Şimdi Ara

Bu Dava Şike Davası Değil ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
2
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tüm dünya feneri bitirmek istiyor vol 51257452685

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şikeyi ne fener yaptı nede bjk başlarındaki yöneticiler teşebbüs etti bunu kabul edelim önce sahada yapılan maçlar tertemizdi işin siyasi boyutuna gelirsek yok demek yanlış olur yüzde 1 olsa dahi vardır bana göre yüzde yüz var

• haklı olduğu bir nokta var bende konuyu açan arkadaşın.

Diyelim Fener şike yaptı ya da teşebbüs etti, peki diğer taraf kim ? o neden ceza almadı ? ibrahim akın var bitek ceza alan sanırm. diğerleri serbest bırakılmıştı yanılmıyorsam. yada herhangi bi ceza alan var mı ibrahim akından başka ?
  • Bana devletin veya cemaatin feneri bu hale getirmekten ne cikari olabilir onu biri aciklasin lutfen ?

• O kadar olay oldu ceza aldık, ceza onandı ama şahsen ben hala şike yapıldığını düşünmüyorum. Çünkü bahsi geçen o 4 - 5 maça baktığımızda şikeyi geçtim zorla kazandığımız maçlar var. Hem diyelim şike var biz bu şikeyi kimle yaptık karşı taraf nerede, niye ceza almadılar?

Uefa sonuçta gelip o maçları izlemedi buradan hazırlanan dosyalara göre ceza verdi. O yüzden uefanın ceza vermiş olması benim gözümde şike yapıldığını onaylamıyor.

Burada tek suçlu Aziz Yıldırım'dır. Sürekli bu işlerin arkasında başka şeyler var, konuşursam herkes yanar falan diyor konuş be adam da bilelim.
  • Uzun yazıcam,okumayacaklar en aşağıya yazdığım not 1 i okusun,beğenirse yazıyı okusun.

Devlet memurluğunda 2 tip ceza vardır:
    1-Adli,mahkeme tarafından verilir.
    2-İdari,bakanlık tarafından uygulanır.
    Bakanlık,kınamadan tutta memurluktan atmaya kadar uzanan cezaları verirken,mahkemeler, hapis cezalarını verir. Bakanlık uygulayacak olduğu cazalarda,mahkeme sonucunu beklemez.

Bunu niye yazdım. Arkadaşlar diyorya polis fezlekesi ve tapelere göre ceza verdi diye işte buna binayen. Yanlışım varsa düzeltin,yargı Aziz Yıldırım'ın cezasını onayacak yada red edecek,Feneri küme düşürün demeyecek. Fb nin alıcak olduğu İDARİ CEZA TFF tarafından verilir. İşte UEFA burada kendini ilgilendiren sınırlarda,idari ceza uyguladı,adli değil. Umarım bura anlaşılmıştır.

Şimdi diğer bir olay sadece AY ceza aldı mevzusu. Yok efendim öyle birşey,Giresunspor yöneticisi dahi ceza aldı. Ha şike davasında,örgüt kurma suçundan aldı. Netice itibari ile dava aynı dava. Oyuncularda ceza aldı. Yani olay bir AY ye özgü değil.

Peki,siyaset davayı başlattı diyelim. Suçun olması,davayı kimin başlattığı yada ilerlettiği ile alakalı olamaz. Suç suçtur. Öte yandan siyasetin Fb ile ne alıp veremediği olabilir. Kaldıki FB eğer küme düşmedi ise,bana göre yine siyasetin sayesindedir. Çünkü cezanın bedeli belli idi( yanlışım varsa yine düzeltin lütfen).
    Siyaset herzaman popülisttir. Dünyanın heryerinde bu böyledir. Siyaset seçmen kaybetmek istemez. Bakın x partisi y partisi demiyorum. Ben siyasetçi olsa. Bende aynısını yapardım,sizde. O yüzden neden sizin ile alıp veremedikleri olsun.

Konu diyelimki AY yi bitirmek di. Memleketin son 15 yılına bakın, memlekette dokunulamaz denilen kimlere dokunulmuş görün ve AY nin bu adamların neresinde kalabileceğini ölçün. Azıcık objektif olursanız anlarsınız. Öte yandan "Ben herşeyi Fb için yaptım" diyipte,şike yapmadım diyemeyen bir kişidir.

Efendim GS, şike yapmadımı. Hukukta "masumiyet karinesi" denilen bir olay vardır. Bir kişinin şuçu ispatlanana kadar, o kişi suçsuzdur anlamına gelir. Bırakın herhangi bir davayı,bu konuda mantıklı bir suçlama dahil yok.

Not 1:Fb ,UEFA tarafından idari ceza almıştır. Adli ceza değildir. Adli cezayı TÜRK Mahkemeleri verir.

Not2:Fb yazarken, b harfinin tel küçük yazıyor ben değil,anlamsız tiriplere girmeyiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiçbir şey yapmamışız tertemiziz diyen renktaşımı samimi bulmadığım gibi bu temiz futbol operasyonu siyeset yok diyenıde samımı bulmuyorum. Şu anda çıkarları için siyasetin kucağında olan klüplerde zamanı gelınce aleyhıne istekleri yerine getirmezlerse başlarına gelecekler bundan farklı değildir. Şike filanda bitmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: devitos

Hiçbir şey yapmamışız tertemiziz diyen renktaşımı samimi bulmadığım gibi bu temiz futbol operasyonu siyeset yok diyenıde samımı bulmuyorum. Şu anda çıkarları için siyasetin kucağında olan klüplerde zamanı gelınce aleyhıne istekleri yerine getirmezlerse başlarına gelecekler bundan farklı değildir. Şike filanda bitmez.

Peki UEFA nın nasıl bir siyasi çıkarımı olabilir?

Kalddı ki siz TR de ceza almadınız. Yasayı bile değiştirdi adamlar. Mahkeme AY ye ceza verecek klübe değil.

Ha dediğin konuyuda ancak tarih gösterir. Kendi klübüm şike ile maç kazandırıyorsa,ALLAH belalarını versin ne diyeyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle düşünenlere hiç cevap verip kendinizi yormayın anlamazlar.Herşeyi geç Aziz Yıldırım dışında ceza alanlar var.İnandırıcı olsun bunlarada ceza verelim demişlerdir

• İsrail feneri bitirmek istiyor 1!!11!
  • quote:

Orijinalden alıntı: PuSaT28

quote:

Hiçbir şey yapmamışız tertemiziz diyen renktaşımı samimi bulmadığım gibi bu temiz futbol operasyonu siyeset yok diyenıde samımı bulmuyorum. Şu anda çıkarları için siyasetin kucağında olan klüplerde zamanı gelınce aleyhıne istekleri yerine getirmezlerse başlarına gelecekler bundan farklı değildir. Şike filanda bitmez.

Kalddı ki siz TR de ceza almadınız. Yasayı bile değiştirdi adamlar. Mahkeme AY ye ceza verecek klübe değil.

Ha dediğin konuyuda ancak tarih gösterir. Kendi klübüm şike ile maç kazandırıyorsa,ALLAH belalarını versin ne diyeyim.

Ben UEFA yı zaten katmadım. Adamlar olayın şike kısmında varsa bitmiştir. Gerçi lobimiz daha ıyı olsa bu kadar ceza almazdık. Lyon olayı ortada adamlar soruşturma bile açmadı.
    Hedef zaten fb değildi. Kim bu kadar taraftarı olan camıayı karşısına almak ister. Bence siyasi otorıte trabzonu sampıyon yapmak istedi aziz engel olunca başına bunlar geldi. bursayla cekısırkende liderken lig kipkirliydi ama bursa sampıyon olunca hersey tertemız oldu. Hiç unutmam bursa milletvekili bakan faruk çelik o zamanlar hep kalecıler fb lehıne hatalar yapıyor dıyerek çeşitli ımalarda bulunmustu. Bjk macından sonra rüştünün hataları sorulunca kalecılerde hata yapar demişti. Kısacası sıyaset futbolda çok etkılı. Ben şikenin biteceğine filan inanmıyorum. Şikenin bitmesi için temizliğe en tepeden başlamak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hit-Man

Arkadaşlar ciddi olacağim. Konum kimseyi trollemek icin degildir. Sadece fikirlerimi söylemek istiyorum.

