Şimdi Ara

Bu Dertten Nasil Kurtulurum? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
2.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

bence üniversitenin kulüplerinden birine katıl. ortam yapabilirsin. özellikle sevgili ya da samimi bir kız arkadaş yaparsan mevkiin 5 basamak birden yükselir.

Hocam 3. sınıfım bu saatten sonra bir klübe girip çalışmak bana göre gelmiyor.Zaten amele angarya iş yapıyorlar klüpler.O konuda bir karizmam var yani onu o şekilde bitiremem.Ancak takım lideri proje lideri vs. olursam belki girerim.Bunun dışında bir şeyler yapmak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sciroccom

quote:

Orijinalden alıntı: Howard!

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LiLemon

Bence rahatlamaya bak. Kendini biraz rahat hissetmeye başla insanlar karşısında. İletişime geçmeye başlarsın. Çok zorlanıyorsan konuşurken onları küçük gördüğünü düşün. Bunu tiyatroda çok kasan bir arkadaşıma hocamız söylemişti. Bu tabi insanları küçük görmek, aşağılamak demek değil. Sadece yanında rahatsız olduğun insanları gözünde büyütmemek, kendini biraz daha dışavurabilmek demek. İnsanlarla ortak noktalarını ara onlar hakkında konuş. Yeni hobiler edin. Ne söyleceğini, ne yapacağını düşünürken o kadar kasma. Bir espri yap, komik değilse değildir boşver. Seni takmıyorlar diye düşünme. Senin onlarla ortak noktan yok. Bu olabilir, başka insanlarla konuş. Sevdiğin kıza sana bakmıyorsa bakmasın. Niye dengin olmayan bir kızla beraber olasın ki? Sen kendini ona uygun görüyorsan, ortak noktalarınızı ona da hissetirmeye çalış. Sen niye onla olmak istiyosun onu düşün. Her şeyin başı rahat olmak, kendini ifade edebilmek.

Hocam benim problemim insanlar iletisim kuramamam degil onlarin benle ilgilenmemesi onemsememesi.Ozellikle de canimi sikan istedigim kizin bir basksiyla konusmasi beni arkadas gormesi.Kiza acilsam mi direk beklesem mi ne yapsam bilmiyorum.

Kiz tam kafama gore biri.Her turlu uyumluyuz bir birimize.Cok guzel anlasiyoruz.Hatta bana dort dortluksun bile dedi ama hala o cocukta

bu kadar da olmaz tamamen aynı durumları yaşıyoruz yaş farkı dışında

Napcaz hocam peki nasıl çözücez haberleşelim ?

Kardeş aynı durumdayız aslında derslerde çok aktifimdir ama galiba en iyi yöntem bi insana yapabildiğini göstermektir yani aktif ol kendini göster olmuyosada yapçak bişi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

bence üniversitenin kulüplerinden birine katıl. ortam yapabilirsin. özellikle sevgili ya da samimi bir kız arkadaş yaparsan mevkiin 5 basamak birden yükselir.

Hocam 3. sınıfım bu saatten sonra bir klübe girip çalışmak bana göre gelmiyor.Zaten amele angarya iş yapıyorlar klüpler.O konuda bir karizmam var yani onu o şekilde bitiremem.Ancak takım lideri proje lideri vs. olursam belki girerim.Bunun dışında bir şeyler yapmak istiyorum.

o zaman kendine bi uğraş bul derim. yerinde olsam bi spor salonuna giderdim. hem uğraş olur, hem bir şekilde yeni insanlarla tanışırsın, hem özgüven depolarsın, hem daha sağlıklı fit bir vücudun olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: LiLemon

O zaman kız seni arkadaşı olarak görüyor. Her iyi anlaştığın kızla sevgili olcaksın diye bir şey yok. İyi anlaştığın kızla yakın arkadaş da olabilirsin. Başka kız bul sen de. Herkes seni her yere davet etmek zorunda da değil. Herkesin kendi ortamı var. Sen de başka arkadaşlar bul onlarla takıl. Ha bütün sınıf toplanıyor seni dışlıyorlarsa o zaman kötü huyların var demektir. Sorunu kendinde ara bence. Niye beni çağırmıyolar diye düşün. Öyle bir anlatıyosun ki sanki bütün sınıf allahsız yeşilcam karakteri, birlik olup seni dışlıyorlar. Biz senle aynı ortamda olmadığımız için neyin yanlış olduğunu bilemeyiz. O yüzden sen tespit edip şu huyumdan rahatsız oluyorlar dersen ona göre öneri de bulanabiliriz.

Hocam sınıf ortamı gibi bir ortamım yok bir arkadaş ortamım var onlarla ilgili konşuyorum.Diğerlerine göre beni aralalarına az alıyorlar.Mesela X kişisinin de çağıralım derken benim için hadi sende gel demezler pek.

Kız mevzusuna gelirsek de kız kendine tamamen zıt biriyle birlikte ileriye dönük bişi olmucağını da biliyor öylece gidiyor çıkıyor gibiyiz ama bir cevap da vermedim diyor.Ancak ben kızla çok iyi anlaşıyorum.Hocam tabi ki de anlaşacağım kızla birlikte olmak isterim neden başkasıyla olayım.Arkadaş gibi göremiyorum kızı.Bu kadar uyumlu olmamız onu bana arkadaş olarak göstermiyor.Birazda kıza karşı sahiplenme duygusu oluştu acıma değilde gözüme aciz geldi.Sevdim ama kısaca.

• Benim de öyle arkadaşlarım yok üniversitedeyim ilkokul arkadaşımla aynı evde kalıyoruz başka kimseyle muhabbetim yok. Çıkar ilişkili ikiyüzlü bir arkadaşlığım olacağına hiç olmasın daha iyi.İşlerine gelince arayanları tersle sana işi düşerse yapma.
  • quote:

21 yasinda universitede makine muhendisligi okuyorum.Lutfen dalga gecmeyin ciddi yol gostermelere ve onerilere ihtiyacim var.

Kendimi cok yalniz hissediyorum.Kendime guvenim yok.

Arkadaslarim cevremdeki insanlar kizlar benimle ilgilenmiyor.Istenmeyen ve unutulan insan oluyorum hep arkadaslarim arasinda.

Pasif hayattan beklentisi amaci olmayan hic bir gerekli is yapmayan biri oldum.Kimse benimle vakit gecirmek istemiyor kimse beni arayip mesaj atip halimi hatrimi sormuyor.Sadece ayip olmasin gibi arada oluyor bunlar.Arkadaslarim arasinda alay konusu oluyorum.

En cok istedigim seylerin hic biri olmuyor.Arkadaslarimla ortak projede yer alamaiyorum beni disliyorlar.Sevdigim istedigim konustugum anlastigim kiz bir baskasiyla konusuyor.Benimle ilgilenmiyor.

Kendimi cok yalniz bitkin halsiz yasama sevinci kalmamis hissediyorum.Neden boyleyim ben problem nerede?Nasil asicam bu sorunu ben cildirmak cinnet gecirmek uzereyim.

Doktora gittim ailemle paxera diye bir ilacla bir tane daha ilac verdi.Ama bunlarin da ise yarayacagini sanmiyorum.

Hep yalnizim onemsenmeyen iplenmeyen onemsiz biri oldum ciktim.Kendimden herseyden nefret ediyorum.Yasama sevincim kalmadi.

Bu bir kisilik sorunu mu?Cozumu nedir acaba?

Kardeş sen bi bitir üniversiteyi, mühendis ol görecem seni ,ben ne mühendisler gördüm kaldırmadığı karı kalmayan

• quote:

Orijinalden alıntı: cityliner

quote:

21 yasinda universitede makine muhendisligi okuyorum.Lutfen dalga gecmeyin ciddi yol gostermelere ve onerilere ihtiyacim var.

Arkadaslarim cevremdeki insanlar kizlar benimle ilgilenmiyor.Istenmeyen ve unutulan insan oluyorum hep arkadaslarim arasinda.

Pasif hayattan beklentisi amaci olmayan hic bir gerekli is yapmayan biri oldum.Kimse benimle vakit gecirmek istemiyor kimse beni arayip mesaj atip halimi hatrimi sormuyor.Sadece ayip olmasin gibi arada oluyor bunlar.Arkadaslarim arasinda alay konusu oluyorum.

En cok istedigim seylerin hic biri olmuyor.Arkadaslarimla ortak projede yer alamaiyorum beni disliyorlar.Sevdigim istedigim konustugum anlastigim kiz bir baskasiyla konusuyor.Benimle ilgilenmiyor.

Kendimi cok yalniz bitkin halsiz yasama sevinci kalmamis hissediyorum.Neden boyleyim ben problem nerede?Nasil asicam bu sorunu ben cildirmak cinnet gecirmek uzereyim.

