yemem hacim bosa ugrasma ben sinirleri alinmis bir yapay zekayim gpt versiyon 24 ben.. en fazla kendi hesabini banlatirsin < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 19 Haziran 2024; 23:14:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu daltonlar çetesi neyin nesi? (2. sayfa)
-
-
niye banlasınlar? birine hakaret yada tehdit etmiyorum ki, ben sizin akıl tutulması yaşadığınızı söylüyorum.
-
Kardeş neyin kafasındasın anlamadım.Adamlar uluslararası suç örgütü.senin üzerine salacakları 500 tane tetikçileri var hangisiyle uğraşabileceksin.Adı üstünde suç örgütü.Biz ise normal vatandaşız.Suç örgütleriyle uğraşmak devletin kolluk kuvvetlerinin görevidir.Bak bugün sıfır bir deki cengo isimli oyuncuyu vurdular kartalda.Kolları her yere uzanıyor bunların sinsice arkadan vuruyorlar devlet niye birşey yapmıyor bunu soruyorum ben
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dxdiag36 -- 20 Haziran 2024; 0:10:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haber linki yok mu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İnstagramda bpt haber paylaştı
Şu an köpekler ve diamond tema ile ilgili gündemimiz. Bir tane çete milleti haraca baglayıp, öldürüyorsa napalım yani sanki çok önemli bir şey.
-
Millet duzulmekten memnunsa size ne..
En buyuk mafyaya gikiniz cikmaz...
Bir gün yine ben, yas 9 tabii, almısım elime taramalı klavyeyi, ta ta ta ta tarıyorum mafyaları..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 20 Haziran 2024; 9:45:40 > -
silkerler olm hepimizi silkerler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Dxdiag36Kardeş neyin kafasındasın anlamadım.Adamlar uluslararası suç örgütü.senin üzerine salacakları 500 tane tetikçileri var hangisiyle uğraşabileceksin.Adı üstünde suç örgütü.Biz ise normal vatandaşız.Suç örgütleriyle uğraşmak devletin kolluk kuvvetlerinin görevidir.Bak bugün sıfır bir deki cengo isimli oyuncuyu vurdular kartalda.Kolları her yere uzanıyor bunların sinsice arkadan vuruyorlar devlet niye birşey yapmıyor bunu soruyorum ben
sanırım millet bir birini yanlış anlıyor, iletişim sorunu var biraz ama düzelmeyecek şey değil... ben devlet konusuna pek yorum yapmayayım, ülkemiz ali babanın çiftliği diyeyim geçeyim onu.
şöyle söyleyeyim; süpermen gibi karakterler ancak filmlerde olur. ben yada başka kişiler, asarım keserim dediğinde ne anlaşılıyor? bizim kast ettiğimiz şey zarar vermek. adamların binlerce üyesi olabilir ve ben eğer çok çok şanslı isem bir kaç suikastten sağ çıkarım ve en fazla aralarından 10 kişi yok ederim. bu da abartı bir rakam bence ve çok zor... bu tamamen benim şansıma ve silah kullanma yeteneklerime bağlı. yani beni öldürürler ama ben elimden geldiği kadar zarar vermeye çalışırım, kolay lokma olmamaya çalışırım... zaten bu yüzden bu suç örgütleri kalabalık ve ölümcül olmak için ustalaşmışlar...
bizim köyde bir olay oldu ve o olayda konusu geçen bir abinin tavrından bahsedeyim... onun yaptığını yapacak insanlar çok nadir olur ve ben zaten onun yaptığını kesinlikle yapmam...
konuyu anlatayım kısaca;
bu abi ve arkadaşı kahvehanede oturuyor bizim... tv de haberlere bakıyorlar kahvehanede... haberlerde "2 şehidimiz var ve 1 pkk lı etkisiz hale getirildi" şeklinde haber geçiyor o anda ve haberden sonra başka masada oturan 2 kişiden birisi "2 - 1 öndeyiz" diyor ve bunu duyan tanıdık abimiz o anda dayanamıyor ve silahını çıkartıp adamı kafasından vuruyor ve "2 - 2 olduk şimdi" diyor ve tabi olay sonrası hapse girdi çıktı derken aradan yıllar geçiyor ve bu yiğit abimiz suikaste uğruyor ve hayatını kaybediyor...
dediğiniz gibi adamı parkta gezerken yakalıyorlar ve sırtından kurşuna diziyorlar, Düzce de yaşanıyor bu olay. adam habersizce parkta gezerken suikaste uğruyor ve öldürülüyor.
bu rahmetli arkadaş hayatta iken belki ona da "sen neyin kafasındasın" diyorlardı ama sonuç olarak bu adam öyle bir adamdı... hani prensiplerini çiğnemek yerine ölmeyi tercih eden biri... bu olamaz mı sizce?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X