Şimdi Ara

bu da benim Playseats'im :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
3.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • :) hem de nası oynanıyo :) S Class tayım,4 yarış kaldı,ama çok zorluyolar yaw :S daha bi de para biriktirip(2milyon kadar) F1 Ferrari alcam :S TV'yi yaklaştırdım,daha iyi oldu ;) bu arada Nisan'da Askerim inşallah o yüzden LCD yok şimdilik,gelince 46 inch BRAVIA filan alırım heralde :))
  • bu arada evet F1 kokpiti gibi oldu,ilk oturduğumda aklımdan geçen F1 kokpiti olmuştu zaten:) baya bi zahmetli girip çıkmak :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagatayhh2

bu arada evet F1 kokpiti gibi oldu,ilk oturduğumda aklımdan geçen F1 kokpiti olmuştu zaten:) baya bi zahmetli girip çıkmak :)

Calistigim hotele getirdiler. Kongre icin bir banka bir dunya atari salonlarindaki gibi koltuklu karsinda lcd de cmr oynatiyorlardi. 4-5 tanede birebir boyutlarda F1 arabasi cakmasi. Kokpitin onune bi tv bagladilar ordan kokpite girip oyle suruluyordu. Bende deneyim dedim de kilo almisim biraz o daracik yere girip cikmak gozume acayip zor gorundu vazgectim.

Onun işcin ne kadar zehmetli oldugunu biliyorum
  • G25 kullanıcısı olarak memnunmusunuz acaba lcd yerine g25 almayı düşünüyorum da gt5 de var bende rahat rahat oynayabilirmiyim ve oyun zevk verir mi acaba ?
  • kesinlikle memnunum!!! G25 hakkında herhangi bir topic'e bak,onlar zaten alman için yeterli sebepleri barındırıyolar ;) Ben 82ekran Samsung PLANO CRT TV de oynuyorum,gayet de iyi performans alıyorum...
  • son update :)

bu da benim Playseats'im :)
  • Havaya girmişsin
  • güzel olmus ama biraz komik
  • yalnız arabada bide şark köşesi var
  • Süpersin
  • evet zaten geyik olsun diye koydum :) şark Köşesi-GT5p Köşesi :) teşekkürler yorumlar için tekrar ;)
  • tam gerçekçilik diye buna derimmmm
  • süper olmuş hocm..
    Nea Kadar Aldın ?
  • hangisini soruyosun hocam :) ? bi kaç foto daha koyayaım bu arada ;) Beğeninize...

• ve son bi foto :)

• süpersin dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagatayhh2

hangisini soruyosun hocam :) ? bi kaç foto daha koyayaım bu arada ;) Beğeninize...

araba son teknoloji ile donatılmış dostum...yastık.kalorifer petekleri...şark köşesi ...ehehehe..........hangi model bu kardeşim.....süpersin..

• Kardeşim allahtan MGS4 oynamıyosun walla sen kapının arkasında ya da yatağın altından oynardın heralde
  • Bi nargile eksik resimlerde...
  • Perdeler felan çok ayrı bir hava katmış, Nargileyle tam 10 numara olur hocam emeğine sağlık
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.