Şimdi Ara

BU FORUM İŞİNDEN ANLAYAN BAKSIN !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle slm.. Arkadaşlar benim siteye girmişsinizdir.. Girmeyen varsa da girsin.. ama üye olmanız gerekio bazı bölümleri göremezsiniz.. Şimdi gelelim konumuza. ha pardon doğru diosunuz, ben adresi yazem de bi önce dimi.:) ama imzam da da var.

www.elroman.cafesi.com

fazla vaktinizi almim ben beddua edersiniz sonra, bana varya şöle bedava sağlam, reklamsız bi forum lazım. aslında bi tane açtım ama onda da hata çıktı hazır burdayken onu da sorim size

Connection Problems
    Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later.

bu hata ne anlama gelio anlamadım daha forumu açalı 1-2 gün olduydu..

bu site işinde bana yardım edebilecek arkadaşlara da ihtiyacım var. Yardımcı olacak olanlara ve hatta olanlara şimdiden teşekkürler, saçma bi konu diyenler de canınız saolsun

• Hostu nerden aldın. veritabanıyla ilgili bir problem var gibi gözüküyor
  • Eğer databasin şifreli ise forumu kurarken şifre bölümüne onu yazman lazım.
  • http://trtoplist.tr.funpic.org/index.php

adres bu.. wala çok süper bişe yapcaktım :( ama bişe sölücem ya ben bunu yaparken böle veritabanı vb şeler vardı orda bi şifre deiştiriodum, sora siteye bişe oldu tüm sayfalarda onu demeye başladı ama sanmıom ya ondan olcanı çünkü lycos tan yaptıdım onun gibi bi hata veriodu sonra kendiliğinden düzeliodu bunda olmuo:( bu siteden tekrar nası alncak bilmiom bilen varsa bi video yada adım adım video hazırlasın ( şimdi bana söver gibi soru sorcaksınız sen nası aldın die) hemen cevap vereim bu siteyi ben almadım bi arkım aldı ve meslek sırrı dedi.. (msn den) saolsun genede aldıydı ..www.funpic.de olması lazım bi yardımcı olursanız.. en azından yazarsanız sevinirim

• Bağlantı Problemi.
    SMF veritabanı ile bağlantı kuramamış.
    Server meşgul olabilirmiş.
    Sonra tekrar denemeliymişsiniz.
  • yani...????
  • www.forumer.com

Hem de iki tane şıkkın var hem phpBB hem de ipB

Ama benim tavsiyem kendin yap,

Sadece en üstte google ads ler çıkıyor o kadar.
  • bu site şimdi gitti mi :D nese yaw, sallayalım.. zaten daha hiç emek harcamamıştım.. paralı domain-host alcam 15 ytl nasıl?100mb 40 dedi 15 e indirttim
  • quote:

Orjinalden alıntı: gencadmineren

bu site şimdi gitti mi :D nese yaw, sallayalım.. zaten daha hiç emek harcamamıştım.. paralı domain-host alcam 15 ytl nasıl?100mb 40 dedi 15 e indirttim

Nerden aldın PM atsana, belki bende indirim yaptırabilirim, ikna gücüm kuvvetlidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.