Şimdi Ara

Bu direncin değeri nedir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
6.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    A
    Kahve rengi
    A
    Kırmızı
    Turuncu (portakal)
    A
    Sarı
    A
    Yeşil
    A
    Mavi
    A
    Mor
    Gri
    İ
    Beyaz
    i

Sokaktasayamamgibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbilek

Arkadaşlar 80 li yıllarda Ankara da hobi olarak gittiğim bir kursta, hoca bize şu kelımeleri sıralamıştı hala aklımdadır.
    Siyahi-Kadın-Kırmızıyı-Pek-Sever-Yeni-Mahalleyi-Masumca - Gezen- Bilir.
    siyah-kahve-kırmızı-portakal-sarı- yeşil-mavi- mor-gri-beyaz.
    saygılar

bu, bir zamanların ankara'sında ahmet ekmekçi'nin kurslarında da vardı hatırlıyorum,katılıyorum
  • 15 ohm
  • multimetre ile ölç
  • hesaplamak pek zor birşey değil ama illede kafa yormayalım diyenler için: rescolorcalc.exe
  • Konunun üzerinden 15 yıl geçmiş. Ama küçük hortlatma yapmak isterim. Led trafo tamiri yaparken benzer bir direnç ile karşılaştım. Ve direnç kısa devre olmuş. Değişmesi gereken parçalardan biri. Ama direnci okuyamadım. Acaba bu direncin değeri nedir bilen biri var mı? Şimdiden yardımcı olacaklar için teşekkür ederim.

Bu direncin değeri nedir?
  • ExtremeFeels E kullanıcısına yanıt

0.18 ohm: 0 1 8 x 0.01

Kısa devre değil, sağlamdır o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limbesh -- 26 Aralık 2024; 19:16:13 >
  • limbesh kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim. Daha önce bu kadar düşük değerli bir direnç görmediğim için hesap yaptığımda herhalde 0.18 ohm olmaz diye düşünmüştüm. Yani bu kadar düşük değer olunca kısa devre göstermesi de normal dediğiniz gibi. Bozuk olsaydı bunu bulmak da kolay olmazdı. Yardımınız için yeniden çok teşekkürler.  Bu direncin değeri nedir?  iyi akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExtremeFeels -- 26 Aralık 2024; 21:59:55 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.