Bildirim
BU ESKİ OYUNCAKLARI HATIRLAYAN VARMI ? (SS'Lİ) (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bu konu bana nostaljik anlar yasatti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
Ah beee. Bunu da hatırladım ama bu değil hocam. Böyle parmak eninde el uzunluğunda. Kasasına draje kutularından bağlı olurdu. 6 tekerli olurdu genelde. Geçen gün karşıma çıktı da şimdi bulamıyorumquote:
Orijinalden alıntı: sankiney
Bu mudur hocam drajeli bulamadım ama lastiği felan var üstünde
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Dediğini hatırlayamadım malesef hocam ama bunu bulabildim teselli olsun -
eti walls -
Kent draje renkli Bonibon'dan bahsediyorsunuz herhalde bu ürünü küçükken bakkalarda bir kaç kez görmüştüm bulabilen varsa google görsellere Kent tankerli bonibon yazın çıkarsa paylaşın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
film makinası değil o fotoğraf makinasıquote:
Orijinalden alıntı: Guest-72F89107A
Zamanında alamadım şimdi hepsiburadadan fiyata baktım 600 küsür lira.
Çocuk yapsak daha karlı anasını satıyım halen alamıyoruz.
https://www.hepsiburada.com/bandai-tamagotchi-elektronik-sanal-bebekler-oyuncaklari-sari-model-3-pm-HB00000LIBVM
Şu film makinası hacdan gelmişti bizde de vardı hey gidi günler hey.
Favorim de topu yukarıda tutan üfürgeçli hacet.
Senelerdir aradığım bulamadığım, çikolatanın yanında verilen pırpır vardı pervane ve çubuğu birleştirip döndürünce bir ev boyu uçuyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Vaaay nedense aklıma gelmedi tarif edince ama şimdi görünce hatırlamam mı hocam Şimdi yazsınlar efsane geri döndü
-
Bilmediğin şeyler hakkında yorum yapma ergen.quote:
Orijinalden alıntı: izayoi
film makinası değil o fotoğraf makinası
Alıntıları Göster
Ben küçük arabalarla oynamaya bayılırdım. Halen daha saklarım bazı arabalarımı. Solo test halen dinlenme tesislerinde veya mahalle arası bakkallarda bulunabiliyor.
O furya bitti maalesef. Babalarımız telden arabalarla oynarlarmış oyuncak diye. Biz bu başlıkta paylaşılan şeylerle oynadık, şimdiki nesil de tabletle oynuyor.
Herkesin söylediği bir şey var ya, 80lerde çocuk olmak diye. Biz işte o dönemde çocuk olmuş çok şanslı bir nesiliz. Sokakta da oynadık, Oyuncakla da oynadık tvye bağlanan atari ile de....
Şimdi varsa yoksa pc,tablet,telefon.... -
Şöför hem önden görünüyor hem yandanquote:
Orijinalden alıntı: Guest-3081D0615
Üstünde ambulans yazan araba, korkulu rüyam. Bu kadar kalitesiz bir ürün daha dünya üzerinde yoktur ya.
Çok düşüncelilermiş sağolsunlarquote:
Şöför hem önden görünüyor hem yandan
Alıntıları Göster -
hatırlıyorum çoğunu -
o plastik askerlerin tadını battlefielddan alamıyorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Film, hareket eden grafiklerin veya görsellerin elektronik sinyali sonucunda hazırlanan, başta eğlence, eğitim ve farklı konularda hazırlanan görsel seyir kalitesi yüksek akışlardır.quote:
Bilmediğin şeyler hakkında yorum yapma ergen.
Alıntıları Göster
Daha filmin ne olduğunu bilmiyor ergen diyor bebe
Pervane vardı, elimizde çevirip pervaneyi uçuruyorduk
Bakkallarda satılıyordu galiba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X