Ben CaNiiiR_tr bugun senle 1vs1 yapcaktım pm atıom 1vs1 yapalım die sen de'%^+%(%&)& die bşeler yazdın cewap yzodum bi baqtım dalmışın ölmüşüm:D insan beqler braz (ama arkadan mudahele de war dı)
İki kelimelik cvp :hosuma gitti
b video gzl ama cok ks va gibime geldi
guzel wıdeo keske benımde ole adamım olsa ama ewt forumdakı bı arka katılıyom müzik danteden çalıntı sonucta super ama
GüzeL
ben beğenmedim combo yeteneğin yoq zate bu yıldızındanda belli oluor video nun ama beğenen arkadaşlar vardır keşke andreamda 1 video ben çeksedimde görsediniz :D
quote:
Orjinalden alıntı: LaNcErJaCk
Combo bilmiyorsun ardream için itemler iyi ama combo olayı biraz zayıf mouse la basmayı bırak bence
+1 genede güzel video tebrik ederim
bence sadece ks yapıyor ( kim yapmıyor ki )
çirkin değil o kesin combo andreamda az uz da bilsen işe yarayan bişi buna %100 eminim az bişi combo bil ortalığı yıkarsın itemlerde önemli video çekmeyi bilsem hemen bugun çekip koyarımda bilmiyorum baktım forum a detaylı kullanımda yok nasıl yapıcamı bilmiyorum yokmu bu programın kullanım klavuzu
güzel
güsel
server neresi ares ise seni 2 lwl sonra yani ben 55 olunca arenada beklio olucam comboların güzel ama yetersiz zaten orda dedikleri gibi ks wra sonuç olarakaandreamda kimse kimseyi teke tekte alamaz bu sözüm 55+ lar için geçerli ki ben 55+ diilim
size blood clanının en buruk videosunun linkini veriom
el parmalrın yeterince kas yapmamıs katılıom elini asdaha ser tut fare ile kullanmana lafım yok ama combo kısmı pek acıcı diil olcak olcak gibin skill diziliminde ilginc ama emeğe saygı güzel dewam et ii kebapcı gibin bu halinde
arkadaşım cook guzel 1 wıdıo ama nasıl cektigine solermısın bende cekmek ıstıom .... şimdiden saol