Şimdi Ara

Bu fiyata bu polo alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-acil-1.4-doch-motor-16vf-101-bg-196752638/detay
    b bakıp bana fikir verebilicek varmı arkadaşlar boğaz kelebeği arızalıymış fiyattan düşücek.iç döşemeleri orjinal ve gözüme temiz göründü komple boya var boya takıntım yok ama boyanma sebebine bakıcam hafta sonu sahibiyle görüşmeye gidicem anlaşırsak expertizden sonra alıcam ne dersiniz si değerli forumdaşların yorumlarını bekliyorum

• Boğaz kelebeği arızasıysa tekleme gibi sorunları olacaktır o aracın. Düzen tutturamayabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşver arkadaşım temiz araba al hem kafan hem cebin rahat olsun.kimse ıyıyı ucuza vermez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: g3zgin_1903

herkese mrb
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-acil-1.4-doch-motor-16vf-101-bg-196752638/detay
    b bakıp bana fikir verebilicek varmı arkadaşlar boğaz kelebeği arızalıymış fiyattan düşücek.iç döşemeleri orjinal ve gözüme temiz göründü komple boya var boya takıntım yok ama boyanma sebebine bakıcam hafta sonu sahibiyle görüşmeye gidicem anlaşırsak expertizden sonra alıcam ne dersiniz si değerli forumdaşların yorumlarını bekliyorum

Bogaz kelebegi orjinal cikmasi var bende alirsaniz uygun fiyattan verebilirim

• henüz almadım eğer alırsam parça için konusuruz tekrar aklımda.tekleme sorunları demişsiniz tamirden sonrada problem yaratırmı sizce
  • 12900 lira ucuzmu bu araba için
    10 bin eder anca

• Konuyu incelerken Polo ilanlarına şöyle bir göz attım,atmaz olaydım...

• tek kapı hayatta etmez o para
  • Sahibi 11500 e bırakıcağını söyledi ufak bi arızası var onuda düşerek verdiği fiyat bu. biraz daha zorlasam iner herhalde ama arkadaşlar şöylede bişey var arabanın piyasası zaten bu bedavaya da vericek hali yok. palio sordum 98 adam 13 istiyo ki bu polo ww
  • Düzgün bir ustaya gösterin. Arızası olan araba satılıksa mutlaka altında başka bir arızada olabilir. 11000 tl para az para değil. Çok dikkatli olun.
  • yine vazgeçicem bu gidişle iyice paranoya yaptım araba sahibi olamıycam herhalde :D
  • Bence o fiyata çok uygun, arızasını iyi baktırın bence

• 2001 model 36bin hay maşallah
  • hocam bu arabaların stop etme sorunları var arkadaşım eylülde aldı baya uğraştık oradan biliyorum. biz de başta kelebekten olsa gerek dedik kelebeği bir güzel temizlettik ama olmadı sorun devam etti. başka şeylerden de kaynaklanabiliyormuş. müşür termostat ne varsa değiştirdik arkadaşımla son 1-2 aydır sorunsuz biniyor. alırken dikkat edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..NeyzeN..

Konuyu incelerken Polo ilanlarına şöyle bir göz attım,atmaz olaydım...

Ağlasam mı Gülsem mi karar veremedim :D

• Modeline göre çok pahalı ve sorunlu bir araç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.