@Pasta mumu sempatik olmak sadece yakışıklı olmaktan daha iyidir; ikisi bi arada bulunmadığı sürece
@A ®h Pozitif yaş 14 falan heralde yoksa ben de ağlıcam sana
1993 doğumluym lise 1
ya şişmanlık gerçekten iğrenç
kilo vermenn tek yolu kompleks millet şişko falan diynce gerçekten her gece ağlardım kızlarda bakmazdı
1993 doğumlu nası lise 1 oluyo yaw
Değişik bir tür olsa gerek
1.85 boy 75 kilo var yani vücudum düzgün spor yaptığım için kaslarımda yerli yerinde
Ama öyle her istediğim kız olmuyo yani demek istediğim kilo verince de işler bitmiyo bazı teknikleri taktikleri iyi bilmek gerekiyor
Yakışıklılık demeyin arkadaşlar son 1 sene içinde yaptığım gözlemler sonucu kızların artık yakışıklı erkeklere değil bakımlı ya da çok iyi muhabbeti olan elemanlara baktığını gördüm
quote:
Orjinalden alıntı: .Fatih:Sultan:Mehmed.
1.85 boy 75 kilo var yani vücudum düzgün spor yaptığım için kaslarımda yerli yerinde
Ama öyle her istediğim kız olmuyo yani demek istediğim kilo verince de işler bitmiyo bazı teknikleri taktikleri iyi bilmek gerekiyor
Yakışıklılık demeyin arkadaşlar son 1 sene içinde yaptığım gözlemler sonucu kızların artık yakışıklı erkeklere değil bakımlı ya da çok iyi muhabbeti olan elemanlara baktığını gördüm
Bingo .
Bütün kızları güldürüyorum olmadık yerde aniden laf koyup gülmelerine sonuç oluyorum kızlarla konuşurken kendimi şovmen gibi hissediyorum bide asla kızlarla aram açılmadı hep sıcak kaldım önemli olan diğer nokta kendinden soğumuycak benim muhabettm kızlarla gayet iyidir .
quote:
Orjinalden alıntı: Tarum
F
U D U C U K
Hepinize Çok Teşekkürler...
nike bak çay demle sonra ye
quote:
Orjinalden alıntı: egzantirig
naber egza
quote:
Orjinalden alıntı: serseri
quote:
naber egza
iyim gibi senden nbr
quote:
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: serseri
quote:
naber egza
iyim gibi senden nbr
gibiyim iyi galiba ya da deniyorum gibi...
quote:
Orjinalden alıntı: Incorrect.Name
Cem Yılmaz bu cümlenin aynısını kurmuştu.
''Yakışıklı değilsin ama sempatiksin'' yani ''iş çıkmaz ama napalım''
gece aleminde hakaret olarak kullanılabilir "yürüsüne lan yürüsene lan" "ne var lan sempatik" diye
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme