Şimdi Ara

Bu fiyata bu ürün alınır mı? EXPERLER İÇERİ :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar orta seviye bir oyuncuyum ve 2-3 oyun oynarım bunlar genelde onlinedır ve çok yüksek sistem gereksinimleri yoktur. Fakat bilgisayar aldıktan sonra güncel oyunları oynamak isterim. Sıkı bir film/dizi/anime izleyicisiyim. İş gereği adobe indesign, photoshop, premiere ve after effects programlarını kullanıyorum (genelde 2 veya 3ü aynı anda açık oluyor ve hepsi 2016 cc versiyon) Kısacası bilgisayarı kullanacağım işleri söyledim.

-Bilgisayarın özellikleri şunlardır;

- 17.3 inc Full HD ekran

- i7-4720HQ işlemci

- Nvidia GTX960M 4gb GDDR5 Ekran kartı (Tam hatırlamıyorum bir ihtimal 2 gb olabilir)

- 16gb 1600mhz DDR3 Ram (Normalde 8)

- 1 TB harddisl 7200 RPM

- 256GB M-SATA (SSD)

- Win 8.1

Arkadaşlar bilgisayar Victor marka. Biliyorum ki victor battı ilk çıktıgından beri takibimdeydi.

Fakat alacağım yer çok yakın, tanıdık ve bana ömür boyu servis garantisi verdi (kullanıcı hatası olmadığı sürece) ve ileride özelleştirme yapmak istersem yardımcı olacağınız söyledi ki şimdiden fiyat değişmeden 8gb ram ekledi.

Ve bana bayii fiyatını açtı listeden gösterdi 3200 lira. Aynı fiyattan da verecek.

Aslında fiyatı hiç cazip gelmiyor ama şuan nakit olarak sıfırım. Eğer burdan alırsam peyder pey, elime geçtikçe vereceğim. Tüm bunlar göze alındığında sizce değer mi? Başka önerisi olan var mı?

Yardımcı olacaklara çok teşekkürler.

• Up .. Yok mu yardım edecek kimse?
  • Günceldir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: NemesisRelationship

Günceldir..

bu paralara laptop alınacaksa garantili almak lazım. yarın birgün anakart bozulsa arkdaş nasıl yapacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: FKILIC

quote:

Orijinalden alıntı: NemesisRelationship

Günceldir..

bu paralara laptop alınacaksa garantili almak lazım. yarın birgün anakart bozulsa arkdaş nasıl yapacak

Hocam arkadaş dediğim bilgisayar şirketi. Çaplı bir firma.

edit: Hatta victordan borçlarına karşılık tonla ürün aldıkları için fazla fazla yedek parçada var ellerinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NemesisRelationship -- 6 Temmuz 2016; 14:00:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.