1. Olarak; Biz bu şikeyi kendi başımıza BJK ile beraber mi yaptık ?
    2. Olarak; Bu ligde şikeyi sadece biz mi yaptık da herkes bize focuslanıyor ?

Aziz Yıldırım'ı hiç beğenmesem de bu sözleri o kadar mantikli geliyor ki bana.

Vee unutmadan 3. Olarak; Neden bu olaylar o kadar unutulmuşken neden gezi parkına katilmamizdan tam 2 gun sonra ortaliga cikti ve UAslan taraftar grubu iyi hatirliyorsam aciklama yapti, gezi olaylarini desteklemiyoruz diye. Sizce bunlar, bu kadar şey rastlanti olabilir mi ? Bjkli kardeslerimizle birbirimizi korumali bu davadan basimiz dik cikmaliz. DEDİĞİM GİBİ BU DAVA ŞIKE DAVASI DEĞİLDİR.

+1907

Aziz Yıldırım ın en büyük hatası elindeki doneleri çeşitli baskılardan dolayı iyi kullanamamılş olmasıdır. Örneğin 2011-2012 CL ye gönderilmeme mevzusu için açılan CAS davasının Euro 2020 ve Olimpiyatların selameti için geri çekilmesi bunun için devlet baskısının oluşması büyük bir kozdu ama yönetim yolu ile bu kullanılamadı.

Ve karşısındaki devlet, belki O tek başına bir şeyler yapabileceğini sandı ama devletle sürekli işi olan arkadaşları tarafından yalnız bırakıldı. Nihat Özdemir Ali Koç hep yalnız bıraktılar.

Allah kimseye Fenerbahçe 3 temmuz süreci için "polis haklı kardeşim" dedirtip gezi olayların "kahrolsun bağzı şeyler" dedirtmesin.

• Diyanet İşleri
    A’RAF 7/179. And olsun ki, cehennem için de birçok cin ve insan yarattık; onların kalbleri vardır ama anlamazlar; gözleri vardır ama görmezler; kulakları vardır ama işitmezler. İşte bunlar hayvanlar gibi hatta daha sapıktırlar. İşte bunlar gafillerdir.

PFDK'ya Sevk Edilen Kulüpler
    Beşiktaş
    Bucaspor
    Bursaspor
    Eskişehirspor
    Fenerbahçe
    Galatasaray
    Gençlerbirliği
    Giresunspor
    İstanbul Büyükşehir Belediyespor
    Kardemir Karabükspor
    Kasımpaşa
    Kayserispor
    Konyaspor
    Manisaspor
    MKE Ankaragücü
    Sivasspor
    Trabzonspor

Cezalar;
    Aziz Yıldırım, şike ve teşvik primi 3 yıl 9 ay hapis, örgüt kurmak 2 yıl 6 ay hapis ve 1 milyon 312 bin TL para cezası
    Bülent Uygun, teşvik primi 11 ay hapis
    Bülent İşçen şike ve teşvik primi 2 yıl 4 ay hapis
    Ali Kıratlı şike 1 yıl 10 ay hapis
    Gökçek Vederson teşvik primi 5 ay hapis
    Ali Yıldırım 1 yıl 1 ay hapis
    İbrahim Akın, teşvik primi 1 yıl 6 ay
    İlhan Ekşioğlu, şike ve teşvik primi 3 yıl 1 ay hapis, 900 bin lira adli para
    Mecnun Otyakmaz örgüt üyeliği, 10 ay hapis, Sivasspor-Fenerbahçe maçı şike eylemi 1 yıl 6 ay hapis
    Şekip Mosturoğlu, örgüt üyeliği 1 yıl 3 ay ertelemeli hapis, şike ve teşvik primi 1 yıl 10 ay hapis
    Mehmet Yıldız 1 yıl 3 ay hapis
    Sami Dinç 1 yıl 14 ay hapis
    Samet Güzel 2 yıl 2 ay hapis
    Serdal Adalı 1 yıl 3 ay hapis
    Tamer Yelkovan 1 yıl 3 ay
    Ümit Karan 7 ay
    Yavuz Ağırgöl şike 1 yıl 8 ay ertelemeli hapis
    Yusuf Turanlı örgüt üyeliği ertelemeli 1 yıl 3 ay, şike 1 yıl 18 ay hapis
    Tayfur Havutçu 1 yıl 3 ay hapis cezası

