada aklınızda bulunsun sensör ile mıknatıs arası yarım santimi geçmemeli.

• quote:

quote:

bugün 2 tl ye diğital km sayacı aldım lakin kuramadım detaylı anlatır mı biri. maşanın sağı solu farkedermi sensör jantın neresine takılcak yukarı aşağı orta far keder mi cırc ayarı mı ne çap giriyourz anlamadım karışık biraz :D ingiliz ce kılaavuz

öncelikle kaç inç jantınız varsa onun kodunu girin benim 26 idi 2080 kodu aynı zamanda çapı oluyor.
    sıra takmaya gelince sağ sol farketmez sensörü hangi maşaya taktıysanız mıknatısıda o taraftaki jantın en üst seviyesine takın sabitleyin, sonra sensörüde mıknatısla aynı hizaya gelicek şekilde maşanın en üst kısmına yapıştırın daha sonrada kablo cihazı tutan parçayı gidona sabitlemek kalıyor onları yaparsınız sanırım.

Yok hayır 2 TL evet sadece 2 tel yani 1 TL + 1 TL :)
    2080 cırc ayarı bunda yok bunda 26" 207 diye geçiyor onu girdim 4 hanili yer var yanında 0000 şeklinde yanında ayrı olacak 0.0 var bunları anlamadım ingilizce kılavuz çizgisel olarak jant hareketi oldugundan en üste takmak istemiyorum her şekilde doğru sonuç alacagız zaten maşanın altına takmak daha iyi olacak saat ayarı yine yok öğlen 12 de pili çıkarıp takıcam yarın ona göre gidecek :D birde benimki sürekli açık kapanmıyor onu nasıl ayarlıcaz :D

• ayarladım tamam translate yazdım 4 sayfa ingilizce veriyi 6 saniye 2 tuşa basarak saati ayarlıyoruz :D 2 dk kafada durursa kendi kapanıyor
  • quote:

quote:

quote:

Yok hayır 2 TL evet sadece 2 tel yani 1 TL + 1 TL :)
    2080 cırc ayarı bunda yok bunda 26" 207 diye geçiyor onu girdim 4 hanili yer var yanında 0000 şeklinde yanında ayrı olacak 0.0 var bunları anlamadım ingilizce kılavuz çizgisel olarak jant hareketi oldugundan en üste takmak istemiyorum her şekilde doğru sonuç alacagız zaten maşanın altına takmak daha iyi olacak saat ayarı yine yok öğlen 12 de pili çıkarıp takıcam yarın ona göre gidecek :D birde benimki sürekli açık kapanmıyor onu nasıl ayarlıcaz :D

2 tl ye nasıl aldınız anlamadım :)
    gerekli olan jant kodu girildimi yetiyor zaten ama maşanın en üstüne takın sensörü orataya falan takarsanız yanlış ölçer çapı daha az olduğu için.
    Tamam o zaman bir sorunuz olursa yardımcı olabilirim yine benimkide 5 dk da kapanıyor :)

• OHA 2 liraya kablosunu alamazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyPC

OHA 2 liraya kablosunu alamazsın.

Aynen tanıdığından almıştır :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.