Şimdi Ara

Bu fatura hangi ayın ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar sacma bi soru biliyorum ama lütfen cevap ?
    Dönem- haziran yazıyo ama mayısın galiba bu fatura değilmi ?

http://img141.imageshack.us/i/adszvnb.png/

• daha haziran bitmedi dostum mayısındır
  • ya ben bu fatura işlerinde biraz cahilim hep abim yada babam yatırırdı onlarda memlekete gitti. Ama donem haziran diyor Haziranın olması gerekmiyor mu ? fatura kesim tarihi herkezde ayın 1 i olmuyor diye biliyorum ? Lütfen kesin bilgisi olan yardım etsin.
  • upp.. Yokmu ya yadım edecek
  • Mayıs Ayında Gelen Fatura (Mayısın Sonunda Ödeme Tarihi) Nisan Ayı Dönemine Ait Olan Faturadır.
    Haziran Ayı Gelen Fatura (Haziranın Sonunda Ödeme Tarihi) Mayıs Ayı Dönemine Ait Olan Faturadır.

• quote:

Orjinalden alıntı: DaredeviL*
    Arkadaslar sacma bi soru biliyorum ama lütfen cevap ?

Merhaba,
    Fatura doğrudur. Yani Haziran ayına ait.
    Çünkü ADSL faturalaması peşindir. Yani önce ilgili aya ait fatura ay başında kesilir ve fatura hazırdır. Ay ortasında dağıtılır, son ödeme tarihide genelde aynı ayın son günüdür. ADSL'de fatura kesim tarihini esas alırsak sistem bir nevi ön ödemeli gibidir. Önce öde sonra kullan gibi.
    Sabit telefonlarla olan farkıda buradadır. Sabit telefonlarda önce hizmet kullanılır. Ay sonunda fatura edilir ve sonraki ayın sonuna doğru ödeme yapılır. Önce kullan sonra öde gibi.

Konu hakkında farklı görüşler olabilir. En doğru bilgiyi 444 0 375 numaralı telefondan öğrenebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazanyalcin -- 25 Haziran 2009; 22:07:25 >

• Yardımlarınız için çok sagolun arkadaslar TTNetin herseyi cok kafa karıstırıyor gercekten Fatura olayı onceden boyle degildi galiba limit asımlarını artık ertesi aya aktarıyorlar. Onceki faturalara baktım sadece o ayın asım ucretini almıslar. Adamlar sistemi degistirmis haberimiz yok demekki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: DaredeviL*

Arkadaslar sacma bi soru biliyorum ama lütfen cevap ?

http://img141.imageshack.us/i/adszvnb.png/

kardes bu haziran ayının faturası zaten fatura kesim tarihi her ayın 1 i olarak ayarlanır ve ayın 20 inden sonra faturalar yollanır. ve diyelimki sınırlı kullanıcısın ve haziran ayında( yani bu ay) kotayı gectin diyelim o haziran deqilde 1 sonraki aya yansır ok eger ttnette bir sorunun olursa bana mesaj cekmeni tavsiye ederim cünkü ttnette calısıyorum :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.