Spor Toto Süper Lig Kararları
    Mehmet Şekip Mosturoğlu - 1 yıl hak mahrumiyeti (Cezası bitti)
    İlhan Yüksel Ekşioğlu --- 3 yıl hak mahrumiyeti
    Cemil Turhan ------------ 1 yıl hak mahrumiyeti (Cezası bitti)
    İbrahim Akın ------------ 2 yıl müsabakalardan men
    Ahmet Çelebi ------------ 2 yıl hak mahrumiyeti
    Ümit Karan -------------- 2 yıl müsabakalardan men
    Serdar Kulbilge --------- 3 maç müsabakalardan men* (Cezası bitti)
    Cengiz Demirel ---------- 1 yıl hak mahrumiyeti (Cezası bitti)
    Yavuz Ağırgöl ----------- 1 yıl hak mahrumiyeti (Cezası bitti)
    Mehmet Şen -------------- 1 yıl hak mahrumiyeti (Cezası bitti)
    TFF 1.Lig Kararları
    Ömer Ülkü ------------ 1 yıl hak mahrumiyeti (Cezası bitti)
    Serdar Berkin --------- 1 yıl hak mahrumiyeti (Cezası bitti)

Tutuklananlar;

I. dalgada tutuklananlar
    Operasyon kapsamında tutuklanan isimler şöyle:
    Aziz Yıldırım - Fenerbahçe Başkanı
    Şekip Mosturoğlu - Fenerbahçe Asbaşkanı
    Mecnun Otyakmaz - Sivasspor Başkanı
    İlhan Ekşioğlu - Fenerbahçe Asbaşkanı
    Cemil Turan - Fenerbahçe Sportif Koordinatör
    Tamer Yelkovan - Fenerbahçe Finansal Direktörü
    Mehmet Yenice - Fenerbahçe Masörü
    Ahmet Çelebi - Sivasspor Yöneticisi
    Korcan Çelikay - Sivasspor Kalecisi
    Bülent Uygun - Eskişehirspor Teknik Direktörü
    Ümit Karan - Eskişehirspor Sportif Direktörü
    Ömer Ülkü - Giresunspor Başkanı
    Olgun Peker - Giresunspor Eski Başkanı
    Coşkun Çalık - Giresunspor Yöneticisi
    Abdullah Eker - Giresunspor Taraftarı
    Selim Kımıl - Giresunspor
    Hakan Karaahmet - Giresunspor Eski Yöneticisi
    Abdullah Karakuş - Giresunspor Eski Yöneticisi
    Abdurrahman Yakut - Diyarbakırspor Başkanı
    Haldun Şenman - TFF Eski Yetkilisi
    Yusuf Turanlı - Rizespor Eski Yöneticisi
    Emre Talat Koçak -
    Sami Dinç - Fenerbahçe Avukatı
    Ali Kıratlı -
    Abdullah Başak - Menajer
    Bülent İşçen - Armatö

II. dalgada tutuklananlar
    Serdal Adalı - Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı
    Tayfur Havutçu - Beşiktaş Teknik Direktörü
    Ahmet Ateş - Beşiktaş Futbol A Takımı Güvenlik Müdürü
    İbrahim Akın - İstanbul BB Futbolcusu
    İskender Alın - İstanbul BB Futbolcusu

