:) hem de nası oynanıyo :) S Class tayım,4 yarış kaldı,ama çok zorluyolar yaw :S daha bi de para biriktirip(2milyon kadar) F1 Ferrari alcam :S TV'yi yaklaştırdım,daha iyi oldu ;) bu arada Nisan'da Askerim inşallah o yüzden LCD yok şimdilik,gelince 46 inch BRAVIA filan alırım heralde :))
bu arada evet F1 kokpiti gibi oldu,ilk oturduğumda aklımdan geçen F1 kokpiti olmuştu zaten:) baya bi zahmetli girip çıkmak :)
quote:
Orjinalden alıntı: cagatayhh2
bu arada evet F1 kokpiti gibi oldu,ilk oturduğumda aklımdan geçen F1 kokpiti olmuştu zaten:) baya bi zahmetli girip çıkmak :)
Calistigim hotele getirdiler. Kongre icin bir banka bir dunya atari salonlarindaki gibi koltuklu karsinda lcd de cmr oynatiyorlardi. 4-5 tanede birebir boyutlarda F1 arabasi cakmasi. Kokpitin onune bi tv bagladilar ordan kokpite girip oyle suruluyordu. Bende deneyim dedim de kilo almisim biraz o daracik yere girip cikmak gozume acayip zor gorundu vazgectim.
Onun işcin ne kadar zehmetli oldugunu biliyorum
G25 kullanıcısı olarak memnunmusunuz acaba lcd yerine g25 almayı düşünüyorum da gt5 de var bende rahat rahat oynayabilirmiyim ve oyun zevk verir mi acaba ?
kesinlikle memnunum!!! G25 hakkında herhangi bir topic'e bak,onlar zaten alman için yeterli sebepleri barındırıyolar ;) Ben 82ekran Samsung PLANO CRT TV de oynuyorum,gayet de iyi performans alıyorum...
son update :)
Havaya girmişsin
güzel olmus ama biraz komik
yalnız arabada bide şark köşesi var
Süpersin
evet zaten geyik olsun diye koydum :) şark Köşesi-GT5p Köşesi :) teşekkürler yorumlar için tekrar ;)
tam gerçekçilik diye buna derimmmm
süper olmuş hocm.. Nea Kadar Aldın ?
hangisini soruyosun hocam :) ? bi kaç foto daha koyayaım bu arada ;) Beğeninize...
ve son bi foto :)
süpersin dostum
quote:
Orjinalden alıntı: cagatayhh2
hangisini soruyosun hocam :) ? bi kaç foto daha koyayaım bu arada ;) Beğeninize...
araba son teknoloji ile donatılmış dostum...yastık.kalorifer petekleri...şark köşesi ...ehehehe..........hangi model bu kardeşim.....süpersin..
Kardeşim allahtan MGS4 oynamıyosun walla sen kapının arkasında ya da yatağın altından oynardın heralde
Bi nargile eksik resimlerde...
Perdeler felan çok ayrı bir hava katmış, Nargileyle tam 10 numara olur hocam emeğine sağlık