Şimdi Ara

?????Bu FİLMİ BİLEN VAR MI ??????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar uzun süredir aradığım bir film var ancak filmden sadece bazı sahneleri hatırlıyorum umuyorum ki yardımcı olabilirsiniz ; hatırladığım kadarıyla , ikinci dünya savaşında bir kasabada (hollanda veya bir fransız kasabası olabilir) almanlar gelince bir baba çocuğunu yıkık bir binaya saklanması için bırakır bir nedenden ötürü dönmek üzere gider ancak dönmez çocuk (10 yaşlarında belki) tek başına yaşam savaşı verir ve almanlara karşı çok zekice oyunlarla saklanır(ipten bir merdivenle binanın üst kısmına çıkar ve merdivenide yanına çeker kimse de yukarı çıkamaz çünkü çıkış yoktur orda saklanır bir sahnesinde ).Filmin sonunda kasabaya amerikan tanklarının girmesiyle çocuk kurtulur.Güneş İmparatorluğu yada Hayat Güzeldir havasında bir film 1998 yıllarında cine 5 de izlemiştim o zamanlar ama adını veya oyuncularını hatırlayamıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdiden çok teşekkür ederim

• Forbidden Games olabilirmi?
  • malesef değil konu olarak benziyolar ama forbidden games 1952 yapımı o kadar eski bir film değildi
  • hayat güzeldir havasinda demissin de sonu hayat güzeldirle aynı sordugun filmin
  • Evet hatırlayabildiğim kadarıyla benzer sonları var ama hayat güzeldir değil çocuk tek başına hatta bir sahnesinde alman asker çocukla göz göze geliyordu sonra onu yakalamak yerine görmezden geliyordu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.