Şimdi Ara

Bu Fiyata DualShock 4 mümkün mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.bilio.com/oyun-kontroloru-c3891/sony/playstation-dualshock-4-p155119917/#tab=reviews_scroll
    97 tl diyor. Salatalık mı çıkar acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-69F3BB092 -- 12 Mayıs 2015; 16:20:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ilk linkten 97 demiş, o da şarj ünitesi
  • weros W kullanıcısına yanıt
    aa ben de şimdi gördüm

• Black fridayde amazondan kargo dahil 120 tl ye almıştım ben.(Yanında 80 tl ye shadow of mordorda aldım)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starbury61

Black fridayde amazondan kargo dahil 120 tl ye almıştım ben.(Yanında 80 tl ye shadow of mordorda aldım)

Black friday her cuma mı oluyor acaba ? Ben 120 dolarlık ürün attım sepete 500tl dedi de :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-69F3BB092 -- 12 Mayıs 2015; 18:31:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maxou

quote:

Orijinalden alıntı: Starbury61

Black fridayde amazondan kargo dahil 120 tl ye almıştım ben.(Yanında 80 tl ye shadow of mordorda aldım)

Black friday her cuma mı oluyor acaba ? Ben 120 dolarlık ürün attım sepete 500tl dedi de :D

Senede 1 gün oluyor hocam. 2014 kasım 28 e denk gelmişti. Yanılmıyorsam bu yıl 27 kasımda olacak. Amazondan 100 dolar üzeri alışveriş yapmaya çalışırsanız fazladan vergi biniyor. O parayıda direk hesaplayıp yazmış size.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsirin

Bir de buna bakın, Bursa'dan 30 dolara satıyor.

http://www.ebay.com/itm/Brand-New-Playstation-4-Dualshock-Wireless-Controller-Free-Shipping-to-Worldwide-/181741947218?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a50aa0952

Biraz araştırdım da heryerde minimum 155tl, 81tlye sorun olmasın ?

• Bana da çok sağlam gelmedi. Bilmiyorum açıkcası.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.