Şimdi Ara

Bu ekşi sözlükte kimler takılıyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bazılarının muhabbeti cidden insanı sıkıyor ama inci gibi bir halde olmasından iyidir. Aradığım bilgiyi bulabiliyorum anında. Zaten öyle bir ortamda samimiyet beklenmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çakma hümanistler

• O kadar da abartmayın. Çoğu her şeyi eleştiriyor olabilir ama düzgün yorum yapanlara da rastlıyorum.

• Pkkli hainler var

• sitenin %20 lik kısmı ekşiyi götürüyor . yani vay bee adam çok güzel entry girmiş dediğiniz kişiler . 10 defada 1 veya 2 kere görürsünüz . yüzden 80 lik kısım boş kısım onlarda ekşinin güncelleğini devam ettiriyorlar . ekşi takılıncak bir yer değil bence . atıyorum birşey araştırırken çok yardımı oluyor ama onun dışında çöp bence.
  • Buradaki yorumlara katılıyorum.Ama iyi adamlarda yok değil ekşide.
  • Her cesit adam var genelleme yapilacak bir yani yok bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurdışında bir ülkeye gidecekseniz buraya bakmanızı öneriyorum.daha önce gitmişler,gezilecek,ulaşım araçları,ne nerde kaç para gibi şeyler hakkında iyi şeyler var.ben güncel konulara girmiyorum saçma sapan adam dolu g.doğuda olay olduğu zaman biri pkkyi över biri g.doğuya atom atsak istanbul etkilenir mi vs komik daha olmayan şeyler yaziyorlar
  • la hani sen diyince girdim ahmet kaya ya son sayfası full övgü ondan önceki sayfa full övgü.atatürk yine full övgü sözlükte atatürkçü çoktur.

tayyip ve sedat pekeri eleştirmeleri normal.sedat peker kim olm? üzerinde konuşulmaya değecek birisi bile değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZacDoUrden -- 22 Aralık 2015; 13:09:56 >
  • eleştiri sözlük
  • Bunların solcu olarak adlandirilmasindan asiri derece rahatsizim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.