Intel® Core™ 2 Duo 2 GHZ - T7200 (4MB L2 Cache/667MHz FSB) 15.4 inch Wide Screen SXGA+ Display with Trulife 1 GB DDR2 SDRAM (533 MHz) 120GB SATA Hard Drive (5400rpm) 256MB ATI MOBILITY™ RADEON® X1400 HyperMemory™ 8X CD/DVD Burner (DVD+/-RW) with double-layer write capability 6-cell Lithium Ion Primary Battery (53 WHr) Intel PRO/Wireless 3945 802.11a/g Mini Card (54Mbps) Ethernet & Modem 5 in 1 Media Card Reader (SD-MMC-Memory Stick-Memory Stick Pro-XD) 4 adet USB 2.0 Portu ve 1 adet IEEE1394 FireWire Portu
Dizüstü bilgisayar almaya karar verdim. Piyasayı ve forumları çok araştırdım. Yukarıda bahsettiğim marka ve özelliklerdeki dizüstü bilgisayarı almaya karar verdim. Dahili kamerası yok ama ne yapalım. Bu dizüstü bilgisayarı nereden bulabileceğimi bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Not: Aynı özelliklerde dahili kamerası olan, ram'i 667MHz olan, ekran kartı daha iyi olan ve fiyat/performans açısından daha iyi olan bir dizüstü marka tavsiyeniz olursa çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.
dostum internette google diye bir şey var hiç duydun mu? kullanmanı tavsiye ederim.
Google kullanmayı en az senin kadar ben de biliyorum. Adam Amerika'dan getirmiş 2200 YTL'ye satıyor. Ya amcası getirmiş ya teyzesi getirmiş. Ben gittigidiyor yada ebay gibi sitelerde satılan yurtdışı cihazları istemiyorum.
Ben bu ürünün Türkiye'de nerede satıldığını öğrenmek istiyorum. Çünkü hala bulamadım.
OLMAYAN BİR ŞEYİ BULAMAZSIN
Bari ne zaman olacağını söyle de hep beraber gülelim!
kont bilgisayara telefon aç. senin için eğer türkiyede yoksa getirirler. ama fiyatı biraz tuzlu olabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: cdivlek
DELL INSPIRON E1505
Intel® Core™ 2 Duo 2 GHZ - T7200 (4MB L2 Cache/667MHz FSB) 15.4 inch Wide Screen SXGA+ Display with Trulife 1 GB DDR2 SDRAM (533 MHz) 120GB SATA Hard Drive (5400rpm) 256MB ATI MOBILITY™ RADEON® X1400 HyperMemory™ 8X CD/DVD Burner (DVD+/-RW) with double-layer write capability 6-cell Lithium Ion Primary Battery (53 WHr) Intel PRO/Wireless 3945 802.11a/g Mini Card (54Mbps) Ethernet & Modem 5 in 1 Media Card Reader (SD-MMC-Memory Stick-Memory Stick Pro-XD) 4 adet USB 2.0 Portu ve 1 adet IEEE1394 FireWire Portu
Dizüstü bilgisayar almaya karar verdim. Piyasayı ve forumları çok araştırdım. Yukarıda bahsettiğim marka ve özelliklerdeki dizüstü bilgisayarı almaya karar verdim. Dahili kamerası yok ama ne yapalım. Bu dizüstü bilgisayarı nereden bulabileceğimi bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Not: Aynı özelliklerde dahili kamerası olan, ram'i 667MHz olan, ekran kartı daha iyi olan ve fiyat/performans açısından daha iyi olan bir dizüstü marka tavsiyeniz olursa çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.
Dell core2duo ları daha getirmedi.. Bir kaç haftaya geleceğini düşünüyorum.. Biraz beklemekte fayda var hem alternatifleri çoğalır hem de fiyatlar düşer..
yılbaşına doğru gelebilir yılbaşından sonra işlemciler ve anakartlar yenilenecek
Öncelikle verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim.
Dell şuan için core2duo ları Türkiye'ye getirmediği için mecburen aynı özelliklerde başka bir marka seçmem gerekecek. Çünkü dizüstü bilgisayarı acilen almam gerekiyor.
Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
dell firmasını ara... istediğin modeli söyle,sana fiyat veriyorlar... uygun bulursan getiriyolar!türkiyede olmayan bi modelse bi süre beklemen gerekiyor ama geliyor sonuçta...şuan türkiyede core 2 duoların olmamasının nedeni üretici değil tüketici firmalar...ellerindeki eski ürünleri bitirene kadarda,yani yüksek fiyattan aldıkları stokları eritene,bizlere kakalayana kadar mağzalarda duo 2 ler olmayacak... hp,dell hangisini istersen bilgisayarcıya deil,direct firmasına tel aç getirt... bunu bilmeyenler hala avrupa ve amerikada yarı fiyata düşen hatta üretimden kalkan ürünleri 1 veya 2 sene önceki fiyattan satın alıyorlar...herkezin dikkatine.... celeronmu,dothanmı,sonomamı kaldı yahu....tarih oldu hepsiiii....
aynısının biraz daha iyisi var bende 2200 ytl ye kim satıyorsa çok iyi fiyat istemiş ben 2600 ytl istiyorum arada da 60 $lık özellik farkı var benimkini 2200 e bulduysan kaçırma
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme