daha önce mavi ekran sorunumu yazmıştım oyunların çoğunda mavi ekran çıkıyor ve hemen bilgisayarı resetliyor.minidump klasörünü buldum bir bakarsanız belki sorunun nerden olduğunu anlayabilirsiniz.Ben anlamıyorum fazla eski forumlara bakarken böyle birşey gördüm belki işe yarar diye düşündüm.Boyut olarak hepside 88kb görünüyor
bazı windows dosyaların kayıp ya da hasar görmüş olabilir. directx9 güncelle diyebiliriz. ayrıca ekran kartı ya da cpu ısınma sorunu da olabilir gibi ama çözümü format. at formatı kurtul problemden senin sorununa en iyi çözüm yolu bu önerilmiş okuduğum kadarıyla.
quote:
Orjinalden alıntı: ask all your friends
bazı windows dosyaların kayıp ya da hasar görmüş olabilir. directx9 güncelle diyebiliriz. ayrıca ekran kartı ya da cpu ısınma sorunu da olabilir gibi ama çözümü format. at formatı kurtul problemden senin sorununa en iyi çözüm yolu bu önerilmiş okuduğum kadarıyla.
daha önceki topicte anlatmıştım burda atlamışım harddisk yeni değişti daha önce olan tüm sorunlar çözüldü ama şimdide bu çıktı disk değişince formatlandı
format atmaya çalıştım ondada mavi ekran çıktı sorun oluştu dedi
RAM sorunu %99. birden fazla ram varsa tek tek deneyin birde.uyumsuzluk olabilir ya da biri sorunlu olabilir.