Şimdi Ara

bu erkler bi kızda ne arar yaaaaaaaaaaa (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: lamborghini

bir erkek ne arar eğer o erkek bensem kızın, parayı bulunca beni terketmeyeceğini ararım..
    ama öyle kız yok yeryüzünde.. kız milletine siz ne veriyorsunuzki bide erkekler ne arar diyorsunuz..

erkekler ne var ne yoksa isterler
  • quote:

Orjinalden alıntı: öslem

quote:

bir erkek ne arar eğer o erkek bensem kızın, parayı bulunca beni terketmeyeceğini ararım..
    ama öyle kız yok yeryüzünde.. kız milletine siz ne veriyorsunuzki bide erkekler ne arar diyorsunuz..

erkekler ne var ne yoksa isterler

ben isterim iliğim kemiğim kurudu yapmadığım kalmadı bi seni sviyorum demedi ben napıyım daha çok ilginç bi kponu olmuş ya bende acı çeken hep erkekler sanırdım.ilgi isteyen varsa bana gelsin alıştım ben zaten acı çekmeye

• yapmacık tavırlar olmamalı
  • sen kriterleini koyacaksın ortaya, karşındakide koyacak bakacaksın eksik bişey varmı diye..
    erkeklerin kriterleri şöyledir ilk başta huyu,suyu,namus,dürüstlük gibi özellik ararlar
    kızlar: erkekte ilk olarak para,araba,ev, iş bunlara bakarlar sonrada erkekler ne isterler falan filan..

bir erkek ne isterki sevilmekten başka..+dürüstlük,saygı tipik bilindik şeylerden başka..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lamborghini -- 22 Kasım 2006; 13:36:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yavzi

yapmacık tavırlar olmamalı

katılıyorum bi kıs olarak en büyük zayıflığı biz kızların
  • Sevsin ve saygı göstersin,
    kendine baksın, özen göstersin,
    gerektiğinde yetkiyi erkeğe bıraksın,
    güzel ve güler yüzlü olsun.
  • kızlar erkeklerde ne arıyo peki
  • onlar paradan başka bişey aramazlar bilmiyormusun..
    quote:

Orjinalden alıntı: ErrayN

kızlar erkeklerde ne arıyo peki
  • quote:

onlar paradan başka bişey aramazlar bilmiyormusun..
    quote:

Orjinalden alıntı: ErrayN

kızlar erkeklerde ne arıyo peki

oda var ama onlar daha başka bişeyler arıyolar daha derinlere iniyolar

• quote:

Orjinalden alıntı: umitlik

size altın bi kural diyeceğim (engin tecrübelerime dayanaraktan )

"bir kızla beraberken kızın kendisinin bulunamayan vazgeçilemeyen sıradan bir insan evladı olabildiğini hissettirdiğin vakit o kızı seni elde eder sen onu değil "

*kızlar ister çirkin ister çok güzel olsun alayı kendini afrodit sanar.bunu umursamayın bir GÜLÜŞÜN BİR BAKIŞIN esiri olmayın.ilk önce aşık olan siz olmayın..
    *bir kız karşısında asla onurunuzu kaybetmeyin ..
    *yanında yürürken dik yürüyün (çokta şaban gibi kasmayın..)
    *kontrolü elinizde tutun.
    *kız sizin yanınızda iken kendisini güvende hissetsin.
    *hata yapmayınki özür dilemek zorunda kalmayasanız.kızlar zırt pırt özür dileyen erkeklerden hoşlanmaz..
    *aşkım maşkın tarzında fazla antel dantel laflar kulanmayın.maçoda olmayın..
    *aptalca espiriler yapıp güldürmek için kızın karşısında maymumluk yapmayın
    *presip sahibi olun.prensiblerinizi doğrularınızı onu kaybetme korkussu yüzünden vazgeçmeyin doğru bildiğinizden şaşmayın biraz inatçı olun.inceden inceden dokundurun sabırlı olun acele etmeyin ucundan az gösterip kendinizi geri çekin gıçık edin deli edin .........

eğer bunları yapabiliyosunuz...o kız size deli gibin aşık olur..

tebrikler güzel deneyim yaşamışsın haklısın şaban gibi kasmayın çünkü o zaman çok soğuk, çok itici görünürsünüz cool takılmak amacıyla rezil olursunuz...
    bence erkekler ne istediğini bilmiyor rüzgar nereye savurursa oraya gidiyor. bir erkeğin seni beğenmesini istiyorsan doğal davran kendini beğendirmek için coşma basit olma sen sen ol doğruluktan şaşma...

• quote:

Orjinalden alıntı: MAG

Sevsin ve saygı göstersin,
    kendine baksın, özen göstersin,
    gerektiğinde yetkiyi erkeğe bıraksın,
    güzel ve güler yüzlü olsun.

Ve herzaman sen haklısın desin.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.