Ayıp ayıp. Her işinize gelmeyen şeyi mod.lara şikayet ediyorsunuz.Çok acıyorum bu ispiyonculara.Ne şakadan anlarsınız ne ciddiden ! Hesabımı engelleterek elinize bir şey geçmez. Ben aynı zamanda hacker olduğum için gene açarım hesabımı. Neyse şidilik sadece böyle dostça bir uyarı yapıyorum.Biraz büyüyün lütfen.
Bu sözlerin muhatabı olanlar,kendilerini bilir. Diğerleri boşuna alınmasın.
hoobastankmı acep bu
quote:
Orjinalden alıntı: .fake .
Ben aynı zamanda hacker olduğum için gene açarım hesabımı. Neyse şidilik sadece böyle dostça bir uyarı yapıyorum.
gel de hackle beni
quote:
Ayıp ayıp. Her işinize gelmeyen şeyi mod.lara şikayet ediyorsunuz.Çok acıyorum bu ispiyonculara.Ne şakadan anlarsınız ne ciddiden ! Hesabımı engelleterek elinize bir şey geçmez. Ben aynı zamanda hacker olduğum için gene açarım hesabımı. Neyse şidilik sadece böyle dostça bir uyarı yapıyorum.Biraz büyüyün lütfen.
Bu sözlerin muhatabı olanlar,kendilerini bilir. Diğerleri boşuna alınmasın.
quote:
Orjinalden alıntı: beckhir
quote:
Ben aynı zamanda hacker olduğum için gene açarım hesabımı. Neyse şidilik sadece böyle dostça bir uyarı yapıyorum.
gel de hackle beni
harbi koptum
Neyse bu adam çıktıda benle uğraşmayı bıraktınız.Kardeş sen boşver ya uyma bunlara.
quote:
Ben aynı zamanda LAMER olduğum için gene açarım hesabımı. Neyse şidilik sadece böyle dostça bir uyarı yapıyorum.
quote:
sağol uyarın için hackleme bizi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme