Şimdi Ara

Bu forumda ne çok ispiyoncu var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ayıp ayıp. Her işinize gelmeyen şeyi mod.lara şikayet ediyorsunuz.Çok acıyorum bu ispiyonculara.Ne şakadan anlarsınız ne ciddiden ! Hesabımı engelleterek elinize bir şey geçmez. Ben aynı zamanda hacker olduğum için gene açarım hesabımı. Neyse şidilik sadece böyle dostça bir uyarı yapıyorum.Biraz büyüyün lütfen.

Bu sözlerin muhatabı olanlar,kendilerini bilir. Diğerleri boşuna alınmasın.

• hoobastankmı acep bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: .fake .

Ben aynı zamanda hacker olduğum için gene açarım hesabımı. Neyse şidilik sadece böyle dostça bir uyarı yapıyorum.

gel de hackle beni

• quote:

Ayıp ayıp. Her işinize gelmeyen şeyi mod.lara şikayet ediyorsunuz.Çok acıyorum bu ispiyonculara.Ne şakadan anlarsınız ne ciddiden ! Hesabımı engelleterek elinize bir şey geçmez. Ben aynı zamanda hacker olduğum için gene açarım hesabımı. Neyse şidilik sadece böyle dostça bir uyarı yapıyorum.Biraz büyüyün lütfen.

Bu sözlerin muhatabı olanlar,kendilerini bilir. Diğerleri boşuna alınmasın.

• quote:

Orjinalden alıntı: beckhir

quote:

Ben aynı zamanda hacker olduğum için gene açarım hesabımı. Neyse şidilik sadece böyle dostça bir uyarı yapıyorum.

gel de hackle beni

harbi koptum

• Neyse bu adam çıktıda benle uğraşmayı bıraktınız.Kardeş sen boşver ya uyma bunlara.
  • quote:

Ben aynı zamanda LAMER olduğum için gene açarım hesabımı. Neyse şidilik sadece böyle dostça bir uyarı yapıyorum.

• quote:

sağol uyarın için hackleme bizi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.