Şimdi Ara

Bu Dolandırıcıyı Şikayet Edermisiniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
4.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ülkücüadam

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ben konu açıyorum sen gelip alakasız ve gereksiz yorum yapıyorsun zaten forumun bu özelliğinden soğudum buralardan, Allah varsa ne demek şüphen mı var? Dini açısından tehlikeli cümleler kuruyorsun , bir kelime bile bazen insanı dinden çıkarabilir dikkat et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fairboy

Ben konu açıyorum sen gelip alakasız ve gereksiz yorum yapıyorsun zaten forumun bu özelliğinden soğudum buralardan, Allah varsa ne demek şüphen mı var? Dini açısından tehlikeli cümleler kuruyorsun , bir kelime bile bazen insanı dinden çıkarabilir dikkat et

Alıntıları Göster
    Konu dışına gelerek böyle bir konu açarsan tabiki eğleneceğiz.

Allah varsa dememeliydim haklısın, allah yoktur demeli ve seni bu şüphelere düşürmemem gerekiyordu.

Laf ola kese savaşı laf ola kestire başı. Ama senin kitabının sözleri ikisi de değil.

• ülkücüadam kullanıcısına yanıt
    Olayın ciddiyetini kavra biraz sonra ...

• quote:

Orijinalden alıntı: IntZTü

Olayın ciddiyetini kavra biraz sonra ...
    Dolandırılmak nasıldır biliyor musun.?

Kulaklık alan bi arkadaşın açtığı konu var işte o dolandırılmaktır.

Bu konuda varolan kerizliktir.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 25 Nisan 2020; 0:58:51 >
  • Az önce denk geldim. Bilgi olarak paylaşacağım

Bak, az önce letgo'da ne buldum!https://letgo.onelink.me/O2PG/af84eb3f

/ Ali Uzun tarafından yüklendi.

• aynı tuzaga malesef bizde düştük önce letgo daha sonrasında gurcıstan kayıtlı telefon numarası ile görüşülerek kayıt ucretlerıne kadar konusuldu kapora olayında anladım ama okadar heves vardı ki telefon için devam ettik ve sonucta adamın telefonu var ama kayıp tabiki hiçbir şekilde cevap vermiyor. bir sürü dekont yolladı daha once tuzaga dusenlerin. ben diyorumki bir iki madur kişide bir araya gelip bimer ve savcılık yolunu kullanalım bir başkası madur olmasın parasında fln degilim konu sahıbı bana ulasın lutfen.
  • başka bu adamdan dolandırılan var mı ve dolandırılanların son akıbeti nedir?
  • Dolandırılmaya mı niyetlendin?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Confather kullanıcısına yanıt
    oruç niyet ettim, bilinni bu zatı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ülkücüadam

Bende parklarda bahçelerde gezip yuvarlanmayı isterimde mabadımızda ki kıl ağardı ağaracak millet güler bize

Böyle ucuz kabadayılıklar yapmayın sonra evinizin önüne kadar gelirler kapıya çıkmaya cesaret edemezsiniz. Biz çok gittik arabalarla ama ne evinin önüne çıkanı gördük ne çıkıp 2 çift laf söyleyeni boş yapma abisi haydi.

Alıntıları Göster
    Gel lan kapıma hadi rezil et beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çurablraını çıkra -- 23 Mayıs 2019; 14:16:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Aman diyim oruç başına vurmasın tokatçılara dikkat et.

• bu konu yargıda arkadaşlar eleman aranıyor
  • fairboy F kullanıcısına yanıt
    Konunun ne olduğunu bile yazmamışsınız .

• şakamısın sen bi zahmet eski mesajları oku
  • .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rcmf1907 -- 22 Ağustos 2020; 1:9:26 >
  • bu eleman yakalandı ifadesinde pişman oldum borçlarımı ödemek için yurda döndüm demiş ve serbest bırakılmış. bende 350tl için şikayet etmiştim ve 2 sene sonra dava açıldı yarında şikayetçi olarak ifade vericem, bu dosyalarıda ekliyorum
  • ve karar günü, bütün evrakları topladım savcılığa verdim 350tl için 3 yıl 6 ay hapis cezası aldı

• İyi ki bu konu açılmış. Bende letgo da rastladım dün. Bir sürü dekont gönderdir. İsmi Kubilay Arslan. Gönderdiği dekontlar 2021 temmuz, ağustos aylarına ait. Daha yeni yani. Video istedim gümrükteyim geçiş yapıyorum diye gümrüğün fotoğrafını çekip atmış. Görüntülü arama istedim dönmedi. Bunun gibi başkalarıda var. Yöntem hep aynı. Ücretin bir kısmını şimdi gönder bir kısmını cihazı alınca felan...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.