Ayrıca başka bir isteğim olacak bu tarz eserlerden de örnek verirseniz sevinirim uzun süredir bu tür eserler araştırıyorum ama hep durağan müzikler buluyorm yardımcı olursanız sevinirim.
Bildiğimiz anlamda 20.yy öncesi bir klasik müzik parçası değil malesef bu, video başlığında da yazdığı üzere "Bond" grubuna ait ve 2000 yılında bestelenmiş "Victory" isimli parçadır.
quote:
Orijinalden alıntı: ferdinnand
Bildiğimiz anlamda 20.yy öncesi bir klasik müzik parçası değil malesef bu, video başlığında da yazdığı üzere "Bond" grubuna ait ve 2000 yılında bestelenmiş "Victory" isimli parçadır.
şaşkın durumdayım şu anda.Belli ki bu tarzla ilgileniyorsunuz bu ritme sahip başka bildiğiniz eserler var mı ?
Malesef pek ilgilenmiyorum, parça fazlasıyla tanıdık olduğu için video başlığını da takip ederek hatırlayabildim sadece. Arama yaparken pop-classic, crossover classic, pop-opera, neoclassic, new age gibi anahtar kelimeler yardımcı olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: ferdinnand
Malesef pek ilgilenmiyorum, parça fazlasıyla tanıdık olduğu için video başlığını da takip ederek hatırlayabildim sadece. Arama yaparken pop-classic, crossover classic, pop-opera, neoclassic, new age gibi anahtar kelimeler yardımcı olabilir.
Teşekkür ederim eminim ki yardımı olacak eser ararken