Doktora gittim ailemle paxera diye bir ilacla bir tane daha ilac verdi.Ama bunlarin da ise yarayacagini sanmiyorum.

Hep yalnizim onemsenmeyen iplenmeyen onemsiz biri oldum ciktim.Kendimden herseyden nefret ediyorum.Yasama sevincim kalmadi.

Kardeş sen bi bitir üniversiteyi, mühendis ol görecem seni ,ben ne mühendisler gördüm kaldırmadığı karı kalmayan

Hocam gazlama beni şimdi burada ya.İşe girdikten sonra bir halt yapamıcaz.Şimdi yaptık yaptık bir daha zor yani.Üniversite dönemi.O da boş geçiyor benim derdim bu işte

• quote:

quote:

quote:

Hocam gazlama beni şimdi burada ya.İşe girdikten sonra bir halt yapamıcaz.Şimdi yaptık yaptık bir daha zor yani.Üniversite dönemi.O da boş geçiyor benim derdim bu işte

Yaş kaç bilmiyorum ama ben bursa coşkunöz metal formda çalışmaktayım ve burda makine mühendisi olmak hayalin ötesinde birşey kardeş hepsinin altında marka araba, hepsinin duruşunda bi güven emin ol böyle bi firmada çalışırsan elde edemeyeceğin hiç bişey olmaz güzel kardeşim güzel bi yaşantın olur iyi bi kariyerin olur bak bölümünde ne güzel şükret derim takam derim YERİ GELİR SENİ BEYENMEYENLERİ YERİ GELİR SEN SKLEMEZSİN

• çaylıcaksın kardeş napıcaksın
  • bende öyleydim işe başladım saat 8.30 gece 12 çalışıyorum dert tasa kalmadı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yaş kaç bilmiyorum ama ben bursa coşkunöz metal formda çalışmaktayım ve burda makine mühendisi olmak hayalin ötesinde birşey kardeş hepsinin altında marka araba, hepsinin duruşunda bi güven emin ol böyle bi firmada çalışırsan elde edemeyeceğin hiç bişey olmaz güzel kardeşim güzel bi yaşantın olur iyi bi kariyerin olur bak bölümünde ne güzel şükret derim takam derim YERİ GELİR SENİ BEYENMEYENLERİ YERİ GELİR SEN SKLEMEZSİN

Yotumların için çok teşekkür ederim ancak daha yolumu çizemedim mesleğimle ilgili ne iş yapacağım nereye yönelcem bunları belirlemek istiyorum.Ama ilk önce şu özgüvensizliği ve rahatsızlıklarımı atmam gerekiyor.Hayata tutunup bir an önce işime gücüme bakmak okulumu bitirmek istiyorum.

• Cok mu cırkınsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Aslıcıkcık

Cok mu cırkınsın

Cirkin oldugumu dusunmuyorum

• Hangi üniversite?

• Adama bak ya yürü git işine. Bende 21 yaşındayım üniversiteye hazırlanıyorum cevremde ne bir erkek bir kız var. Evden dışarı çıkmıyorum 3 yıldır. Arada kırtasiye ye gidiyorum birde foruma takılıyorum. İnsan gördüm mü bir garip oluyorum annem olmassa kafayı sıyırırdım. Yani biz ne yapalım kardeş asalım mı kendimizi?? Şükret veya iyi tarafından bak.
  • Git kendine bir spor bul, basket falan değil.

Kungfu, aikido, muay thai, kickbox vs...

Bir hoca tarafından topluca ders verilen bir grup sporu bul.

Fiziğini ve vücudunu geliştir, orada özgüvenin zaten şu anki halinden çok daha iyi olur.

Fiziki olarak da daha güzelleşince iyice özgüvenin artar.

Yeni bir ortama girmiş olursun anlıyor musun?

3 günde bir her akşam antrenmana gitmiş olacaksın, tanımadığın insanlar yeni fırsatlar, yeni çevre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miex -- 7 Mart 2013; 13:41:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake Tyler

Ulan hep de mühendislik öğrencilerinde oluyor bu durum, bölüm mü çok zor, yoksa kişilikten kaynaklanan bi proleblemmi, bir türlü çözemedim

Hocam ortam yok kiz yok dersler cok agir zor ugrastirici hayat yok yani

• seninle tamamen aynı durumdayım.ne yapacağımı bilmiyorum.üniversiteye gidiyorum ama okuduğum bölümdende memnun değilim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.