Serbest Bırakılanlar
    1. ve 2. Dalga Operasyonlarında sorgulanıp serbest bırakılan isimler şöyle:
    Levent Eriş - Adanaspor
    Serdar Berkin - Adanaspor
    Volkan Bahçekapılı - Fenerbahçe
    Erman Ertaş - Altay SK
    Tarık Özartan
    Beşir Acar - Mersin İdman Yurdu
    Murat Tanış - Mersin İdman Yurdu
    Hakan Karaahmet
    Özden Tütüncü
    Fatih S.
    Serkan Çalık - Gençlerbirliği
    Mehmet Yıldız - (Sivasspor/Eskişehirspor)
    Sezer Öztürk - (Eskişehirspor/Fenerbahçe)
    Emmanuel Emenike - (Karabükspor/Fenerbahçe/Spartak Moskova)
    Mahmut Boz - (Gençlerbirliği)
    Sadri Şener - Trabzonspor Başkanı
    Nevzat Şakar - Trabzonspor
    Serdar Kulbilge
    Yılmaz Vural
    Seyit Kalender
    Zeki Mazlum
    Levent Kızıl
    Mümtaz Karakaya
    Ufuk Özerten

III. dalgada gözaltına alınıp serbest bırakılanlar
    Murat Özaydınlı - Fenerbahçe Asbaşkanı
    Hasan Çetinkaya - Fenerbahçe İdari Menajeri
    Can Arat -İBB Futbolcu -
    Zafer Önder İpek -Eski Hakem ve Gençlerbirliği Genel Müdürü
    İlhan Çelikay -Korcan Çelikay'ın kardeşi

IV. dalgada gözaltına alınıp serbest bırakılanlar
    Emre Belözoğlu - Fenerbahçe futbolcusu
    Sinan Engin - Eski Beşiktaş futbolcusu, yöneticisi
    Kaan Söylemezgiller - Ankaragücü futbolcusu
    Ekrem Okumuş - Menajer
    Tahir Kum - Gazeteci [33][34]

• quote:

değerli renktaş konuyu sulandıranların laflarına itibar etme.en baba söylemleri uefa damı cas ta mı fettullahçı olacak başka bişi yok cevapbı burada.
    elbette cas ve uefa fetullahçı değil.tayfun havutçunun dediği gibi polis fezlekesinden yargılama yaparsan ulaşacağin sonuç hep aynı olur.iddaneme üzerinden yürünmeliydi.aziz yıldırıma çok kızıyorum aşırı özgüven çoğu zaman karaya oturur.nasılsa masumuz nası olsa aklanırız rahatlığı içinde hiç lobi faliyetlerine girişmedi savunmayı hep şike yapmadık üzerine kurdu.adamlar zaten senin şike yaptığını idda etmiyor ki.şikeye teşebbüs için örgütlenme iddasındalar bunun için savunma yapman gerek.düşmanlarını çok küçümsedi aziz yıldırım.bak şimdi davanın ilk savcısı kim iyi araştırmak lazım.

ZEKERİYA ÖZ KİMDİR SAKLANAN GERÇEKLER
    http://www.youtube.com/watch?v=7GTaZlFm9-Y

devamı kim

MEHMET BERK KİMDİR(fenerbahçeli diye tanıtılan)
    http://www.odatv.com/n.php?n=sike-sorusturmasini-yuruten-savciyi-taniyor-musunuz--1207111200

HAKİM MEHMET EKİNCİ KİMDİR
    http://haber.sol.org.tr/devlet-ve-siyaset/oda-tv-davasinin-yeni-hakimi-mehmet-ekinci-kimdir-haberi-49690

hikayeden yargılama, yalan dolan montajlı kolaj yapılmış tapeler, vıcık vıcık ilişkiler bunların nesine inanayım.bu üçlü nedense kaderin cilvesi oda tv, ergenekon, balyoz ,kck gibi davalarda bir araya geliyor.tesadüfe bak sen.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PuSaT28

quote:

Ben UEFA yı zaten katmadım. Adamlar olayın şike kısmında varsa bitmiştir. Gerçi lobimiz daha ıyı olsa bu kadar ceza almazdık. Lyon olayı ortada adamlar soruşturma bile açmadı.
    Hedef zaten fb değildi. Kim bu kadar taraftarı olan camıayı karşısına almak ister. Bence siyasi otorıte trabzonu sampıyon yapmak istedi aziz engel olunca başına bunlar geldi. bursayla cekısırkende liderken lig kipkirliydi ama bursa sampıyon olunca hersey tertemız oldu. Hiç unutmam bursa milletvekili bakan faruk çelik o zamanlar hep kalecıler fb lehıne hatalar yapıyor dıyerek çeşitli ımalarda bulunmustu. Bjk macından sonra rüştünün hataları sorulunca kalecılerde hata yapar demişti. Kısacası sıyaset futbolda çok etkılı. Ben şikenin biteceğine filan inanmıyorum. Şikenin bitmesi için temizliğe en tepeden başlamak lazım.
    "siyasi otorıte trabzonu sampıyon yapmak istedi"

