Şimdi Ara

Bu forumda neden herkes bu kadar mutlu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  •  Bu forumda neden herkes bu kadar mutlu?
  • Allah'a çok şükürler olsun ki; evet yolunda gitmeyen bazı şeyler vardı, biraz dine verdim kendimi, şakirt damgası vurmayın iki dakika da, bazı şeyleri gerçekten kendimi maneviyata vererek aşıyorum.

Kız durumlarından kafam atıktı eski sevgilim apaçinin biriyle beraber şu an, fotoğraflarını falan gördüm facebookda, geçen cumartesinden bu çarşamba gününe kadar fenalardaydım da şu an bu durumu atlatmış durumdayım, kendisi için hayırlısı olsun, Allah yolunu açık etsin. Beddua edecek kin tutacak değilim. Bu durum vardı atlattım şükür.

Ders konularında sıkıntılarım hala devam ediyor. Marmara Kimya Lisans 1. sınıfım, abi dersler çok kötü ama bilmiyorum Mat. direk kaldı da geriye kalan dersleri kurtarabileceğime dair yoğun bir umut içindeyim, en yakın finale 13 gün gibi bi süre var, o süre zarfında yarından itibaren çalışmalara başlıyorum zaten.Kurtarıcaz inşallah, vize döneminde kız durumları sebebiyle kötü günler geçirmiştim, yeterince hazırlanmadım ama bu sefer başarıcaz inşallah.

Ailevi durumlarda sıkıntı yok, aile içi huzurum iyidir, Allah bozmasın.

Okulda gerçekten çok iyi bi çevrem var, sevilirim sözüm geçer, o yönden de sıkıntı yok.

Para konularında da kafaya takılacak kadar kötü bi durumum yok, idare ediyoruz.

Akşam çıkıp arkadaşlara gidicez, alkol almayacağım,zaten bi kutlama şeklinde değil de birlikte vakit geçirme şeklinde planlarımız var.

Manevi huzur önemliymiş, ben bu son 1 ay içinde bunu öğrendim, eksik kalan yanlar karıya kıza pompayla, alkolün dibini görmeyle, sigarayla vs. dolmuyomuş.

%kaç mutlusun deseler şimdi bana ortalama %80 oranında mutluyum derim. Geriye kalan %20'si de önemsiz şeyler, artık aşmayı başardığım ama silemediğim izler.

Malum, eski sevgiliyle yeni sevgili arasında geçen süreye "Eski sevgiliye duyulan özlem" denir Enteresan biçimde insan varlığında istemediği bi insanı yokluğunda özler mi la ? Sanırım yalnızlığımdan rahatsızım, 2 kızla denemelerim oldu, ve ikisinde de benden alakasız durumlar meydana geldi. İlkinde kızın unutamadığı 6 senelik bi hikayesi var dedim es geçtik, ikincisinde de kız bana çok olumlu olmasına rağmen, kendi arkadaşlarına beni sordurtmasına rağmen benden bi hareket gelmeyince yeni biriyle yakınlaşmış, ve ilk kızın üzerinde biraz durduğumdan dolayı ikincisini kaybettim. Hayırlısı diyelim

Ve her gün şükür ediyorum, bir günü daha sağlıklı biçimde noktaladığım için. Günahlarım çok, o yüzden maneviyata yönelmem biraz rahatlattı beni açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tango-1 -- 31 Aralık 2011; 9:59:57 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.