Şimdi Ara

BU DOGRUYSA YER YERINDEN OYNAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    BU DOGRUYSA YER YERINDEN OYNAR
    NOT:Trol ihtimali cok fazla.

ANTI KALP KRIZI EDITI: Cocugun twitlerine baktim cok nitelikli bi abimize benzemiyor. Ayrica alta da foto temsili yazmis. Kendini inandirma ihtiyaci sezdim. Trol ihtimali puanim 6.5/10

@respectable_man EDITI: Cocuk ayni seyi ayni rakamlarla 2019 da da paylasmis. Konu kilit. Uzgunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi princezuko -- 21 Temmuz 2020; 12:28:55 >

• foto temsili yazmış altına. ne değişik çarlar var la twitterda. bu arada söylemiştim sonuçlar çoktan yüklenmiş de olabilir önemli olan bize ne zaman açılacağı ping mevzusunun işe yaramamasının en temel sebebi bu.

hala elimizdeki en kaliteli argüman dünkü reis sevdalısı çocuğa ait.

edit: LAN tweetin altında borsa olduğunu anlamayıp foto 2018'e ait yazan var puhahah
  • Trebatsa doğrudur
  • Warp Superdrive kuruldu, Hyperlink 04:08:29 itibariyle gerçekleştirildi. Sonuçlar geliyor bu gece kesin .
  • 2.5M kağıt 1.3T mı tutuyor cidden
  • Direnç noktası medir hocam
  • Vedddddddd V kullanıcısına yanıt
    ne anlama geliyor tam olarak?
  • foto temsili yazmış altına. ne değişik çarlar var la twitterda. bu arada söylemiştim sonuçlar çoktan yüklenmiş de olabilir önemli olan bize ne zaman açılacağı ping mevzusunun işe yaramamasının en temel sebebi bu.

hala elimizdeki en kaliteli argüman dünkü reis sevdalısı çocuğa ait.

edit: LAN tweetin altında borsa olduğunu anlamayıp foto 2018'e ait yazan var puhahah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burtazan -- 21 Temmuz 2020; 12:9:58 >
  • Venuuex V kullanıcısına yanıt
    Sonuç ekranında resim olsa (vesikalık hariç) yine anlarım ama rakamdan başka bir şey yok ki :D
  • fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    element misali hocam uyduruyorlar
  • Antiçökme yazılımı devrede
  • Vedddddddd V kullanıcısına yanıt
    Ayrica Elon abimizle de anlasilmis Space x ve Teslanin butun imkanlari bugun OSYM icin seferber edilecekmis. Hatta bu seneki yigilma onceden ongorulebildigi icin Elon abi iki sene once Turkiyeye bu yuzden gelmis diyorlar.
  • Burtazan kullanıcısına yanıt
    millet sigir baska bisi degil
  • petabayt çok büyük bir veri miktarı mümkün değil yanlış anlamadıysam.
    1 Petabayt 1024 terabayt o da 1048576 gb eder 2 petabayt demiş o da 2097152 gb eder yani öğrenci başı neredeyse 1 gb mümkün değil.
    Ama alt veri ana veri nedir bilmiyorum bu konu hakkında bir bilgimde yok.bence troll
  • Cok kasma hocam biraz dusundum de sanirim arkadas kaynak olarak baya saglam bi yeri referans almis
  • Aynısını 2019’da da paylaşmış inanmayın trol
  • Bende böyle bir sey gördüm sallamasyon da olabilir BU DOGRUYSA YER YERINDEN OYNAR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.