• quote:

Orijinalden alıntı: Gümüşyaka

quote:

değerli renktaş konuyu sulandıranların laflarına itibar etme.en baba söylemleri uefa damı cas ta mı fettullahçı olacak başka bişi yok cevapbı burada.
    elbette cas ve uefa fetullahçı değil.tayfun havutçunun dediği gibi polis fezlekesinden yargılama yaparsan ulaşacağin sonuç hep aynı olur.iddaneme üzerinden yürünmeliydi.aziz yıldırıma çok kızıyorum aşırı özgüven çoğu zaman karaya oturur.nasılsa masumuz nası olsa aklanırız rahatlığı içinde hiç lobi faliyetlerine girişmedi savunmayı hep şike yapmadık üzerine kurdu.adamlar zaten senin şike yaptığını idda etmiyor ki.şikeye teşebbüs için örgütlenme iddasındalar bunun için savunma yapman gerek.düşmanlarını çok küçümsedi aziz yıldırım.bak şimdi davanın ilk savcısı kim iyi araştırmak lazım.

ZEKERİYA ÖZ KİMDİR SAKLANAN GERÇEKLER
    http://www.youtube.com/watch?v=7GTaZlFm9-Y

devamı kim

MEHMET BERK KİMDİR(fenerbahçeli diye tanıtılan)
    http://www.odatv.com/n.php?n=sike-sorusturmasini-yuruten-savciyi-taniyor-musunuz--1207111200

HAKİM MEHMET EKİNCİ KİMDİR
    http://haber.sol.org.tr/devlet-ve-siyaset/oda-tv-davasinin-yeni-hakimi-mehmet-ekinci-kimdir-haberi-49690

hikayeden yargılama, yalan dolan montajlı kolaj yapılmış tapeler, vıcık vıcık ilişkiler bunların nesine inanayım.bu üçlü nedense kaderin cilvesi oda tv, ergenekon, balyoz ,kck gibi davalarda bir araya geliyor.tesadüfe bak sen.

Ben bu davadan bağımsız olarak futbolumuzda şikenin var olduğunu düşünüyorum. O sezonda bişeyler olmuş. Ama fb kirli Trabzon'da bişey yok dersen bu dava şike davası değildir. Bu dava şampıyonu ben tayın ederım davasıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fyarsey

quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

fenerbahce taraftari gezi parkina katildigi icin ULUSLARARASI SPOR TAHKIM MAHKEMESI sike cezasi vermis cok mantikli:)

butun dunya sizi bitirmek istiyor evet, canlari sikilmis kimi bitirsek kimi bitirsek derken oyle rastgelmissiniz iste.

bence de sike davasi degil.

Arkadaşım onun bunun dediğini bırak Uefa neden ceza verdi? Ve neden Cas cezayı onadı ona bak.Uefa cezayı Cemaatin polisinin hazırladığı polis fezlekesi ve Özel Yetkili Mahkemenin verdiği kararlar sonucunda verdi.Yapılan bi ton şikayeti,ağlamaları,medya ve diğer kulüplerin yanlış yönlendirmeleri ve baskıları sonucunda bu cezayı verdiler.Uefa ve Cas'ın Fenerbahçe'ye özel kastı olduğunu kimse iddia edemez etse etse edeceği yabancılarla Türklere verilen ceza farkı iddiasıdır haksızda sayılmaz.He bu arada birileri tapeleri kanıt diye sunuyor.Onada açıklık getiriyim:Bir insan tapede bir şeyi itiraf etmedikçe bu bir kanıt değildir.Ayrıca onca polis takibine rağmen sözde suçlulara suç üstü yapılmaması ayrı muammadır.Ayrıca sürekli hukuktan bahseden insanların sürekli suçlamalar üzerinden konuşup o suçlamalara karşı verilen savunmalardan bahsetmemeleri aşırı absürd bir durum oluşturmaktadır.Son olarak herkese diyebileceğim tek söz: "Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayınız"dır.

