Şimdi Ara

Bu Fan Kasama Sığar Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Kanada ve ABD'ye gidiyorum gitmişken bazı şeyler alcam bunlardan biriside işlemci fanı fakat sığar mı sığmaz mı bundan biraz tedirginim doğrusu

kasa içi resim:
    http://2imgs.com/2i/i/4fe0513b/48d34557dcd82df0175786aa536cab95/7b8cf2d80b.f.jpg

alacağım işlemci soğutucusu:
    http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/cooler-master-rr-uv8-xbu1-gp-v8-intel-lga-775115511561366-&-amd-am2am2+am3-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=58125

• Kasa resminiz görüntülenemiyor marka modelini yazsaydınız keşke. Bu arada madem yurtdışına çıkıyorsunuz enazından buralarda bulunamayacak bir model getirmeyi düşünseniz
  • Arkadaşlar fiyat sınırlamam yok isterse 500 tl olsun sorun değil bana en iyi soğutuculardan birisini önerebilir misiniz?
  • dostum v8 çok saçma bi seçim olur hem fiyat hemde performans bakımından.
    eğer kasan genişse noctua nh d14 ve ya thermalright silver arrow alabilirsin.ikiside türkiyede yaklaşık 200TL.
    noctua nh d14 ve thermalright silver arrow sb-e dünyadaki en iyi soğutucudur dostum.
  • Noctua nh-d14 en iyisi sanırım araştırmalara göre onu almaya karar verdim ayrıca Cooler Master V10'da varmış fakat Noctua Nh-D14 az farkla geçiyor onu testlerde ilginiz için teşekkürler.

edit:sonradan baktım thermalright silver arrow için nh-d14'ten çok az farkla daha iyi ve daha sessiz diyorlar artık orda bulabilirsem orda alırım 2 tane elektronik mağazasında arattım ismini göremedim olmadı burdan alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shandor -- 19 Haziran 2012; 20:07:23 >
  • Thermalright Venomous X veya

Thermalright Archon da olabilir aslında Silver Arrow her iki modeli de var burada.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.