Şimdi Ara

BU DENİZ (kavak yelleri) TAM BİR ZİBİDİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: cem_6872

O denizin geçmişini ......

ve geleceğini.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzil

aşçı uşağa, uşak bahçıvana, bahçıvan şöfere, sonra hepsi şöföre

bu diziyi en iyi tanımlayan kurgu bence

Deniz Mineye Mine Efeye Efe Aslı'ya Sonra Hepsi Aslı'ya
  • izlemen hata zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vikernes

quote:

• Konuya bak ya. Ne adamlarsınız siz. Her yorum birbirinden komik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoFence

Saçma sapan bir bölüm olmuş bu kadar kötü açılış bölümüyle bu yayın saatiyle bu dizi fazla dayanmaz. Ben dizinin sonraki 30 bölümünü söyleyim ilk 10 bölüm efe aslıdan kaçar deniz aslıya yavşar mine iyileşmeye kasar. Sonraki 10 bölüm mine babası öldüğünden bunalım takılır efe-aslı olcak gibi olur ama denizin hala bi b.ktan haberi yoktur. Sonraki 10 bölüm efe-aslı çıkar yiyişir deniz bunları biyerlerde yakalar döner tekme atar ağlar hıncından mineyle çıkar sonra gene birilerinin başına birşeyler gelir al sana sezon finali. (Bu arada Su'da o aşçıyla yiyişçek) Bu yazdıklarımın 30 bölüme değil 15-20 bölümede yayabilirler ama kesinlikle dizinin gidişatı bu olacaktır.

Tabirler biraz entrasan olmuş

• quote:

Tespit Süper
  • quote:

Saçma sapan bir bölüm olmuş bu kadar kötü açılış bölümüyle bu yayın saatiyle bu dizi fazla dayanmaz. Ben dizinin sonraki 30 bölümünü söyleyim ilk 10 bölüm efe aslıdan kaçar deniz aslıya yavşar mine iyileşmeye kasar. Sonraki 10 bölüm mine babası öldüğünden bunalım takılır efe-aslı olcak gibi olur ama denizin hala bi b.ktan haberi yoktur. Sonraki 10 bölüm efe-aslı çıkar yiyişir deniz bunları biyerlerde yakalar döner tekme atar ağlar hıncından mineyle çıkar sonra gene birilerinin başına birşeyler gelir al sana sezon finali. (Bu arada Su'da o aşçıyla yiyişçek) Bu yazdıklarımın 30 bölüme değil 15-20 bölümede yayabilirler ama kesinlikle dizinin gidişatı bu olacaktır.

PATLİCAAAAMM!!

• quote:

• aşçı,uşak,bahçıvan,şoför ilişkisi yaprak dökümü adlı 1 adet 20+ yaşında çocuğu olan kimselerin izlediği saçmasapan bir aile (!) dizisi olup ferhunde patrona,necla oğuza,leyla oğuza,ali rıza oğuza,sonra hepsi sedef'e şeklinde bir hikayesi (!) vardır
  • çok itici bir karakter bir bölümde kıl oldum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: foreverkobe

quote:

Orjinalden alıntı: Intralotsystems

Artık 7-8 inci Sınıftaki Çocukların izleyeceği bir dizi haline geldi Herkes Birbirine Çakmak İstiyo

Çatmak istiyo diyecektin galiba

• alayına cakalım :D:D
  • Evlat olsa sevilmez.Mongol herif.
  • quote:

quote:

Katılmamak elde değil!

• Bu foruma neden bayan kullanıcılar girmiyor diye düşünüyordum..

hakikaten girmemekte çok haklılarmış..

Çünkü hayatlarında 1 kız eli Tutamamış İnsanların bir arada olduğu başka bir ortam görmedim ben başka..

Yolda giderken biri bacınıza ananıza ters baksa gidip celallenirsiniz ama burda bu konular hakkkında bu derece rahat konuşmanız da entresan tabi.
  • quote:

Dizinin izleyicisi degilim ama yeni yetişen gençler için örnek teşkil edecek bir dizi değil.
    Dizide ki diyaloglar ve kurgu gençliğin nereye sürüklendiğinin bariz ispatı.

Ayrıca yukarıda ki sözün orjinali şöyle olacaktı:
    Aşçı bahçıvana,Bahçıvan şoföre,Şoför uşağa sonra hepsi Uşağa. ( şöför,şöfer yazımı yanlıştır.)
  • İyiki hiç izlememişim
  • Yaw efe üst üste darbe aldı yaw yazık cocuga Ama sonradan bölüm biterken anladı oda aslı tokat atınca.Bekledim.Koşsun arkasından sarılsın.Gitmedi ya yanına ana avrat kküfür ettim .Ulan hayvan.Madem anladın.NİYe açlımıyon iyice.Walla sinirlerim tepeme geldi.

quote:

quote:

Hacı bu olay olursa aslı haşat olur xD

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.