bana aynı Apocalypto gibi bir film önericek varmı?
bir cvp yokmu ya altı üstü bir film istedik buna benzeyen
Evet izledim güzel filmdi ancak bu türe yakın filmler bulmak epey zor olsa gerek ama aklıma gelirse yazacağım.
saol cvbın için
stargate önerebilirim. ormanlarda geçen macera türünü seviyorsan jungle book (stephen sommers'in) hem ormanda hem biraz daha sert istiyorsan the edge(anthony hopkins)
pek alakasız gibi görülebilir ama onu seven bunlarıda sevebilir.
Aguirre: The Wrath of God tür olarak APOCALYPTO ile aynı olmasa da o dönemde geçtiği için öneriyorum.ispanyol askerlerinin altın şehir EL DORADO yu bulma çabalarını anlatan bir film.KLAUS KINSKI filmin en önemli kozu.ağır tempolu bir filmdir ama WERNER HERZOG ustanın başyapıtlarından biridir.
Arnold'un Av serisini önerebilirim pek benzemesede.
Apocalypto gibi bir filmi biraz zor bulursun, bulsan bile onun kalitesinde bulamazsın (:
Apocaliptico en sevdiğim filmdir
Pathfinder.
Konusu benziyor aşağı yukarı ama Apocalypto daha sürükleyici.
Açıkçası bu film ayarında bir film söylemek pek güç. Pathfinder yada The New World diyeceğim birkaç benzer husustan ötürü. Ama onlarda ortalama filmler maalesef. Numune olarak Apokalipto gibi az rastlanır bir film gösterilince malumunuz pek seçenek sunamıyoruz
Pathfinder
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme