Bildirim
Bu forumda siyaset bölümü açılsa idda ediyorum Popülarite en az %50 artar
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
Ertesi gün meşhur ttelekom mavi sayfası ile karşılaşırsın... -
quote:
Orijinalden alıntı: Ares
Ertesi gün meşhur ttelekom mavi sayfası ile karşılaşırsın...
Bazı forumlarda siyaset bölümü var
Ne demek yani fikir özgürlüğü yokmu bu ülkede -
Guzel ülkemizde siyaset ve siyaset yapmak başbakana özgü durumlar oldugundan açılmaması normal. -
siyasete özel site miı açsam ne etsem tıklanma sayısı uçar herhalde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logarkapağı -- 18 Ocak 2011; 1:28:54 > -
evde siyaset yapma, okulda siyaset yapma, stadda siyaset yapma, askerde siyaset yapma, meydanlarda siyaset yapma, kitaplarla hiç siyaset yapma!
bu ülkede insanları koyuna çevirmek için çok büyük bir çaba var! -
klavye başı siyaset seviyesiz ve daha çok duyguların ve fikirlerin mastürbasyonuna yönelik.
dolayısıyla karıştırmayın böyle şeyler -
Seviye yeterince dusuk zaten siyaset yapilsa 2.gununde millet birbine ana baci kayacak. Gulup egleniyoruz burada siyaseti baska platformlarda yapiyor isteyen. Ama burada İzin verilmesin. Verilmezde... -
quote:
Orijinalden alıntı: Dopamine
quote:
Ne demek yani fikir özgürlüğü yokmu bu ülkede
maalesef yok. herkes hükumeti desteklemediği için sorun oluyor. karşı fikirlere saygı yok bu ülkede. hem zaten bu konuda birazdan silinir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Dopamine
quote:
Ne demek yani fikir özgürlüğü yokmu bu ülkede
malesef yok. eğer iktidar yanlısıysanız pek problem yok ama eğer karşıt grupsanız ya site kapatılır. yada evinizi polis basar. ergenokandan içeri atılabilirsiniz. bertaraf(!) olursunuz. biber gazıyla banyo yapıp joplarla dans edersiniz. herşey olabilir yani. -
Eger siyaset bolumu acilirsa forumu kan goturur. Adminler, editorler ergenekoncu diye iceri atilir. Sahsen ben de istemistim siyaset kismini. Hatta phi ya mesaj atmistim ama olmaz demisti -
liseli siyaseti okur guleriz mizahin icine acsinlar
-
Çünkü seviye olmuyor..Herkes bel altı birbirine vuruyor.. -
quote:
Orijinalden alıntı: hashus1099
evde siyaset yapma, okulda siyaset yapma, stadda siyaset yapma, askerde siyaset yapma, meydanlarda siyaset yapma, kitaplarla hiç siyaset yapma!
bu ülkede insanları koyuna çevirmek için çok büyük bir çaba var!
Farkındayız daha demin zam tepkisi konusu kilitlendi ne yani zam hakkında konuşuyoduk oda siyaset oldu ,ben artık pes ettim ,imkanı olan arkadaşlar o imkanlarını iyi kullansınlar bu ülkeden firar etsinler ,benim için çok geç....
-
haklısın popülarite acayip artar.
Ama DH ta da böyle bir bölüm açılmaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: geberit
quote:
Farkındayız daha demin zam tepkisi konusu kilitlendi ne yani zam hakkında konuşuyoduk oda siyaset oldu ,ben artık pes ettim ,imkanı olan arkadaşlar o imkanlarını iyi kullansınlar bu ülkeden firar etsinler ,benim için çok geç....
Aklima beni gordu siz kacin caps i geldi. Siyaset bolumunde kan cikar. O yuzden pek bulasmayalim. Ama zam konusu acilip da silinmesi yanlis. Forum bi tartisma ortamidir. Fakat konular tartisma cikti diye siliniyor. Kufur olmadikca kapatilmamali
-
Bu forum dünya üzerinde siyaset yapılması gereken son yer. İyi yapıyolar. -
Boşverin biz bari siyaset yapmayalım :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Legend
quote:
Orijinalden alıntı: geberit
quote:
Aklima beni gordu siz kacin caps i geldi. Siyaset bolumunde kan cikar. O yuzden pek bulasmayalim. Ama zam konusu acilip da silinmesi yanlis. Forum bi tartisma ortamidir. Fakat konular tartisma cikti diye siliniyor. Kufur olmadikca kapatilmamali
Ben o capsı bilmiyorum espri olsun diye söylemedim ,gerçekten benim için geç, ama güldürdüysek ne mutlu.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X