74hs05 74hs00 74hs14 entegreler 74 hs serisi olmalı yani erişim hızı 2 nono saniye oluyor
arkadaşlar ben tekirdağdayım burdakı eleoktranikçilerde yok istanbuda bildiğiniz elektronik parça satan yer varsa telefon numarasını verebilirmisiniz oralarada sormak istiyorum yardımcı olan arkadaşlarıma şimdiden çok teşekkürederim herkese saygılar 5357775362
İstanbul karaköy de selanik pasajı, karaköy pasajı ve büyük balıklı han var. bunlardaki elektronikçilerin birinde mutlaka bulursun.
evet out haklı selanik pasajında kesin bulursun. googledan aratınca sadece buranın telefonunu buldum belki isine yarar özcan elektronik, 212-243-3294
Yeni Selanik Pasajı, Çığır Elektronik Tel : 90 212 245-307374
Elektronikçiler Çarşısı, Özkul Elektronik gulay-bulent@hotmail.com Tel : 90 212 293-7261 66
PERPA'dan da bulabilirsin
çok teşekür ederim arkadaşlar
Ben de Çerkezköy'denim Çorlu da Güç Elektronik bu konuda geniş mallzeme potansiyeli var olması lazım.
quote:
Orjinalden alıntı: olli
evet out haklı selanik pasajında kesin bulursun. googledan aratınca sadece buranın telefonunu buldum belki isine yarar özcan elektronik, 212-243-3294
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme