Ya bu Benjaminin serisini bulsam Allah derim varmı bir link torrentte yoktur heralde bakma gereği duymadım
Adı içinde saklı işte
Remi
ha birde ekşide şöyle birşey var
ilk olarak orta 1 de okuduğum ve kendisiyle tanıştığım, çok kereler acılarını paylaştığım, fransız yazar hector malot'un "kimsesiz çocuk-sans famillle", romanının baş kahramanı olan küçük çocuk. roman 19. yy da fransa'da geçmektedir. remi sokakta bulunmuş fakat kır kökenli fakir bir çift tarafından belli bir yaşa getirilmiş bir çocuktur. zamanla, şartlar onu küçük yaşta, gerçek ailesi sandığı kimselerden koparılmaya iter ve bir anda kendisini yaşlı bir adam (vitalis), üç köpek ve bir maymundan oluşan gezici bir sokak tiyatrosu grubunda bulur. remi'nin asıl acıları ve hayatla yüzleşmesi o andan itibaren başlayacaktır... romanın daha sonra "remi" adında bir çizgi filmi de yapılmıştır ve günümüze yakın olmasına rağmen aynı çocuksu duyguları bende uyandırmıştır...
quote:
Orijinalden alıntı: <flame>
1992 de ılkokul 2 ye gıdıodum ben..bunu az bucuk hatırlıorum ama seyretmezdım..
benim en cok sevdıgım çizgi film beverly hılls tı:))
Senin çizgi filim bu futbolludan önce oynardı bende onu izlemezdim.Hele bir bianca vardı ona sinir olurdum.
Ataride oyununu oynardım hep ekrana doğru çapraz koşardı eğer o çizgi filmse çok benziyo ama
İmzamdaki linkte, pek çok eski dizi ve çizgi filmi, giriş videolarını bulabilirsiniz arkadaşlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWing -- 3 Haziran 2010; 9:29:30 >
Gargoyles
Calimero
Kapt'n Balu yada diğer ismiyle Talespin
quote:
Orijinalden alıntı: stars4ever
bi cizgi film daha vardı adını hatırlamıorm bi köpek sahibinden sürekli madalya isterdi adını bilen varmı
Değerli
80 90 yılların tükçe dublaj çizgi filmlerin tüm serileri indirebilcegimiz yer var mı .. bildiginiz yer varsa özel mesajla gönderebilir misiniz
Duygulandım be :(
bu arada konunun ismi değişebilir, benjamin den çıktı iş , 90 lı yıllar unutulmaz çizgi filmler olabilir.
Tsubasa'dan çocukken aldığım zevki alamıyorum artık. Keşke daha çok anime yayınlasalarmış o yıllarda.
ya şunları günümüzün teknolojisiyle animasyon filmi neden yapmıyorlar..geçen bugs bunny ve duff'ın olduğu animasyon filmini izledim daha doğrusu sadece bugs ve duff animasyondu
quote:
Orijinalden alıntı: JeFFreY.JeY
Ya bu Benjaminin serisini bulsam Allah derim varmı bir link torrentte yoktur heralde bakma gereği duymadım