Şimdi Ara

bu donanım hakkındaki yorumlarınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 2gün önce bu pc yi aldım.başka bir forumda cok kötülediler sizin yorumunuz nedir acaba
    i7 3770 3.4GHZ 8mb önbellek 4 çekirdek
    8 gb ddr3 1333
    2tb hdd 7200 rpm
    dvd yazıcı
    3gb amd radeon hd 7570 128bit (1gb HM)
    exper piano matx 300w kasa
    kablosoz klavye mouse wireless ethernet + windows 8 orijinal 64 bit vb.

• Hava atmak için gelmesen iyiydi. Ekran kartın dışında tamamı çok iyi. Fakat ekran kartını pek beğenmedim. 128x 128x nereye kadar :D
  • woronve W kullanıcısına yanıt
    hocam ekran kartın bu diğerlerine göre epey geride o kadar..
  • ne kadar verdin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar ne hava atması hakikaten bu pc yi çok kötülediler.pc yi 1800 e aldım bu fiyata değmez dediler siz ne dersiniz.
  • bu pc yi aldım .sonra yorumlardan sonra aldığıma alacağoıma pişman oldum.benim esas sorunum ben bu pc yi evde tv film izlemek için falan kullanacam .beni uzun süre idare etsin diye biraz paraya kıydım.ekran kartın cok kötü dediler ve güç kaynağımın cok yetersşiiz oldugunu söylediler.benim esas sorunum elimde skystar 2 hd uydu kartı ve creative sound blaster ses kartım var bunları takmak için pc yi açtığımda anakart üzerinde boş yuva bulamadım.1 tane pcı slot var onda da ekran kartı takılı.bu konuda ne yapmalıyım anakartımı değişsem anakart önerisi olan var mı dedim hiç uğraşma hiçbir yeri işe yaramaz böyle bir süre kullan sonra para birikitr yenisini al dediler.ben de o yüzden bir de bu forumda uatalara bir sorayım dedim.çık mu fena bir kazık yedim .ikincisi bu anakartı değiştirmelimiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: woronve

arkadaslar ne hava atması hakikaten bu pc yi çok kötülediler.pc yi 1800 e aldım bu fiyata değmez dediler siz ne dersiniz.

kusura bakma ama iyi yaslamişlar imkanın varsa iade et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yücel52 -- 20 Ağustos 2013; 15:14:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ederi nedir mesela bu pcnin
  • quote:

Orijinalden alıntı: woronve

ederi nedir mesela bu pcnin

vatan indirimiyle hesaplanir burda genelde fiyatlar vatanin sitesinden normal fiyattan yuzde 25 indirimli olarak hesapla artik

• sadece ram+işlemci fiyatı 1000 TL.bu bilgisayar için 1800 TL çokta yüksek değil.sorun işlemcinin bilgisayarınızın özelliklerine göre üst seviyede olması.fiyatı da yükselten bu sorun.ayrıca 8 gb ram.işlemciden ve ram'den kısıp ekran kartına ve en az 500 watt'lık güç kaynağına yüklenebilirdiniz.veya amd tabanlı fiyat/performans ürünlerini deneyebilirdiniz.ama olan olmuş.yapacağınız, ana kartı ürün değiştirme-ürün iade yoluyla değiştirmek veya ikinci elde satmak.ek parçalarınızı takabileceğiniz, işlemcinizi destekleyen bir anakart almak.veya değiştirme şansınız varsa işlemci ve ana kartı iade edip, aynı paraya daha düşük bir işlemci ve talebinize uygun bir anakart almak.sisteminiz kötü değil, sadece dengesiz.işin en kötüsü talebinizi karşılamıyor.
  • Keşke vatandan almasaydın. Vatanda genelde çürük malların satıldığını duymuştum fakat bir laptoba o kadar verirmiydim vermezdim. Sonuçta laptop. Her an tehlikede. Tertemiz bir kullanım için çevresinin yerçekimi ve havadan arındırılmış olması lazım. Yine en uygunu masaüstü pcdir. O fiyata masaüstüyü çok rahat alırdım.
  • arkadaslar bazı arkadaslar fiyatın cok kotu oldugunu kazık oldugunu soylediler.dün akşambunun uzerıne cok moralim bozuldu.sonradan fiyatları tek tek inceledim evet pc de bir dengesizlik var ama içindeki işlemci ram 2tb hdd artı kablosuz klavye mouse ethernet ve + windows 8 orijinal 64 bitin tek tek fiyatlarını toplayınca bu fiyatı bulduğunu gördüm.kazıklama bence yok ama daha mantıklı bir alım yapabilirdim.şimdi bu anakart güç kaynağı ekran kartı değişimi yerine skystar2 hd nin usb alıcılı olanları var.onu alsam onboard ses kartını kullansam ve pc yi böyle değiştirmeden kullansam acaba ne dersiniz.hangisi daha mantıklı olur.
  • Birader sen bunu media markt'dan aldın heralde. Üzgünüm ama kazık bu kasa ben sana bi kaç eksiği söyleyim sen karar ver. işlemci 3770 yerine 3770k olmalı bence. bide ekran kartın çok tutulmayan bi ekran kartı 7850 O.C. cok yakışrdı o kasaya. Kusura bakma ama o kasa biraz kazık çok demiyorum ama ram eyvallah harddisk ilerde cok badsector görür klavye mouse iş görür :)
  • arkadaşlar ben bu sistemi hepsiburada.com dan aldım.cuma günü aldım cumartesi geldi.ürün iade için basvurmak istiyorum.ama onceden bir laptopu aldıktan 3 gün sonra iade etmek istedim siber suclar geregi bilgisayar laptop gibi ürünlerde iade kabul etmediklerini söylemişlerdi
  • bu pcyi hepsiburada.coma iade etme şansım nedir kasa acıldı ve içinde donanımları taramak için aida64 business edition programını çalıştırdım.baska hiçbir şey yapmadım.iade şansım nedir bilgisi olan lütfen cvp yazsın
  • Hepsiburada 2. el değilmiydi ya :D öyle hatırlıyorum. Değilse iade edebilirsin sanıyorum. Fakat kasasını açmışsın o sorun çıkarabilir. Tüketici haklarını arayıp sormanda fayda var
  • program yüklemende herhangi bir şey olmaz. Fakat kasanın arkasında bandı varsa onu yırtmandan dolayı belki laf yapabilirler. Yoksa eğer hiç bir sorun olmaz. Sitenin müşteri hizmetlerine ulaşıp ürünün eksiksiz bir şekilde olduğunu ve iade etmek istediğinizi iletmenizi tavsiye ederim.
  • siteyle konuştum iade edebileceğimi söylediler.kargoya vermem için bir de onay kodu verdiler.kasayı açtığımı falan söyledimparçalar tamamsa olur dediler.olumlu konuştular ama bakalım olacak mı eğer iade gerçekleşirse buradaki arkadaşlardan güzel bir sistem için öneriler isteyecem.inşallah olur.
  • arkadaslar pc yi iade ettim ve paramı geri aldım.hepsiburada.coma teşekkürler.
  • arkadaşlar 2000-3000 tl arası yıllarca kullanabileceğim gerektiğinde yeni parcalar takarak güncelleyebileceğim güçlü bir pc toplamak istiyorum yardımcı olabilecek varsa önerilerini bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.