evet doğru bilgi sahibi olunmadan fikir sahibi olunmaz tapelerde kendi başına delil olmaz o tapelerin uygulama aşamalarıda vardır . ha işte o uygulama aşamalrıda devreye girmiştir koskoca fakülteyi bitirmiş avukatlar bunu düşünemeden ceza verdirtti dimi? milleti aptal zannetmeyin o mahkemede sanıklar renkten renge girdi ,tapelerin basına verilmesini sizinkiler istemedi.

suç üstü yapmak lafıma gelirsek organize yapıların tam olarak ortaya çıkması için uygun zaman gözetilir örneğin ilk başlarda suçüstü yapılsaydı mecnun gibi adamlar suç işlemeyecekti bilip bilmeden konuşmayın.

İlk önce orda mıydın renkten renge girdiklerini biliyorsun?İkinci olarak kimseyi aptal yerine koymuyorum nasıl sen kendi doğruların adına konuşuyorsan bende onu yapıyorum önemli olan bu doğruları ne kadar bir temeliye uturtabildiğindir.Üçüncü olarak söylediklerine istinaden:Sorunda orda o tapelerin sözde uygulama aşamaları delillendirilebilmiş mi?Tabii ki de delillendirilemedi.Bu olaya organize bakarak kendi kuyularını kazdılar haberleri yok.Organize olarak bakılmasa suç üstü yapılacaktı ve suçlu mu suçsuz mu belli olacaktı.Ama böylesine bir hukuki açık varkem bu insanlara ceza vermek yalnızca ÖYM'de olur.Eğer Türkiye'de azıcık hukuk varsa bu dava ordan döner.Yoksa Türkiye'de nice rezil hukuksuzlukları izlemeye devam ederiz.

o mahkemeyi bir avukat stajerinin tweetlerinden takip ettim. sizinkilerin durumu mahkemede içler acısıydı misal veriğim sorular soran avukatlara ters cevap vermeler ,duruşma aralarında bu avukatlara saldırmak, avukatları koruyan gazetecilere saldırmak vb.

emin ol bunlar yaşandı o mahkemede fb li sanıkların durumları içler acısıdydı. işçileri kabul eden, bilet paralarını açıklayamayan ,alaya alınan insanlar hep sizin taraftaydı bak misal veriğim ilhan ekşioğlu futbolculara işçi dediğini kabul etmiştir ayrıca sivasa giden bilet paralarının değerleriylen ,tahsilat makbuzu arasındaki farkı açıklayamamışlardır.

emin ol o mahkemeyi sen takip etsen onların yüzlerine tükürürdün. (tabi temiz bir vicdanın varsa) o mahkemede çok iyi bir yargılama oldu tarafların avukatları herşeyi anladı. o tapelerin avukatlara -basına verilmesini sizin sanıklar istememiştir.

o tapelerin uygulama aşamalarıda delillendirilmiştir tapelere göre paralar verilip alınmış. biyerlere gidip (yer -zaman) gelmeler ,para alım verimi görüntülerlen kanıtlanmıştır. çapraz sorgularda elleri ayakları dolanmıştır . şikenin formenliğini yapan yusuf turan günlerce pisliğe batmıştır.

gözünüzü seviğim bazı şeyleri artık görün. türkiyede daha önce hukuk yoktu öym ler bir nebze olsun buna çare oldu. o öym leri eleştirenler genelde avrupalı pis diblomatlar ve türkiyedeki organize çetelerden geçimlerini sağlayan doğan ,doğuş,demirören gurubu medya ve bunların politiklarına yakın şirketlerdir. bak misal veriğim büyük birlik partsinin başkanı öym ler kaldırılmasın sadece bir takım değişikliklere gitsin açıklaması yapmıştır. türkiyede öym lerden önce ideolojik bir hukuk vardı. şimdi ise o ideolojik hukuktan yavaş yavaş arınmaya çalışıyoruz ama tam olarak arınamadık.

türkiyede azıcık hukuk varsa azizin ilişkiye geçtiği tüm adamlar türk futbolundan arınmalıdır. adam mahkemeden suçlu olarak çıktığı yetmemiş gibi bide gitti bursa maçında hakem tehtid etti

• Cemaatin oyunu hep bunlar

bknz : Amerikanın oyunları, İsrailin oyunları
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

fenerbahce taraftari gezi parkina katildigi icin ULUSLARARASI SPOR TAHKIM MAHKEMESI sike cezasi vermis cok mantikli:)

butun dunya sizi bitirmek istiyor evet, canlari sikilmis kimi bitirsek kimi bitirsek derken oyle rastgelmissiniz iste.

bence de sike davasi degil.

Arkadaşım onun bunun dediğini bırak Uefa neden ceza verdi? Ve neden Cas cezayı onadı ona bak.Uefa cezayı Cemaatin polisinin hazırladığı polis fezlekesi ve Özel Yetkili Mahkemenin verdiği kararlar sonucunda verdi.Yapılan bi ton şikayeti,ağlamaları,medya ve diğer kulüplerin yanlış yönlendirmeleri ve baskıları sonucunda bu cezayı verdiler.Uefa ve Cas'ın Fenerbahçe'ye özel kastı olduğunu kimse iddia edemez etse etse edeceği yabancılarla Türklere verilen ceza farkı iddiasıdır haksızda sayılmaz.He bu arada birileri tapeleri kanıt diye sunuyor.Onada açıklık getiriyim:Bir insan tapede bir şeyi itiraf etmedikçe bu bir kanıt değildir.Ayrıca onca polis takibine rağmen sözde suçlulara suç üstü yapılmaması ayrı muammadır.Ayrıca sürekli hukuktan bahseden insanların sürekli suçlamalar üzerinden konuşup o suçlamalara karşı verilen savunmalardan bahsetmemeleri aşırı absürd bir durum oluşturmaktadır.Son olarak herkese diyebileceğim tek söz: "Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayınız"dır.

evet doğru bilgi sahibi olunmadan fikir sahibi olunmaz tapelerde kendi başına delil olmaz o tapelerin uygulama aşamalarıda vardır . ha işte o uygulama aşamalrıda devreye girmiştir koskoca fakülteyi bitirmiş avukatlar bunu düşünemeden ceza verdirtti dimi? milleti aptal zannetmeyin o mahkemede sanıklar renkten renge girdi ,tapelerin basına verilmesini sizinkiler istemedi.

suç üstü yapmak lafıma gelirsek organize yapıların tam olarak ortaya çıkması için uygun zaman gözetilir örneğin ilk başlarda suçüstü yapılsaydı mecnun gibi adamlar suç işlemeyecekti bilip bilmeden konuşmayın.

İlk önce orda mıydın renkten renge girdiklerini biliyorsun?İkinci olarak kimseyi aptal yerine koymuyorum nasıl sen kendi doğruların adına konuşuyorsan bende onu yapıyorum önemli olan bu doğruları ne kadar bir temeliye uturtabildiğindir.Üçüncü olarak söylediklerine istinaden:Sorunda orda o tapelerin sözde uygulama aşamaları delillendirilebilmiş mi?Tabii ki de delillendirilemedi.Bu olaya organize bakarak kendi kuyularını kazdılar haberleri yok.Organize olarak bakılmasa suç üstü yapılacaktı ve suçlu mu suçsuz mu belli olacaktı.Ama böylesine bir hukuki açık varkem bu insanlara ceza vermek yalnızca ÖYM'de olur.Eğer Türkiye'de azıcık hukuk varsa bu dava ordan döner.Yoksa Türkiye'de nice rezil hukuksuzlukları izlemeye devam ederiz.

burak şuna laf anlatıp vaktini harcama anlamaz anlayamaz kapasite meselesi.

• Bence Siyasi Bir Alakası yok eğer siyasi olsaydı gs ninde biriken borçlarını bahane ederek ceza alması gerekirdi uefadan çünkü gezi parkındaki eyleme sadece fb-bjk katılmadı gslilerde ordaydı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.